Los bericht bekijken
Oud 3 september 2003, 09:18   #17
jan hyoens
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
jan hyoens's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 februari 2003
Berichten: 11.300
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Superstaaf®
Koken is een bezigheid, op het eerste zicht saai en afstompend, maar eens je er je tanden in zet, geeft het een vreemde voldoening. Een simpele handeling met liefde uitgevoerd, met bijna steeds een bevredigend resultaat, kan een topmoment in je dag betekenen, wanneer je die bezigheid met aandacht en toewijding volbrengt. Het stort je in dezelfde bewustzijnstoestand als schrijvers, schilders, componisten... op hun momenten van inspiratie en creativiteit.....
Jeezes, zitte gij aan den dope?

Effe serieus, ik maak graag eens een speciaal gerechtje klaar, maar dan meestal in de weekend! reken eens uit hoeveel tijd je steekt in de voorbereiding van een goede maaltijd: 1 naar de markt/winkel gaan om de ingredienten te kopen,2 die dan kuisen en voorbereiden en 3 tenslotte koken,bakken of stoven... dan kom je gemakkelijk aan 2 uur werk en ik kom pas om 18.15 thuis en heb geen goesting om nog om 20.15 te eten om dan met een volle maag te gaan slapen!
jan hyoens is offline   Met citaat antwoorden