Los bericht bekijken
Oud 17 januari 2007, 15:41   #46
IlluSionS667
Banneling
 
 
IlluSionS667's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 juni 2004
Berichten: 2.922
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hertog van Gelre Bekijk bericht
Mensen als Volksstormer en Max gaan loodrecht tegen mijn eigen overtuiging in maar ze durven tenminste voor hun overtuiging uit te komen.

Zo langzamerhand heeft een aantal VB-ers me ervan weten te overtuigen dat zijzelf zuiver op de draad zijn in hun overtuigingen, dat ze zich oprecht zorgen maken over een aantal problemen en dat ze zich willen distancieren van radicale racisten als bovengenoemden, die, volgens zeggen, maar een half procent van het electoraat van het VB vormen.
Bovengenoemden zijn eerder racidale volksnationalisten dan racisten. Ik kan mij niet herinneren dat ik van één van beide heren al een racistische uitspraak heb gelezen.

Ikzelf sta trouwens grotendeels op dezelfde lijn als Volksstormer, maar verschil heel wat in ideologische opvattingen met max4westland. Het is logischer om Freya van den Bossche en Verhoffstadt op één lijn te plaatsen dan bovengenoemde heren. Hou toch eens op met iedereen aan dezelfde kant van het politieke spectrum op één hoopje te gooien.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hertog van Gelre Bekijk bericht
Echter, in de top van het VB blijken er nog steeds mensen rond te lopen als de heer De Man die het nodig vinden deze half procent aan te spreken met ''codewoordjes'', daarbij net niet over de grenzen van de wet gaan en hun handen in onschuld wassen als er excessen ontstaan. Ik vind dat zacht gezegd 'niet moedig'.
Hier deel ik uw mening. Ofwel ben je een idealist en ga je er volledig voor, ofwel blijf je weg uit de politiek. Dergelijke half-slachtigheid en gluiperigheid dienen noch het Vlaams Belang noch de Vlaamse zaak.

Nu kan men moeilijk zeggen dat andere partijen beter zijn, maar toch hoopte ik nog ergens stiekem dat het VB wel voldoende integriteit in petto had. Die hoop is bijna volledig weggeëbd ondertussen.
IlluSionS667 is offline