Los bericht bekijken
Oud 23 januari 2007, 15:35   #114
Hertog van Gelre
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Hertog van Gelre's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 augustus 2005
Locatie: De Nederlanden
Berichten: 16.099
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jan van den Berghe Bekijk bericht
Lang geleden kondigde de BUB bij monde van haar voorzitter aan dat ze een tsunami-actie hadden opgezet: de ledenbijdrage zou doorgestort worden naar het algemeen tsunami-nummer dat rond die tijd actief was. Nadien veranderde dat weer in alleen leden die dat uitdrukkelijk vermeldden. Later zwalpte men weer tussen alle bijdragen en sommige bijdragen. Nogal een onverkwikkelijke boel. De tekst werd ook een paar keer aangepast en ook bepaalde teksten op dit forum spraken de tekst tegen op de eigen BUB-webstek. Toen de opperbubbel met dit alles werd geconfronteerd, stelde hij dat bij bepaalde mensen de oude, niet aangepaste tekst nog aan hun schermen kleefde. Dat was zo hilarisch! Hans I le Grand bleef echter die onzin te beweren om zijn eigen gelijk te "bewijzen".

Nadien werd hun toenmalige webmeester, Yann, opgeofferd: hij moest publiekelijk toegeven dat er tussen hem en de opperbubbel sprake was geweest van "een communicatiestoornis". Yann werd dus als zondebok op het forum gestuurd. Nadien is die Yann ook opgestapt (een raar figuur trouwens die hier op dit forum en de BUB-site filmpjes plaatste waarin men opriep tot het opblazen van de IJzertoren... zaken waartegen de opperbubbel Hans I le Grand nooit stelling nam).
En wie zoekt...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel
Uit: 'Word lid van BUB en steun tsunami 1212'




in dit bericht stelde Yann Verbeeck dus letterlijk dat, om alle ondubbelzinnigheden uit te sluiten, de website is aangepast met de vermelding dat alle lidgelden, ongeacht de vermelding, zouden doorgestort worden. Volgens deze redenering moesten alle lidgelden, ongeacht de vermelding, dus zijn doorgestort op tsunami 12-12.

Maar dan, helemaal op het einde, na de actie, vermeldt Bob Vangeel dat enkel de lidgelden [size=5]met[/size] de vermelding "BUB voor Azië" zijn doorgestort.


Nawoord:
De betreffende 'aanpassing' op de webstek van de bub is er pas gekomen na bladzijden lange discussie op de betreffende topic.
De ledenwerving van de bub op de rug van de tsunamislachtoffers was en bleef dus pure lijkenpikkerij.
De bedoeling was immers om leden te werven én om deze leden te misleiden zodat hun geld NIET daar terecht hoefde te komen waar zij dachten dat het voor zou gebruikt worden door de bub.
Degenen die er niet uitdrukkelijk bij vermeldden dat hun lidgeld bestemd was voor de tsunami-actie, en die dit forum niet kenden, weten niet eens dat er veel kans is dat hun 'lidgeld' in de zakken van de bub verdween.
Hertog van Gelre is offline   Met citaat antwoorden