Discussie: spaghetti saus
Los bericht bekijken
Oud 4 september 2007, 09:59   #80
Dinkietoy
Vreemdeling
 
Geregistreerd: 22 augustus 2007
Berichten: 98
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jantje Bekijk bericht
Voor een groter aantal.
4 eieren
1 liter melk
500gr bloem
200gr suiker
50 gr boter of olie.

Als je luchtige pannekoeken wil, vervang je een halve liter melk door spuitwater.

In uw afgewerkt deeg ook een scheutje olie toevoegen.

Nog een tip, maar daar hebben ze me int school bijna voor geflest (heb ik geleerd vanuit Oostende trouwens) nadat je je deeg hebt gemaakt, roer daar 250cl room/halve room door. Niet meer opkloppen want dan krijg je schuim, gewoon erdoor roeren.

Weet me nadien te vertellen welke de beste waren, die zonder room, of die met room.

Volgende keer ne crepe suzette
Sinaasappels, lemoenen en citroenen in huis halen en eventueel ne zesteur kopen.
Fles Grand Marnier niet vergeten, Heeeeeel belangrijk

Laatst gewijzigd door Dinkietoy : 4 september 2007 om 10:00.
Dinkietoy is offline   Met citaat antwoorden