Los bericht bekijken
Oud 12 oktober 2007, 20:03   #70
Jos Verhulst
Staatssecretaris
 
Geregistreerd: 14 augustus 2002
Berichten: 2.701
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Garde Bekijk bericht
Ik denk dat er geen keuze was, want wetenschappelijk blijkt die documentaire aardig te rammelen.
Jamaar, het moet rammelen, anders krijgt ge gewoon die prijs niet.
't Begint al met de affiche van Gore's film, die een verband suggereert tussen orkanen als bv. Rita enerzijds, en AGW anderzijds. Zo'n verband is helemaal niet aangetoond. Trouwens, er zijn relatief weinig orkanen dit jaar, en vorig jaar was het ook al van de slappe.

http://www.coaps.fsu.edu/~maue/tropical/

Als ge een lijstje wilt hebben van dingen die rammelen, dan moet ge maar die lijst van Nobelprijzen vrede aflopen. Neem bv. de prijs van vorig jaar, voor de microkredieten en zo. Veel politiek-correcte propaganda, maar bij nader toezien een compleet rammelend verhaal:
http://www.mises.org/story/2375
http://www.leftbusinessobserver.com/Micro.html

In de categorie 'rammelen' gaat de Nobelprijsvoordevrede-palm mijns insziens naar Kissinger (in ieder geval voor de naoorlogse periode). Die kreeg de centen in 1973 voor het vredesakkoord dat gesloten werd in mbt de Vietnamese oorlog. Er was één klein detail: er bestond helemaal geen vrede, en enkele tijd later liep Noord-Vietnam Saïgon onder de voet. Daarom gaat in de klasse 'sérieux' de palm naar de communist Le Duc Tho, die samen met Kissinger de prijs kreeg maar die terecht weigerde, omdat er geen sprake was van vrede, zoals kort nadien inderdaad bleek.Le Duc Tho

Maar de werkelijkheid is een element waarover de prijsverleners zich geen zorgen maken. Wat telt is de politiek-correcte propaganda, en de implementatie van de globaliseringsagenda.
__________________
WIJ LEVEN NIET IN EEN DEMOCRATIE,
WIJ LEVEN IN EEN PARTICRATIE
Jos Verhulst is offline   Met citaat antwoorden