Citaat:
Friet en brood zijn kankerverwekkers
Frieten, peperkoek en zelfs brood, geven kanker. Het eten van acrylamide, een courant bestanddeel van friet, chips, peperkoek, speculaas en brood, verhoogt de kans op baarmoeder- en eierstokkanker. Dat blijkt uit Nederlands onderzoek. Het is voor het eerst dat bij mensen een verhoogd risico op kanker door acrylamide wordt aangetoond.
Acrylamide zit in chips, frieten, ontbijtkoek ('peperkoek'), speculaas, crackers en brood. Zweedse onderzoekers ontdekten dat vijf jaar geleden bij toeval. De kankerverwekkende stof ontstaat bij het bakken uit een combinatie van meel, diverse suikers en het bakpoeder ammoniumbicarbonaat. (lb)
|
Na alles wat de medische wereld al als ziektenverwekend heeft opgesomd, word ons nu ook onze dagelijkse boterham door de medische wereld of genomen.
Vlees is ongezond, groenten zijn vervuild en nu is brood blijkbaar ook nog eens kankerverwekkend.
Blijkbaar moeten we van de medische wereld verhongeren om gezond te blijven.