Los bericht bekijken
Oud 21 november 2007, 15:57   #5
De Garde
Europees Commissaris
 
De Garde's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 januari 2004
Locatie: Meetjesland
Berichten: 6.889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roger verhiest Bekijk bericht
Het recept voor "Belgische Chili con carne"

in een pan wat filet americain verkruimeld bakken
toevoegen : 1 blik rode bonen, 1 blik gele mais, 1 blik zwarte bonen
(men kan ook verse bonen inweken en gaar koken)
ajuin bakken, chili kruiden en/of Harissa toevoegen

Heet opdienen en een schel jonge belgische kaas in je bord leggen,
frans stokbrood erbij opdienen.

Om van de belgische Chili, vlaamse resp. Waalse te maken een kleurtje bv de rode bonen of de zwarte weglaten.



Een nieuwe popgroep :

"Flämisch - Wallonische Freundschaft" FWF



....
'Der Di Rupo' zeker?
De Garde is offline   Met citaat antwoorden