Los bericht bekijken
Oud 3 februari 2008, 13:27   #427
brother paul
Secretaris-Generaal VN
 
brother paul's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 mei 2007
Berichten: 35.682
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -=EXCALIBUR=- Bekijk bericht
En vooral: een brood dat steeds hetzelfde is... Nu komen we thuis en stellen we soms vast dat er geen zout in is. Dan is het eens goed gebakken ,dan weer wat minder.
Nee ik bak van banane-brood tot spek-brood, van 6granen, 9granen, volkoren, waldcorn, yoghurtbrood, italian mix, maisbrood etc

Wat je wel merkt is dat een bruin brood bruiner is dan bij de bakker, vermoedelijk is de verleiding groot om de duurdere mengselt te verdunnen met de goedkopere witte bloem...


Ik bak met een snuifje zout, dus relatief zoutloos,
en met omega3 rijke vetstoffen dus altijd omegabrood
en oven vers elke morgen, verser kan niet.
brother paul is offline   Met citaat antwoorden