Los bericht bekijken
Oud 25 maart 2011, 18:35   #6
ministe van agitatie
Eur. Commissievoorzitter
 
ministe van agitatie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 november 2006
Berichten: 8.593
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pieter B Bekijk bericht
Ik zie niet in wat hier vreemd aan is. Uiteraard zijn de protesten tegen het regime georganiseerd. Uiteraard zijn er altijd mensen die het voortouw nemen. En dat mensen die door een dictatoriaal regime vanwege hun politieke overtuiging worden gezocht asiel in Europa krijgen lijkt mij de normaalste zaak van de wereld.
Wat u normaal vindt...

het komt er eigenlijk op neer dat de zogenaamde rebellie in Libië een product is van de Franse geheime dienst in samenwerking met enkele topfiguren uit de entourage van Qadhafi. Mensen die dus al decennia met hem samenwerken, niet de doorsnee bewoners van Libië.

Omdat men zich klaarblijkelijk misrekend heeft in de steun die Qadhafi wel nog geniet en die de rebellen ontberen, kan men vandaag die Rébellion d'origine Française mise en bouteille au chateau d'Elysee alleen nog tot een goed einde brengen door de Franse luchtmacht erop af te sturen, in samenwerking met wat andere (voormalige) Empires.

Het is dus geen burgeroorlog daar, maar een smerige oorlog van het westen tegen Libië met een paar Libische (zonder twijfel omgekochte) handlangers. Men ruilt met andere woorden de ene dictator voor een andere. En dan verhuizen de olie- an gascontracten van Italië naar Frankrijk. Dat verklaart ook waarom Italië bepaald niet enthousiast staat te springen om zich te bemoeien. Die h�*dden al aardige contracten...

Het is met andere woorden een strijd van kapitalistische landen/bedrijven onderling om de grondstoffen elders.

Zoals Amerikaanse bumperstickers zeggen:

Citaat:
what is our oil doing under their soil?
__________________
• نريد ثورة- • we want revolution •


Laatst gewijzigd door ministe van agitatie : 25 maart 2011 om 18:36.
ministe van agitatie is offline