Los bericht bekijken
Oud 10 mei 2011, 21:25   #20
Tavek
Banneling
 
 
Geregistreerd: 11 januari 2004
Berichten: 66.569
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redwasp Bekijk bericht
vrede,



je stelt de tegenstelling correct. gaan we de crisis, veroorzaakt door de ongebreidelde hebzucht van het rijk gespuis, ook door die rijken zelf laten betalen? of wordt ze nog maar eens afgewenteld op de werkers en de steuntrekkers, die er eigenlijk al op zo veel manieren het slachtoffer van zijn?

de rijken hebben hun inkomen de laatste decennia als een raket de hoogte zien ingaan, ze hebben aangedrongen op het dereguleren van de financiële markten om nog rijker te kunnen worden. uiteindelijk is het die deregulering die de directe aanleiding was voor de kredietcrisis, die uiteindelijk de hele economische malaisve van vandaag veroorzaakte.

de vraag is simpel. willen we toestaan dat de rijke parasieten hun problemen blijven afwenden op de bevolking, of vechten we ervoor dat zij eindelijk hun verantwoordelijkheid opnemen en hun eigen rommel opkuisen?

vrede,

redwasp
De huidige crisis is veroorzaakt door rijke bankiers, maar evenzeer door armen die wensten te leven (wonen) als rijken.

Een lening wordt aangevraagd, en toegekend, dus aan twee kanten zit er een fout. Iemand die geen fatsoenlijk of onregelmatig inkomen heeft, moet geen hypotheek aangaan van 1500 dollar per maand. Hij moet ze ook niet krijgen.
Tavek is offline   Met citaat antwoorden