Los bericht bekijken
Oud 24 juli 2011, 13:48   #31
bf62
Gouverneur
 
bf62's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 april 2004
Berichten: 1.294
Standaard

In België kan je gerust spreken van een multiculturele maffia:

- De overheid kruipt bijna op zijn knieën om vreemdelingen inburgeringcursussen te laten volgen.
- Illegalen worden beloond met meerdere “eenmalige” regularisaties.
- Ze wijzen de asielzoekers op de vele achterpoortjes van onze grandioze wetgeving.
- Sommige dokters schrijven met plezier een vals attest uit voor asielzoekers.
- De snel-Belg wet heeft het Belgisch paspoort verlaagd tot een waardeloos papiertje. De snel-Belg wet hebben we te danken aan de machtsgeile Guy Verhofstadt die zijn ziel, gedachtegoed en land verkocht voor zijn eigen belang.
- We hebben het meest lakse asiel – en immigratiebeleid van de wereld. Het is meer een opengrenzenbeleid.
- De voorwaarden voor gezinshereniging en importbruiden zijn een lachertje.
- De voortplantingsdrang van leden van de totalitaire ideologie islam is ongezien. Terwijl de oorspronkelijke autochtone - meestal tweeverdieners - niet meer de tijd, het geld, de energie en het optimisme hebben om voor een nageslacht te zorgen. In ons democratisch vrij land zal deze razendsnelle demografische verschuiving verschrikkelijke gevolgen hebben.
- Ondanks de leegte van onze schatkist zijn we het OCMW van de wereld geworden.
- Importeren van armoede is een must.
- Onze vetpotten smijten we met plezier de ramen uit. Onze eigen bevolking moet zijn rug krom werken voor de multiculturele maffia.
- Parallelle maatschappijen in ons klein landje zijn nu al een feit en het wordt nog erger.
- De overbevolking in Vlaanderen wordt elke dag groter.
- We aanvaarden een blokfobie maar verwerpen een islamfobie.
- Franse socialisten en aanhangers verdienen een leuke cent aan Fedasil.
- Advocaten die asielzoekers verdedigen verdienen massa’s geld op de kap van de bevolking.
- 500 euro per dag voor een asielzoeker die geen dak boven zijn hoofd heeft is hier normaal.
- Een 65+ jarige vreemdeling, binnengeraakt via de lakse gezinshereniging moet maar 1 dag werken om in ons land een levenslang pensioen te krijgen.
- Een hongerstaking wordt beloond met een verblijfstatus.
- In Vlaanderen is de invloed van de multiculturele maffia zelfs zo groot dat er linkse “Vlaamse” partijen zijn die de volgende prioriteiten hebben in dalende volgorde: Walen, vreemdelingen en dan pas Vlamingen. Het is te gek voor woorden dat we dit normaal vinden.
- De Walen eigenen zich met alle plezier de status van arme sukkelaars in eigen land toe. Vanuit die positie stellen ze hun hangmatcultuur veilig. Vlaamse partijen die het willen doorbreken krijgen steeds hetzelfde te horen: onverdraagzame, gierige, nationalist, fascist, racist en nog veel andere lieve woordjes om terechte kritiek in de kiem te smoren.
- We hebben zelfs de CGKR die anti-multiculturisten opspoort en voor het gerecht brengt.
- We maken zelfs speciale wetten om politieke tegenstanders van multiculturaliteit te kunnen vervolgen en monddood te maken.
- Tegenstanders van de multiculturaliteit krijgen het onterechte label van racisten/haatzaaiers.
- Negatieve symptomen ten gevolge van de multiculturele waanzin resulteren in maatregelen die dezelfde multiculturele waanzin versterken.
- Zwarte scholen, die volgens de multiculturele maffia nooit gingen ontstaan, krijgen meer geld van de overheid dan witte scholen.
- Het multicultureel beleid van de overheid heeft er voor gezorgd dat bijna niemand zich nog Belg voelt. Individualisering is een logisch gevolg, we voelen ons verloren, we missen onze sociale cohesie/verbondenheid . ( zie ook andere nadelen in OP) Het zijn juist die mensen die achter zo’n beleid staan die nu niet kunnen begrijpen dat België barst, terwijl ze er zelf verantwoordelijk voor zijn. Maar België zal niet barsten als ze het multicultureel beleid door onze strot blijven duwen. België zal ontploffen. Want niemand voelt zich achtereen hier nog thuis.
- Het opkomend Vlaamse nationalisme is een wanhoopskreet van de Vlaamse bevolking tegen de multiculturele maffia. De multiculturele maffia bestaat uit zogenaamde verdraagzamen die uitblinken in onverdraagzaamheid naar eigen bevolking en cultuur. De multiculturele maffia creëert onvrijheid.
- Het links bewustzijn is geworden wat ze uiteindelijk altijd bestreden hebben, een kerk. Zoals een kerk denken ze dat ze de absolute waarheid in pacht hebben. Vanuit die visie zijn andersdenkenden automatisch incorrect en worden ze opzij gezet en monddood gemaakt. Ze verkondigen hun heilig woord via de overheid, media, scholen, ….


In het land van de verdraagzamen is de meest onverdraagzame, vroeg of laat koning. De meest onverdaagzame kan dankzij ons huidig beleid groeien tot een positie waar iedereen uiteindelijk het slachtoffer van is. Het is tijd dat de westerse beschaving stopt met zichzelf te haten, ofwel gaan we verder ofwel gaan we ten onder.
__________________
The paradox - The secret - The solution
In België kan je gerust spreken van een multiculturele maffia
Het sprookjesbos!
bf62 is offline   Met citaat antwoorden