Discussie: Mosselrecepten
Los bericht bekijken
Oud 30 juli 2011, 18:11   #154
Hoomer
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Hoomer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 mei 2005
Locatie: Springfield
Berichten: 11.838
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alienation Bekijk bericht
Bij zeeproducten gebruikt ge nooit extra zout, nooit.
Dus tzou mij verbazen da da er op da pakske bij staat...

Ik heb nu toevallig zo geen zakske meer liggen, want khem ze het laatst gestoomd zoals aanbevolen hier. En zitten er hier nogal wat swansers tussen.

Gij uw ding, ik het mijn. Maar mij is altijd geleerd ze te spoelen in peper zoda ze alle vuiligheid uitspeken.

Wanneer volgt uw antwoord: Waarom de bloem? Mosselen met bloem spoelen? Waarom eigenlijk?
Mosselkruiden heerlijk voor dips, warme en koude sauzen!

Ingrediënten:
Look, zout, mosterd, uien, peterselie, oregano, laurier, peper, tijm, selder, zonnebloemolie, basilicum, mosterd-extract, lookextract.

Gebruik:
- voor dips, warme en koude sauzen
- lekker bij mosselen, zeevruchten, vis, salades, soepen, vinaigrettes
- zonder suiker en kleurstoffen



Enfin ge moet al nen dikke idioot zijn om zo een lekker gerechtje als mosselen te verknoeien met mosselkruiden.

Laatst gewijzigd door Hoomer : 30 juli 2011 om 18:12.
Hoomer is offline   Met citaat antwoorden