30 juli 2011, 18:11
|
#154
|
|
Perm. Vertegenwoordiger VN
Geregistreerd: 13 mei 2005
Locatie: Springfield
Berichten: 11.838
|
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alienation
Bij zeeproducten gebruikt ge nooit extra zout, nooit.
Dus tzou mij verbazen da da er op da pakske bij staat...
Ik heb nu toevallig zo geen zakske meer liggen, want khem ze het laatst gestoomd zoals aanbevolen hier. En zitten er hier nogal wat swansers tussen.
Gij uw ding, ik het mijn. Maar mij is altijd geleerd ze te spoelen in peper zoda ze alle vuiligheid uitspeken.
Wanneer volgt uw antwoord: Waarom de bloem? Mosselen met bloem spoelen? Waarom eigenlijk?
|
Mosselkruiden heerlijk voor dips, warme en koude sauzen!
Ingrediënten:
Look, zout, mosterd, uien, peterselie, oregano, laurier, peper, tijm, selder, zonnebloemolie, basilicum, mosterd-extract, lookextract.
Gebruik:
- voor dips, warme en koude sauzen
- lekker bij mosselen, zeevruchten, vis, salades, soepen, vinaigrettes
- zonder suiker en kleurstoffen
Enfin ge moet al nen dikke idioot zijn om zo een lekker gerechtje als mosselen te verknoeien met mosselkruiden.
Laatst gewijzigd door Hoomer : 30 juli 2011 om 18:12.
|
|
|