Los bericht bekijken
Oud 27 juni 2012, 12:48   #42
smiley
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
smiley's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 juli 2004
Berichten: 10.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KAHRAMAN Yücel Bekijk bericht
Oorlog is altijd, altijd, altijd vrijspel geven aan verkrachters, kindermoordenaars, rovers, machtsgeile gewapende imbecielen die met hun grofheid bot kunnen vieren over anderen.
Dat is wat 'profeet' mohammed dan ook heeft gedaan. Oorlog voeren (niet verdedigen maar aanvallen), roven, plunderen, verkrachten, slavendrijverij, genocide... (jihad) Belachelijk niet dat sommigen vandaag de dag de islam trachten te verkopen als 'religie' van de vrede (maar er niet bij zeggen of niet weten dat vrede=islamstaat met sharia)

Citaat:
...Wanneer de niet-moslims toegeven aan bekering of onderwerping, dan kan de missie (da’wa) op vredige wijze worden voortgezet. Als zij dit niet doen, zijn moslims verplicht om oorlog tegen hen te voeren. Om vrede te kunnen bereiken is het nodig, volgens de islam, dat niet-moslims zich onderwerpen aan de uitnodiging van de islam – óf door bekering, óf door het accepteren van de status van religieuze minderheid (dhimmi) en het betalen van de individuele belasting, jizya. Wereldvrede, het finale stadium van de missie, wordt alleen bereikt door de bekering of onderwerping van de hele mensheid aan de islam..
Bassan Tibi

Islam met zwaard verspreid
http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuw...randeren.dhtml
Citaat:
Was Islam spread by the sword?

.. it was spread by strength and the sword in the case of those who stubbornly resisted, until they had no choice and had to submit to the new reality.

http://islamqa.info/en/ref/5441
Gelukkig voor Europa hebben onze voorouders de overal binnenvallende moslimhorden destijds weten te stoppen. Het islamitische beest van weleer verslagen en het een koekje van eigen deeg gegeven. Als je vandaag de dag geen moslimlegers meer massaal niet-moslimlanden ziet binnenvallen in een pôging er hun soort van 'vrede' te brengen dan komt dat omdat zij daar militair niet meer toe in staat zijn dus richten zij zich tot andere middelen om hun doel, de islamitische soort van 'vrede', dankzij de oliedollars, (die zij ook aan het westen te danken hebben), alsnog te bereiken.

Europa vandaag

__________________
De kernoorzaak van alle terreurdaden zijn terroristische ideologieen. De kernoorzaak van het islamitisch terrorisme is de islamitische ideologie.
http://www.exmoslim.org/http://www.youtube.com/watch?v=jHnxdgk3P68

Laatst gewijzigd door smiley : 27 juni 2012 om 12:56.
smiley is offline