Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groentje
Niets mis met ballekes met kriekskes, noch met konijn (met pruimen). Het mengen van zoet en zuur is net een eigenheid van de Belgische keuken, niets mis mee, toch?
In een goede stoofvleessaus meng je toch ook een plak peperkoek bij de zure uitjes? Of zorg je op een andere manier voor de typische zoetzure combinatie?
|
groentje, met al wat ik hier van jou al gelezen heb is het me wel overduidelijk dat jij culinair weet over wat je praat.
Maar balletjes met krieken ??? Dat is gewoon eten voor onnozelaars. Even infect als hollanders die pindasaus vreten.
Konijn met pruimen is daar totaal niet mee te vergelijken, dat is inderdaad een oefening in de zuur/zoet/zout balans maar toch niet te vergelijken met mongolen vreten zoals fricandon met krieken... Dat is de negatie van elk culinair genot. Kun je evengoed hondenbrokken vreten of soylent green.