Los bericht bekijken
Oud 19 juni 2016, 08:00   #71
Supe®Staaf
Secretaris-Generaal VN
 
Supe®Staaf's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 juni 2002
Berichten: 43.125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pandareus Bekijk bericht
Tierenteyn is idd niet nodig voor mayo, dat klopt.
De volgende keer dat je in Delhaize of Colruyt binnenstapt, koop een pot mosterd van het merk Bister, l'impériale. Is niet duurder dan devos lemmens, maar veeel beter van smaak en niet overdreven zuur.
Ben er nu al zeker van dat je die d & l de vuilbak gaat insmijten.
Om puur te eten zijn er uiteraard betere dan DL.
Maar om in mayo te draaien is het voor mij diegene die het meeste pit geeft, om verder zonder rare smaakwijzigingen een authentieke mayo te draaien.
Gij begrijpt dat zonder problemen, maar topchef van frituur De Vettigen Delper kunt ge zoiets niet wijsmaken.
De dampen van ranzig paardevet werden het culinaire meesterbrein blijkbaar fataal.
Citaat:
Verse krab, met een flinke klodder mayo erop, waaaaar ies d�* feeesje, hieeeeeer is d�* feesje !
__________________
Voor Vorstelijke salarissen..Voor Vrijheid van meningsuiting En Voor Rechtstreekse democratie

Laatst gewijzigd door Supe®Staaf : 19 juni 2016 om 08:01.
Supe®Staaf is offline   Met citaat antwoorden