Los bericht bekijken
Oud 2 september 2016, 20:13   #31
bedrijven docter
Minister
 
bedrijven docter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2016
Locatie: berchem
Berichten: 3.414
Stuur een bericht via Skype™ naar bedrijven docter
Standaard wiskunde en sterfhuisconstructies

Verschil N(Alg) en N(spec)

Historiek : Poincarre en Hilbert waren de laatste wiskundigen die het ganse onderwerp beheersten en begrepen. Daarna is er mede door het feit dat zeer veel mensen naar de Universiteit kunnen gaan een super specialisatie in wiskunde ontstaan; Jaarlijks komen er 200.000 nieuwe stellingen uit ,dus niemand kan de Alg nog volgen .
Dit is ook in recht ,als U een niet gespecialiseerd jurist bent maar een generalist dan vrees ik dat U met deze draad niets kan doen. Het is enkel indien U in iets gespecialiseerd bent ,zoals ik in sterfhuisconstructies of zoals bepaalde boekhouders/juristen in fusie en splitsingen dan gaat voor U de wereld opengaan en gaat U alles kunnen gebruiken van deze draad.

Dus voor we beginnen aan het construeren van N(spec) moet U zich afvragen wat Uw specialiteit is. Hoe beter deze specialiteit gepreciseerd is hoe kleiner dat N(spec) voor U zal zijn.
Ik was aanvankelijk gespecialiseerd in bedrijven in moeilijkheden en ik heb dit vernauwt tot sterfhuisconstructies dus geen doorstarten noch W.C.O.

Dus zoek even uw super specialiteit want N(spec) is het noodzakelijke en voldoende set wetsartikelen om U te onderscheiden van al Uw tegenstanders.
Bijgevoegde afbeelding(e)
 
__________________
Ik werd nooit betaald om de dingen juist te schrijven, maar wel om de juiste dingen te schrijven

Laatst gewijzigd door bedrijven docter : 2 september 2016 om 20:14.
bedrijven docter is offline   Met citaat antwoorden