Los bericht bekijken
Oud 25 januari 2017, 17:09   #79
Diego Raga
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Diego Raga's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 juni 2005
Berichten: 15.895
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bad Attila Bekijk bericht
Zou ik onder de indruk moeten zijn?
Gaat toch niet, je vooroordelen hebben de veerkracht van je denkvermogen al ’n tijdje geleden aangetast.
Citaat:
Je antwoord immers totaal niet aan de vraag, je geeft een lijst over van pseudo-feiten, verdraaiingen, intentieprocessen, onverifieerbare zaken, enz. Neen, echt, heel indrukwekkend.
Goed geprobeerd, Bad A, maar de tekst staat vol verifieerbare namen, plaatsen en data.
Verzin dus maar ’n ander pseudofoefke, liefst iets indrukwekkender dan deze zure luchtuitstoot.
Citaat:
Maar bon, misschien kan je eindelijk ook eens vertellen waarom de Duitsers, die toch maar konden doen wat zij wilden, toestemming van de zionisten zouden moeten krijgen om hun beleid inzake Joden te bepalen. Waarom zouden de Duitsers überhaupt onderhandelen met zionistische organisaties terwijl zij alle touwtjes in handen hadden, en alles zelf konden doen?
Simpele vraag, simpel antwoord; Omdat de nazi’s verschillende keren onderhandelden, om losgeld te ontvangen in ruil voor elke uitgewezen/overgedragen joodse familie, wat praktisch gezien winstgevender zou zijn, dan een hele vernietigingsstructuur op poten te zetten, die toch alleen maar hoge kosten zou meebrengen.

Zionisten zagen dat losgeld dus niet goed zitten, omdat alle landen/gebieden ter wereld voor Joodse emigratie toegestaan waren, uitgezonderd Palestina, iets wat Snorremans de Zionisten als voorwaarde stelde, op vraag van Husseini, de groot-moefti van Jeruzalem destijds.
D�*�*rom weigerden de zionisten de aangeboden nazi-kansen, iets wat de slachtoffers van die koehandel gruwelijk met hun leven hebben bekocht.

Kan je nalezen.
En dit ook:

“Weizman's cohort, Greenbaum, amplified this statement with the observation "One cow in Palestine is worth more than all the Jews in Europe."

Zoveel waren/zijn Joden dus waard voor zionisten.
Citaat:
En je hebt mij nog steeds niet uitgelegd welke macht die zionistische organisaties dan gehad zouden hebben om de Joden te verbieden weg te vluchten, en dat verbod dan nog hard te maken...
Leesproblemen met wat Golda Meir, Henry Montor, Yitzhak Greenbaum, Stephen Wise, ea zionistische kopstukken zoal dachten over hun volksgenoten ?

Alles daarover staat in m’n laatste 2 posts en je reactie daarop getuigt gewoon van slechte wil, of eerder ’n milde vorm van kwaadaardigheid.
Tragi-komisch om te zien, dat wel, maar sociaal gezond is toch nog wat anders.
Citaat:
Ik kan zo nog andere vragen stellen, maar dat is niet nodig. Complottheoriëen hebben één groot nadeel: eens hun interne onlogica aangetoond wordt, blijft er enkel wind over. Idem in dit geval. En dit, zonder de feiten zelf te moeten onderzoeken.
Doorzichtig excuus, quoi, al ben je niet de enige hier die het duimzuigen nog steeds niet verleerd is.
Ik heb de info aangeleverd, aan jou dus om hier onderbouwd aan te tonen dat al die namen, plaatsen en data leugens zijn en deel zouden uitmaken van een complottheorie of een hoax van rechtse signatuur.

In (de zoveelste) afwachting.
__________________
Vrije meningsuiting bestaat niet, aangezien de Waarheid niet getoond mag worden, omdat de Grote Leugen regeert.

Laatst gewijzigd door Diego Raga : 25 januari 2017 om 17:18.
Diego Raga is offline   Met citaat antwoorden