Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wapper
Omdat de pasta moet wachten op de service, een toprestaurant dus!
Wat wel gedaan wordt is dat de pasta op voorhand gekookt wordt, enkele minuten korter dan normaal uiteraard, en dan snel afgekoeld wordt in ijskoud water, en daarin bewaard wordt. Op het moment van de service worden de porties dan even snel in kokend water doorgegaard, afgegoten (niet gespoeld) en geserveerd.
Hoomer heeft weer een klokje horen luiden, maar weet de klepel niet meer hangen...
|
Lees eerst even de vorige postings voor ge u weer komt moeien.
Denk jij echt dat de gerechten die klaar zijn niet moeten wachten? Ben jij ooit al verder geweest dan Frituur de vettigen teen? Jij bent gewoon een persoon die van zijn eigen denkt alles te weten, maar geloof me, zulke sjagrijnen leven niet lang hoor, probeer je open te stellen voor anderen en je eenzaamheid zal verdwijnen, komaan je kan nog gelukkig worden, probeer eens met een glimlach.
