Los bericht bekijken
Oud 4 maart 2017, 19:38   #41
Diego Raga
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Diego Raga's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 juni 2005
Berichten: 15.895
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Another Jack Bekijk bericht
Neen, Guy Verhofstadt hekelt het huidige scenario.
Hij wil meer en een daadkrachtiger Europa.
Ja, nog meer EUSSR.
Citaat:
Ik weet niet wie je bedoelt met fascistische oligarchen in Oekraïene, maar ik heb een bruin vermoeden dat ik weer zal bestookt worden met eindeloze gegoogelde rommel.
Gewoon namen volstaan.
Lees en leer bij:

https://sites.google.com/site/degroe...uy-verhofstadt

Linke Guy sprak destijds de Oekraïners toe, om hen te tonen dat hij ‘aan hun kant stond’.

“We as a European Union have only one obligation. That’s is to stay and to stay behind your cause. (-) What we are gonna do is that every week a new delegation of the European Union and the European parties and the European parliament shall come on this place until you have won your fight.”

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven...rhofstadt.html

Ondertussen is gebleken dat nazi’s daar de show runnen:

“Maar vooral weerzinwekkend is dat de pro-Europese beleidselite zelf ook bereid was om samen te werken met de fascistische beweging. Het was erg genoeg dat dit werd toegelaten in de formatie van de interim-regering, maar inmiddels is duidelijk dat de banden ook van langdurige aard zijn. Nummers 2 en 4 van de partijlijst van de huidige premier Jatsenjoek hebben bijvoorbeeld in het verleden topposities in neonazi-organisaties bekleed, en zijn Volksfront-partij nam leiders van verscheidene extreem-rechtse milities op in haar militaire raad.”

“De oligarchenklasse heeft dan ook hechte banden met het post-Maidan-establishment. Ten eerste is president Poroshenko zelf een rijke oligarch, met 1,2 miljard dollar, compleet met eigen televisiezender. Maar ook werden andere ongekozen oligarchen belangrijke posities geboden. Kolomoyskyi, met 5,3 miljard dollar de tweede man van Oekraïne, benoemd tot hoofd van de regionale Dnepropetrovsk-overheid, waar belangrijke corporaties van zijn Privat Groep zijn gelegen. De staalmagnaat Serhiy Taruta werd, met een vermogen van 2,1 miljard dollar, gouverneur van de Donetsk-regio, waar zijn Industriële Unie van Donbass is gevestigd. Verder werden aan de miljardairs Yaroslavsky en Novinsky belangrijke posities in het oosten geboden. Akhmetov, met 15,6 miljard dollar de rijkste man van Oekraïne, beschuldigde Oost-Oekraïense ‘separatisten’ onlangs ervan dat ze Oekraïne in de richting van ‘een genocide’ leiden.”


http://www.dewereldmorgen.be/artikel...n-en-fascisten

De gestelde nazi-vrienden van uw blauw idool ea EU volksverraders collega’s.
Als d�*t het soort Europa is dat hij en gij voorstaan, dan moogt ge dat gerust steken waar de zon nooit schijnt, Zjaak.
__________________
Vrije meningsuiting bestaat niet, aangezien de Waarheid niet getoond mag worden, omdat de Grote Leugen regeert.
Diego Raga is offline   Met citaat antwoorden