Los bericht bekijken
Oud 25 mei 2017, 23:04   #135
Knuppel
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 21 juni 2002
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 115.297
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jantje Bekijk bericht
Ik ben geen voorstander van de wet, ik ben iemand die liever de bewijzen ziet.
Het is door deze wet en de interpretaties ervan, dat elke mogelijke discussie en elk onderzoek naar de waarheid en juist cijfers onmogelijk maakt.
Ik zou dus geen enkele gerechtelijke uitspraak over cijfers aanvaarden, want ook ene gerechtelijke uitspraak maakt elke verdere discussie en onderzoek onmogelijk.
Dat volstaat voor mij. Ik denk dat dit ook de drijfveer is van Diego Raga.

Ik herhaal dat ik geen énkele genocide ontken. Zelfs al vielen er in de verschillende genocides slechts 100 onschuldige slachtoffers, dan nog waren er dat 100 teveel. Het gaat mij dus puur om een muilkorfwet die nergens goed voor is. De negationismewet heeft tot doel één welbepaalde genocide via een wet vast te leggen. Onaantastbaar te maken. Het argument dat deze muilkorfwet moet verantwoorden is het ontzien van de gevoelens van de getroffen bevolkingsgroep. Dat argument is belachelijk gezien er miljoenen méér Congolezen zijn die zich ongetwijfeld gekwetst zullen voelen bij het zien van de standbeelden van de Belgische koning die hun geliefden massaal liet uitmoorden.

Ik pleit NIET om ook die genocide in een muilkorfwet te gieten. Dat is nergens voor nodig. De waarheid is immers dat Belgique tot op vandaag geen ene moer aandacht besteedde aan haar eigen volkerenmoord. Blijkbaar speelt het leed van negers een minieme rol vergeleken met het verdriet van de blanke slachtoffers van de holocaust.

Ik weiger bovendien om te geloven dat het iemand verdriet kan doen als de één of andere gek de holocaust in twijfel trekt. De bewijzen van de barbarij die in nationaal socialistisch Duitsland gebeurde zijn zo overweldigend dat een normaal mens alleen maar leedvermaak kan voelen als een ontkenner van de holocaust de genocidewet, publiekelijk of in het geniep, met de voeten treedt.

We leven vandaag in een Europese Unie die gedomineerd wordt door, jawel, een opvolgster van Hitler. Muilkorfwetten kunnen dat verleden niet uitwissen. Dergelijke wetten dienen hoogstens om een hopeloos klein aantal zonderlingen het zwijgen op te leggen. Het is belachelijk om te denken dat deze geschiedenisvervalsers met een genocidewet het spreken wordt belet. Dat doen ze evengoed als zonder muilkorfwet, alleen niet daar waar ze ervoor vervolgd worden.
__________________
Panda:Er is niets mis met die uitspraak uit de mond van Toback of Francken.Uiteraard wel als dat uit de bek van PhDW zou komen.De eerste 2 zijn democraten, de laatste is een fascist.
Knuppel is offline   Met citaat antwoorden