Discussie: Bart De Pauw
Los bericht bekijken
Oud 11 november 2017, 20:13   #243
epicurist_dirk
Gouverneur
 
epicurist_dirk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 maart 2003
Berichten: 1.119
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jan van den Berghe Bekijk bericht
Marie merkt iets heel anders op: waarom heeft de VRT tien jaar een gedrag getolereerd dat ze blijkbaar nu van die aard vindt om iedere samenwerking te beëindigen? Of anders: hoe komt het dat mensen pas na tien jaar over deze zaak met de vertrouwenspersoon gaan praten?

Dit is een van de merkwaardige en weinig te begrijpen aspecten van deze zaak. Allemaal in de veronderstelling dat BdP schuldig is.
Inderdaad daarom schreef ik reeds in #77: Dus de VRT misschien toen al, onder de BRT, heeft al jaren terug er op gewezen.... en niets ondernomen!!!…. VRT speelt nu voor spijtoptant zeker????…. Om zelf de dans te ontlopen beticht te worden >>> van zaken jaren lang in een doofpot te houden, door de vingers gezien!!!…
100 den mails….jaren lang…..?????

Kijk wie iets mispeuterd moet gelet op de ernstigheid van feiten op de vingers getikt tot gestraft worden. Daar is maar een instantie voor bevoegd en dat is justitie en niet de VRT!

Zoniet kan iedereen die en piek op iemand heeft, jaloers is... hem of zij door de gehaktmolen draaien. hun leven verwoesten, hun huwelijk breken, de zaak verwoesten, economisch onderuithalen.

Men heeft het over stalken via Facebook en dat dit kinderen en soms zelfs volwassenen tot zelfmoord kan leiden. Manipulaties, Beweringen, foto’s, gebeurtenissen tot fabels enz. die nooit meer van internet en dus nooit uit het geheugen gewist worden en die steeds weer voor pesten enz. gebruikt kunnen worden als wapen tegen iemand.

Iemand die zen gevangenis straf uitgezeten heeft mag volgens de wet niet meer uitgescholden worden voor daden in het verleden … terwijl internet gebeuren voor eeuwig iemand zal blijven achtervolgen, zelf als de feiten nadien verzonnen bleken te zijn!!!

Hypochonder schrijft: Als De Pauw recht in zijn schoenen staat zoals hij beweert en zoals blijkbaar velen geloven dan moet hij NU een rechtszaak aanspannen tegen de VRT en tegen die anonieme getuigen. Hoe langer hij daarmee wacht hoe ongeloofwaardiger hij zal worden.

Oeps >>>Wel Hypochonder het is volgens mij zoals het oude gezegde: de put delven als het kalf al verdronken is!

Want zelfs al wint De Pauw een rechtszaak PAS na JAAAAAAAAAAAREN procederen met de snelheid van justitie. Zelfs al krijgt hij een grote schade vergoeding… De Pauw is zen leven kwijt, kwijt wat hij wellicht ZEER graag deed en ook goed in was, dat werd hen, zen vrouw ontnomen op zeer dubieuze wijze.

Door opgeblazen media>>> Net als met betichting van racisme word hij zwaarder gestraft als iemand die steelt of moord!!!

Wel wat hier bezig is even schandaleuze dictatoriale machtswellust van de VRT. Die géén bewijzen levert maar wel zelf eenzijdig voor rechter speelt en het dan nog tot het uiterste mediatiseert! Waarom? Zelfbescherming???

Ik meen dat “de Meldplicht” nog steeds niet uit de wet gebannen is… Dus lijkt het mij evident dat BRT/VRT die onmiskenbaar als openbare omroep een voorbeeld functie heeft “het” de 100 derden...zou moeten gemeld hebben aan justitie!

Dan was het aan justitie de gemelde klacht, mogelijk overtredend gedrag te staven. En dan indien nodig naar de rechtbank te verwijzen! Waar er en sraf uitgesproken kan geweest zijn van: Mail verbot... indien nog zo een overtreding XXX € boete!

Nu heeft de VRT hier een zéér vuil spel gespeeld, door hun medium te misbruiken om zelf voor rechter te spelen en, iemand heel bewust aan de schandpaal te plaatsen. Dit nog verergerd door nog meer via hun medium de publieke opinie te beïnvloeden van hun gelijk, met hun communicatie specialist en vakbond verklaringen te laten afleggen.

Echt een werkwijze zoals Erdoğan en co toepassen om tegenstanders dood te knijpen! Zéér vuil spel, Heel doelbewust Om sneeuwbal effect te veroorzaken in de media /sociale netwerken wat in deze tijden steeds makkelijker gebeurd. Dus weer? Om hen zelf veilig te stellen???

Gelet op het feit dat nu nog steeds niemand weet wat de werkelijke mailkes of tweets inhielden, en bijna 90% van alles wat gebeurd om geld draait in de wereld en zeker deze…. Zou het mij niet verwonderen dat concurrentie drang aan de basis ligt van gans dit pijnlijk theater!!!

Zoals ik ook al schreef de een zen dood is den ander zen brood, ….uitgelokt?????

Hoe dan ook de machtswellustige werkwijze dat jarenland door de politiek en hun stootroepen de vakbond toegepast werd, liegen, bedriegen, misleiden met spindokter preken om de ander de nek af te bijten, te vermorzelen.

Word door het bestaan van sociale media steeds meer door belangengroepen en nu ook al de VRT toegepast om zelf voor rechter te spelen !!!!!
Wen gaan nog wat beleven een slabakkende trage sjoemel justitie en sociale media "snelrecht" lunchpartijen
*
__________________
Zowel in letters, woorden of cijfers heb ik dyslexie dat ook wel als woordblindheid word aangeduid.

Maar daarom ben ik niet blind voor wat in de maatschappij gebeurd.

Schoolmeesters, baseert U niet op de schrijf fouten maar op de inhoud AUB
epicurist_dirk is offline   Met citaat antwoorden