Los bericht bekijken
Oud 4 maart 2018, 15:08   #102
werkman
Europees Commissaris
 
Geregistreerd: 5 december 2014
Berichten: 6.830
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anna List Bekijk bericht
die 'overweegt te kunnen stemmen voor' moet je niet als stemmen interpreteren Jos, maar dat zegt wel heel veel over het (groei)potentieel of over het gemak waarop het echte cijfer zou kunnen kelderen. het is dus een indicatie over hoe hard het behaalde resultaat van de peiling te vertrouwen is. en dan kan je alleen stellen dat Theo volgens de enquete de grootste waarschijnlijkheid heeft om het zeer goed te gaan doen.

Eindelijk een goed genuanceerd respons Anna. En nu maar hopen dat idioten wel begrijpen hoe het in mekaar zit met die peilingen. Ieder woord heeft zijn belang.
Natuurlijk vermoed ik ook dat Theo het zeer goed gaat doen.
Er moet feitelijk iets dringend gaan gebeuren in nog ruimere context.
Onze maatschappij gaat anders naar de kloten.
En buiten zagen en tegenstribbelen doet de grote hoop van de tegenstanders natuurlijk niks. Ze weten verdomd niet waar ze mee bezig zijn.

Ik ben altijd voorstander van simpele oplossingen.
Al die vluchtelingen kunnen beter opgevangen worden en beterkoop van voedsel voorzien worden in beschermde zones in Afrika zelf.
En ik ben bijna overtuigd dat ze het zelf verkiezen mochten ze de kans krijgen. Met de ellende die men nu schept is men bezig met twee continenten definitief te ontwrichten. En daar zal men spijt van krijgen.
Zeker weten.

De Europese praatbarak als vluchtheuvel gebruiken zal nooit iets oplossen. En het wonderwoord "intigratie" zal nooit echt gebeuren.
Import van een weliswaar minderheid schoften en godsdienst-fanatiekers
is niet verenigbaar met onze visie en levensbeschouwing.
Trouwens schoften moeten we niet importeren. Die hebben we al.
Maar....."trôp" is te veel.

Van Europa een OCMW maken voor de ganse wereld kunnen we zelfs niet aan. Onze bodemrijkdommen zijn er niet om onze luxueuze goodwill te compenseren met arbeid. We zullen het zonder vluchtelingen nog zwaar genoeg krijgen in de moordende concurrentie van de wereldhandel.
Het kapitaal maakt meer en meer bij ons nieuwe armen.
Dat zal de industriële revolutie niet meer oplossen.
Die revolutie heeft ons kapitaal al verkocht aan de ontwikkelingslanden.
De te oude bokken die het nu voor het zeggen hebben moeten eens dringend gaan nadenken over hoe de wereld evolueert. En handelen voor het echt te laat is.

Laatst gewijzigd door werkman : 4 maart 2018 om 15:13.
werkman is offline   Met citaat antwoorden