Los bericht bekijken
Oud 4 november 2018, 07:46   #114
Vlad
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Locatie: hondenkennel
Berichten: 18.676
Standaard

Burgeroorlog in Frankrijk

Citaat:
In Rennes werden 13 auto’s en 20 vuilnisbakken verbrand, een brandweerwagen werd met stenen bekogeld en een vijftienjarige tiener raakte gewond door een flashball nadat hij stenen naar een politiepatrouille had gegooid.

In Metz werden drie bushaltes beschadigd en werd ook een bus met projectielen aangevallen.

In Poitiers werden vijf auto’s verbrand en twee auto’s werden beschadigd.

In Nantes werden drie auto’s en acht vuilnisbakken verbrand en drie minderjarigen gearresteerd.

In Toulouse raakten twee politieagenten gewond nadat ze twee “gemaskerde personen” hadden gearresteerd. Ook auto’s en vuilnisbakken werden verbrand.

In Lyon werden 12 mensen gearresteerd wegens rellen. Een van de vele arrestaties door de politie in Lyon was van een minderjarige die ook een oproep tot “zuivering” op sociale media had gelanceerd. Zeven “voertuigen” werden ook verbrand, aldus de prefectuur van Lyon.

In Sain-André, in de Caraïben, probeerden zwarte jongeren de toegang tot een politiebureau af te dwingen en daarbij raakte een politieagent gewond. Volgens “Lapremiere” werden meer dan een dozijn criminelen gearresteerd.

In Vigneux-Sur-Seine werden veel arrestaties verricht wegens schade en diefstal, in Etampes plunderden twintig gemaskerde personen een winkel. Sommigen werden gearresteerd, maar het merendeel van de criminelen is blijkbaar nog steeds op de vlucht.

Nog steeds in Vigneux-sur-Seine, in Montgeron, werd een kleine kruidenierswinkel aangevallen door een groep jongeren, toen de politie arriveerde, werd er een “zure fles” op hen gegooid. Volgens Leparisien zijn twee agenten van de politie nog steeds “herstellende”.
__________________
Vlaanderen: een grote grijsbruine industriezone met windmolens, bovengrondse hoogspanningskabels, zonnepanelen- en batterij'parken' alom. Nooit meer Groen!

Woke: virtuele deken vol bacillen ter verdelging van de oorspronkelijke westerse bevolking

In minder homogene bevolkingen is het sociale vertrouwen laag en probeert men dat tekort door cijfermatige maatstaven voor verantwoording te vervangen.

Laatst gewijzigd door Vlad : 4 november 2018 om 07:49.
Vlad is offline