Los bericht bekijken
Oud 10 december 2018, 13:51   #19
Midas
Partijlid
 
Midas's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 april 2004
Berichten: 264
Standaard

Bart De Wever is hetzelfde parcours aan het afleggen als Verhofstadt destijds : de problemen benoemen en er campagne mee voeren, om tenslotte in de praktijk net het tegenovergestelde doen, zijn kiezers en vlaanderen te bedriegen, en enkel de neoliberale manna-god te aanbidden.

Hoeveel minder vlaams belastingsgeld is er naar Brussel en Wallonië getransfereerd ? NOPPES, de miljarden spoelen lekker rustig verder naar het Zuiden, de camionnetjes met nep-geld was enkel voor de verkiezingsshow.

Hoeveel minder immigranten zijn er in België toegestroomd met de NVA in de regering ? Onder NVA-bewind zijn er 500.000 nieuwe immigranten bijgekomen, ondanks al dat populistische getweet van wijwater-duivel-francken.

Hoeveel minder files ? Hoeveel minder belastingen of taksen ? De NVA is oude wijn in nieuwe zakken, die enkel haar bazen bedient, en de domme vlamingen keer op keer om de tuin weet te leiden met hun rethoriek en manipulatie. Met als voorlopig dieptepunt, het migratie-pact, dat dus wordt goedgekeurd door blauwe-brilsmurf-michel, en waar de NVA dan ook nog garen bij tracht te spinnen electoraal.
Midas is offline   Met citaat antwoorden