Los bericht bekijken
Oud 19 februari 2019, 23:05   #10
TV-verslaafde
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
TV-verslaafde's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 maart 2014
Berichten: 17.288
Standaard

Leuk artikel, Pol.

Ja, kapitalisme is aan het doodgaan omdat het uitbreiding van territorium vraagt. Praktisch heel de wereld is nu onder het individualistische kapitalistische broederschap. Slechts in een paar eeuwen heeft het de hele wereld veroverd en de wereld nu vooral dom gemaakt. In het begin van het kapitalistische broederschap is er veel intellect vereist maar meer en meer comfort maakt iedereen ook dommer en dommer.

Nu schieten er alleen maar emoties over omdat het kapitalisme universeel goed is geworden. De commies zijn verloren, okay. Kapitalisme is overal.

In de VS heeft de oligarchie bewust de gezondheidszorg kapotgemaakt. Anders kwamen ze met teveel eisen en dit en dat. Hoe ze dat hebben gedaan? Ze hebben lang nagedacht en toen op het idee gekomen om alles te verkassen naar derde wereld landen. Zo krijg je bepaalde belangengroepen e.d. kapot...

De linkse bende leeft gewoon na de feiten. Het grootkapitaal is hen al 50 stappen voor....

Nu staat het kapitalisme schaakmat, Pol. Juicht! Ze kunnen niet meer uitbreiden, de hele wereld is kapitalistisch of corporatistisch.

En de toekomst zal waarschijnlijk iets in de trend terug zijn van Harry Potter of LOTR. Alhoewel ik altijd liever SF heb gezien. Nu dromen de kapitalisten van "star wars".

Maar laten we eerlijk zijn wat is intellect en geld zonder identiteit? Een fake brij van van de band lopende bimbo's die zichzelf snijden en uithalen naar alles wat beweegt.

Een mongooltje met een kaasrasp....
TV-verslaafde is offline   Met citaat antwoorden