Los bericht bekijken
Oud 7 juni 2019, 08:59   #18301
Het Oosten
Secretaris-Generaal VN
 
Het Oosten's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 juli 2010
Berichten: 44.781
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door parcifal Bekijk bericht
Jij informeert je misschien wel maar met veel vooroordelen blijkbaar.

Zeg nu eens :
Wat moeten 'ze' eraan doen, aan die UAP meldingen?
Wat zou jij voorstellen?
Ik zie niet waar ik ergens steun op een vooroordeel. Dat is het nu juist het probleem. Deze tuigen overklassen onze vliegtuigen in alle opzichten. Men kan er maar weinig tegen doen. Of het nu aardse tuigen zijn of niet, doet er eigenlijk niet zoveel toe. Men zit met het probleem dat er vliegende tuigen in een nationaal luchtruim rondvliegen waartegen de overheid niets vermag.

Er zijn drie mogelijkheden:

1)Ofwel zijn deze bizarre 'vliegtuigen' het resultaat van geheime militaire onderzoeksprojecten. En werden piloten nooit hierover nooit ingelicht vermits nu juist deze projecten 'geheim' zijn.

2)Ofwel heeft één of ander land vliegende tuigen ontwikkeld die ver vooruit zijn op wat wij in het Westen hebben. De overheid kan dan moeilijk zeggen dat ze hun luchtruim niet meer kunnen verdedigen en daarom zwijgen ze over de zogenaamde 'ufo's' . Maar de piloten pikken dit taboe niet meer omdat deze tuigen soms gevaarlijk zijn of kunnen zijn.

3)Ofwel zijn het tuigen die we moeten beschouwen als 'niet-aards'. Wat dit ook moge betekenen. En dan zitten we met een min of meer ernstig probleem.En wat is het nu?? Ik zou het niet weten. Maar dat er vliegende tuigen door ons luchtruim suizen die technisch zeer ver voor zijn op onze vliegtuigen, is nu wel duidelijk. Debunkers proberen dit nog altijd weg te wuiven of weg te lachen, maar dit is een zeer dwaze houding.

Laatst gewijzigd door Het Oosten : 7 juni 2019 om 09:00.
Het Oosten is offline   Met citaat antwoorden