Discussie: Brexit
Los bericht bekijken
Oud 11 augustus 2019, 14:18   #10178
Hoofdstraat
Secretaris-Generaal VN
 
Hoofdstraat's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 april 2017
Berichten: 23.354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door parcifal Bekijk bericht
Hoofdzakelijk (pakistaanse en indische) Niet-EU moslims, die dus niet binnen het vrije verkeer binnen de EU vallen en die het UK gewoon kan uitzetten als ze willen of weigeren volgens hun eigen immigratie-regels. (die op niet veel trekken overigens)

het UK valt overigens net als Ierland en Denemarken NIET onder de regel van de EU voor verplichte gezinshereniging.

Je verspreid dus -alweer- fake news.

https://ec.europa.eu/home-affairs/wh...unification_en

Voor de zoveelste keer verwijt je de EU iets wat volledig binnen de bevoegdheid van het UK valt, dit is typisch iets wat de UK leugen pers nu al ruim 20 aan het doen is en ongetwijfeld de hoofdreden is waarom het kaduuke en klungelige referendum van 2016 uitdraaide op winst voor het LEAVE-kamp. (samen met een hoop russisch geld uiteraard en een uitgekiende Social Media Campagne , zie het Cambridge analytics schandaal)
Om eerlijk te zijn nam ik dit gewoon aan, immigratie was een onderdeel van het Brexit verhaal maar het heeft inderdaad compleet niets te maken met de islamisatie. Het gaat 'm puur over EU migratie, de UK was 1 van de weinige landen die immigratie uit Oost-Europa toelieten waardoor op korte termijn 1 miljoen dergelijke laaggeschoolde immigranten het land binnenstroomden.
Ik was volledig verkeerd, het gaat 'm over Polen, Hongaren en dergelijk, niet moslims.

https://www.financierworldwide.com/b...u#.XVAPHpMzYc0

De islamisatie van de UK gaat echter onverminderd voort, daar heeft de Brexit geen invloed op. Wat stom.

https://www.gatestoneinstitute.org/1...n-islamization

De 'leugenpers' had het veel over migratie maar dan Europees, niet de migratie die ik in gedachten had. Wat de Russen en Cambridge analytics hier mee te maken hebben weet ik echter niet, dit was mijn fout.
Hoofdstraat is offline   Met citaat antwoorden