Los bericht bekijken
Oud 10 juni 2020, 17:24   #682
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 73.015
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door quercus Bekijk bericht
Tot ze, samen met N-VA, in het Vlaams Parlement een absolute meerderheid halen. Dan zal de druk op de sterk gereduceerde trado-partijtjes wel erg groot worden. Dat zou wel eens de start kunnen worden van een “Umwertung aller Werten”.
Blijf maar je mythomane fantasie herhalen hoor... In 2024 zal N-VA dan net als nu een vlaamse coalitie vormen met de andere traditionele partijen en het Blok zal net zoals de vorige 3 decennia in de schutkring blijven staan.

N-VA is in minder dan 15 jaar van de junior-partner in de vlaamse regering kunnen evolueren naar de senior-partner. Er is geen enkele reden waarom ze hun politiek kapitaal gaan verbrodden door onaanraakbaren in een regering op te nemen en zo de rest v/h land op alle niveau's tegen zich te krijgen. Het Blok meenemen in eender welk bestuur is gewoon de boel blokkeren & saboteren.

Ik twijfel er sterk aan dat dat het carrièreplan van BDW en dat van zijn partijtoppers is...
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
...De Wever is een klootzak, en dit op meerdere vlakken. O.a. wat betreft zijn Blokhaat en zijn walgelijke kontenkruiperij in het stronthol van de partijen die hem een mes in de rug staken...
Pandareus is nu online   Met citaat antwoorden