Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Diverse > Archief > Onrust en terrorisme in Europa
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst Markeer forums als gelezen

Onrust en terrorisme in Europa Parijs, Verviers, ... Discussies over de terreur van Islamitische Staat en Al Qaida op Europese bodem, Islamisten, Mohamedcartoons, en de opkomst van bewegingen Pegida, Vlativa, ...

 
 
Discussietools
Oud 24 augustus 2017, 17:30   #1
Blue Sky
Europees Commissaris
 
Geregistreerd: 1 januari 2008
Berichten: 7.435
Standaard Merkel heeft tal van IS terroristen in Duitsland binnengehaald

Citaat:
In de winter van 2015 vlucht Masoud met zijn moeder naar Duitsland. Daar volgt echter een nieuwe shock. "Eens in Europa moest ik vaststellen dat de IS-beulen die ik ontvlucht was, al hier waren", vertelt de Koerd. Ook zij zijn blijkbaar meegereisd met de vluchtelingenstroom.

Voor de Koerd is het duidelijk dat honderden gevaarlijke radicalen en terroristen als vluchteling naar Europa afgezakt zijn.
http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islam...er-tegen.dhtml
__________________
Ignorance is bliss
Blue Sky is offline  
Oud 24 augustus 2017, 19:39   #2
vanderzapig
Europees Commissaris
 
vanderzapig's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 juni 2013
Berichten: 6.867
Standaard

En weet je wat nog het beste is? Zoals het er nu naar uitziet wordt ze binnen een maand herverkozen:



Bron.

CDU pollt momenteel ruwweg op hetzelfde niveau als het resultaat van de vorige verkiezingen in 2013, alsof Merkel in tussentijd alleen maar naar haar ambtseed heeft gehandeld:

Citaat:
"Ik zweer dat ik mijn kracht aan het wel van het Duitse volk zal wijden, de baten ervan zal vermeerderen, nadelen ervoor zal vermijden, de grondwet en de wetten van de bond zal vrijwaren en verdedigen, mijn plichten gewetensvol zal vervullen en rechtvaardigheid tegenover iedereen zal uitoefenen. Zo helpe mij God."
vanderzapig is offline  
Oud 24 augustus 2017, 20:10   #3
vanderzapig
Europees Commissaris
 
vanderzapig's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 juni 2013
Berichten: 6.867
Standaard

In Duitsland zijn ze - weer maar eens - collectief totaal aan het doorslaan.

Trump als KKK lid?



Geen probleem!

Trump als nazi?



Geen enkel probleem!

Een historische foto publiceren die de goede betrekkingen tussen nazisme en islam illustreert, wegens de vele gedeelde waarden en doelstellingen, waaronder o.a. de totale uitroeiing van het Joodse volk?



6 maanden cel!

Er ligt iets vreselijk te rotten in de Duitse staat
vanderzapig is offline  
Oud 24 augustus 2017, 20:20   #4
epicurist_dirk
Staatssecretaris
 
epicurist_dirk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 maart 2003
Berichten: 2.971
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blue Sky Bekijk bericht
De enige reden van de massale import werd / word aangestuurd door “Europa” om aan de lobby groepen van de industrie te voldoen om op gemakzuchtige en niet verantwoordelijke wijze de lage loon job in te vullen! En hoe meer er hier op straat leven, de plaatselijke bevolking hier schaamte opgedrongen word, hou goedkoper loon gegeven word of zelfs subsidie gegeven word om hen aan die armoede loon jobs te helpen! Terwijl aan die gemaakte sjoemel chaos, dan ook nog eens veel geld verdiend word aan de mensenhandel van de witte boorden: door belangen groepen, advocaten tot politici die het hypocriet gebruiken om krantenkoppen te halen.

Kijk naar Zwitserland!!!, daar gaan de bedrijven zelf in Noord Afrika enz. op zoek naar gepast personeel voor en welbepaalde functie! Moeten dan de bedrijven die mensen uit het buitenland aanwerven en hen Zwitserland willen binnen brengen, zich verantwoordelijk stellen dat ze die mensen ook werk zullen geven en meteen er ook de tijd van verblijf in Zwitserland bij vermelden. Als die termijn verstreken is moeten ze terug het land uit. Dat alles staat ook in het arbeiders contract die opgemaakt word en door beide partijen ondertekend word nog voor het nieuwe personeelslid Zwitserland betreed.

Hier word totaal niet gekeken of onze levenssfeer kapotgemaakt word, door DNA van eeuwen oude repressie gedrag van islam of uit het Oostblok!

Die ziekte binnen brengen die hier allang verdwenen waren en terug het constant met messen bewapend rondlopen introduceer met haat, vendetta oog om oog mentaliteit. Waar humaniteit door hen gezien word als zwakte!

Dat dit gans onze levens sfeer hier vernietigt daar hebben de aandeelhouders van industrie en co totaal géén problemen mee. Als ze dan beslissen om de fabriek te sluiten zoals Ford en co is het voor hen ook niet hun probleem het land, de bevolking zit er mee draait op voor de kosten en een verloederde maatschappij.

Gans de verwrongen toestand is lang geleden al begonnen, toen de Koolmijnen, IJzer industrie, katoen en textiel industrie weigerden aan onze mensen en menswaardig loon te betalen. Er kwam opstand omdat de mensen, zelfs kinderen die er werkten met hongerloon slaven werk verrichten loon naar werk eisten. Ze werden AFGEDANKT en er werden nieuwe slaven uit Italië, Turkije, Marokko in de plaats gezet! Met goedkeurend oog en medewerking van de politiek....

Wat heeft de politiek gedaan …. werklozen steun gegeven, die betaald werd door hen die nog wel werk hadden. Maar aan de instroom van lieden die hier het werk kwamen inpikken werd niets gedaan. De industrie barons konden zich verder verrijken het volk betaalde het toch!

En dat gaat verder tot op heden. Als al wie hier niet thuishoor het land uitgezet word. Zal de werkloosheid van zelf minder, zal de kost aan de maatschappij van zelf minder, zou de industrie in princiep minder kosten hebben en hun personeel onze mensen van hier te lande beter kunnen vergoeden! Maar dat wil de industrie en co niet ze weigeren verantwoordelijkheid te nemen
en Europa, de politiek geeft hen dat toe.

Door alle vuile zaakjes voor de industrie en co op te lossen met toestanden dat gans de bevolking met opgedrongen solidariteit bijdraagt om de kosten te dragen! Daardoor heeft bv. Erdogan zo en stoute bek tegen Europa! Durft hij te stellen dat geen enkele Europeaan nog veilig zal zijn...Durft hij zijn Turkse staats burgers opzetten tegen onze leefwereld! Valt hij de politiekers openlijk aan omdat hij weet dat ze zullen zwijgen omdat anders hun sinistere praktijk duidelijk word!

Wat betreft de islam,

dat heb ik al veel geschreven: Wil men dan toch gelovig zijn, OK géén probleem met geloof wel met en bloeddorstige ideologie.
Ieder hun mening. Dat de islam aanhang dan terug keert naar de oorspronkelijke islam waar ook al twee versies van zijn een van ± 30 verzen en regels en een van ± 35 verzen en regels “Allah-God die vergeeft” zeker geen nieuwe sekte EURO-Islam toestand die door alle anderen ter wereld niet aanvaard gaat worden, ervaren al worden als bemoeienis van ongelovigen! Die dan de 1400 jarige oorlog tussen de sektes verder zal zetten! En alle andersdenkenden de mens en hun levenssfeer dan de familie sekte wil vernietigen.

Zo niet zullen ze overal ter wereld blijven moorden, omdat als ze vasthouden aan de“Mohammed die nooit vergeeft” repressie versie ontworpen en gedicteerd door Mohamed om de almacht te bereiken dat begin 1900 in Egypte nog met bijkomende verzen en regels verfijnd werd door de toen machtswellusteling islam heersers soenniet en sjiiet nog steviger in het zadel te houden, het volk tot na de dood onder de knoet te houden.

Onze levenssfeer laten verpesten, verzuren door “Mohammed die nooit vergeeft” ideologie kan niet! Er is inderdaad geloof vrijheid > dus en geloof waar in “GOD vergeeft” kan maar en bloeddorstig gedrocht waar door al 1400 jaar door gemoord word en de Helft van de bevolking “de vrouwen” als mens genegeerd word kan niet!
De “Mohammed die nooit vergeeft” ideologie aanhangers worden met drang verwijderd!
__________________
Al heb ik dyslexie, toch probeer ik mijn denken te beschrijven. Ik droom van een kanton systeem hier, met veilig vlot functioneel
directe referendum kiezen met GSM gecombineerd met itsme veiligheid. Minimale federale toestand zoals in het democratische goed politiek, economische functionerende Zwitserland. Waardoor ik tot nu toe geen enkele partij kan steunen.
epicurist_dirk is offline  
Oud 24 augustus 2017, 20:32   #5
Diego Raga
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Diego Raga's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 juni 2005
Berichten: 15.895
Standaard

Mss moeten we massaal foto's uit die periode tussen de moslims (Handschaar Legioen) en de nazi's opsturen naar die geschifte rechter:

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  grand_mufti_ss2.jpg
Bekeken: 155
Grootte:  114,6 KB
ID: 106803
__________________
Vrije meningsuiting bestaat niet, aangezien de Waarheid niet getoond mag worden, omdat de Grote Leugen regeert.
Diego Raga is offline  
Oud 24 augustus 2017, 20:45   #6
Lukkas
Europees Commissaris
 
Geregistreerd: 24 oktober 2013
Berichten: 6.542
Standaard

De moffen doen niets liever dan Europa in brand steken. Eerst de kaiser, dan Hitler en nu Fatima Merkel met de hulp van de islam. Merkel heeft duidelijk iets met islamieten, net zoals de nazi's destijds.
__________________
“De militante moslim is degene die de ongelovige onthoofdt, terwijl de gematigde moslim de voeten van het slachtoffer vasthoudt.” (Marco Polo)
Lukkas is offline  
Oud 24 augustus 2017, 20:49   #7
DucDEnghien
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 27 juli 2011
Berichten: 14.299
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diego Raga Bekijk bericht
Mss moeten we massaal foto's uit die periode tussen de moslims (Handschaar Legioen) en de nazi's opsturen naar die geschifte rechter:

Bijlage 106803
Over de 13th Waffen Mountain Division of the SS Handschar (1st Croatian):

"Despite the support of al-Husayni, recruitment of Muslims for the division fell well short of the numbers needed. Himmler then allowed a 10 percent Christian component, but the recruitment of sufficient Muslims continued to prove difficult, resulting in the induction of 2,800 Catholic Croats into the division. To Himmler's dismay, this was greater than the ratio of Catholics to Muslims that he had wanted."
DucDEnghien is offline  
Oud 24 augustus 2017, 21:28   #8
dalibor
Secretaris-Generaal VN
 
dalibor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 mei 2014
Berichten: 20.627
Standaard

Ha, de aloude "nazi met moslim"-foto's.
__________________
Think I forgot
how to be happy.
Something I'm not
but something I can be.
Something I wait for.
Something I'm made for.
dalibor is offline  
Oud 24 augustus 2017, 22:06   #9
Odol
Gouverneur
 
Geregistreerd: 22 juli 2015
Berichten: 1.274
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dalibor Bekijk bericht
Ha, de aloude "nazi met moslim"-foto's.
Ja, moesten ze is wat meer laten zien.

Dat zien ze niet graag eh, die gutmenschen.

Dat vegen ze liever onder de mat.

Dat Islam een fascistische ideologie is. Nog erger dan het nazisme.

Net zoals de Waalse Hitler, Leon Degrelles, en zijn collaborerende compagnies.
Men houdt liever het beeld in stand van de racistische, nazistische Vlaming.

Laatst gewijzigd door Odol : 24 augustus 2017 om 22:06.
Odol is offline  
Oud 24 augustus 2017, 22:06   #10
Diego Raga
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Diego Raga's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 juni 2005
Berichten: 15.895
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DucDEnghien Bekijk bericht
Over de 13th Waffen Mountain Division of the SS Handschar (1st Croatian):

"Despite the support of al-Husayni, recruitment of Muslims for the division fell well short of the numbers needed. Himmler then allowed a 10 percent Christian component, but the recruitment of sufficient Muslims continued to prove difficult, resulting in the induction of 2,800 Catholic Croats into the division. To Himmler's dismay, this was greater than the ratio of Catholics to Muslims that he had wanted."
Los van de interne problemen, dat was slechts één legioen van de vele, die tot de beschikking stonden van de SS:

"Moslims uit andere landen dienden ook in de volgende formaties en eenheden: een Albanese Waffen-SS Divisie in Kosovo-Metohija en West-Macedonië, de 21st Waffen Gebirgs Division der SS 'Skanderbeg', een Moslim SS zelfverdedigingregiment in het Raskha (Sandzak) gebied van Servië de zogeheten 'Sandzak Divisie', het Arabische Legioen (Arabisches Freiheitskorps), de Arabische Brigade, het Ostmuselmanische SS-Regiment, het Ostturkischen Waffen Verband der SS dat bestond uit Turkistanen, de Waffengruppe der-SS Krim, formaties die bestonden uit moslims uit Tsjetjenië."


http://szrzlj3.blogspot.be/2010/10/j...rebrenica.html

Helaas mag die toenmalige moslimcollaboratie in het huidige Uberpoco-Duitsland zelfs niet omschreven worden, op straffe van sing-sing.
Of hoe het huidige Duitse rechtsysteem zélf collaboreert met de aanwezige en de invasieve moslimbevolking, door die zaken te (willen) censureren.
__________________
Vrije meningsuiting bestaat niet, aangezien de Waarheid niet getoond mag worden, omdat de Grote Leugen regeert.
Diego Raga is offline  
Oud 24 augustus 2017, 22:07   #11
dalibor
Secretaris-Generaal VN
 
dalibor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 mei 2014
Berichten: 20.627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Odol Bekijk bericht
Ja, moesten ze is wat meer laten zien.

Dat zien ze niet graag eh, die gutmenschen.

Dat vegen ze liever onder de mat.

Dat Islam een fascistische ideologie is. Nog erger dan het nazisme.

Net zoals de Waalse Hitler, Leon Degrelles, en zijn collaborerende compagnies.
Men houdt liever het beeld in stand van de racistische, nazistische Vlaming.
Nieuw rechts zegt over alles uit die periode dat het lang geleden is en dus niet relevant.
__________________
Think I forgot
how to be happy.
Something I'm not
but something I can be.
Something I wait for.
Something I'm made for.
dalibor is offline  
Oud 24 augustus 2017, 23:12   #12
djimi
Secretaris-Generaal VN
 
djimi's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 januari 2006
Locatie: Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Berichten: 32.258
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dalibor Bekijk bericht
Nieuw rechts zegt over alles uit die periode dat het lang geleden is en dus niet relevant.
Hé, wie weet waren die nazi-moslims/moslim-nazi's van toen wel gewoon 'exponenten van hun tijd'.


Net zoals de islamofascisten van nu 'exponenten van hun tijd' zijn.

Die mogen toch wel negenjarige meisjes neuken, zeker?

En de eerste de beste ongelovige z'n keel oversnijden.

En diens vrouw tot slavin nemen, en droog in de kakker pakken.



Want "the times they are a changing"
__________________
"HELL IS EMPTY, AND ALL THE DEVILS ARE HERE."
(W. Shakespeare)
https://www.youtube.com/watch?v=FuFtfhOipNQ
https://www.youtube.com/watch?v=etviGf1uWlg
djimi is offline  
Oud 25 augustus 2017, 18:51   #13
epicurist_dirk
Staatssecretaris
 
epicurist_dirk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 maart 2003
Berichten: 2.971
Standaard

Geloof-partijen zetten zich zelf politiek midden omdat ze eenvoudig weg voor electoraal eigenbelang zoveel mogelijk volgelingen willen. Macht- structuur van geloof dictatuur (kerk, moskee, synagoge) en zodoende ook de Geloof-partijen zijn gewoon rechts!

Al doet ze alles aan om via onder andere hun vakbond en belangengroepen de indruk, de perseptie te wekken dat ze ook links denkend zijn maar moffelen weg dat ze economische om de macht zo wel van de linkse en de rechtse walletjes willen snoepen uit eigen partij belang.

Alle geloof-partijen en hun ivoren torens zijn steeds rechts, Grigori Jefimovitsj Raspoetin geestelijk leidsman van de tsaar NicolaasII van Rusland en De jezuïeten in China zorgden er voor dat de Russische en Chinese communisten geloven "de opium van het volk" verbanden.

Mustafa Kemal Atatürk was het hypocriete dubbel zinnige gedoe van de ivoren torens van de islam beu die geloof gebruikten om het volk te dicteren.

Erdogan wil met hem als sultan soenniet moslimbroeder dictator weer het Ottomaanse rijk opstarten.

En het eerste dat Poetin deed nadat hij de macht greep en om het te behouden was vriendje worden van de Russische orthodoxe kerk.

Hitler, de nazi's hadden en pakt met de christenen > Rome en de islam Turkije enz. heersers om de ongelovige communisten enz. van de wereld weg te vegen!

Daarom moet en staat kerk/moskee/synagoge 100% van de staat gescheiden houden. Moet men af van schizofrene dubbele nationaliteit, waar een nationaliteit deze van en politieke of geloof dictatuur kan vertegenwoordigen

Anders worden steeds opnieuw geloof gevoel regels/interpretaties in wetten van en circulaire staat vermengd waardoor van scheiding van kerk en staat geen sprake is! Waar kerk/moskee/synagoge gebruikt word om de macht, tot zelfs om de macht te grijpen te behouden.
__________________
Al heb ik dyslexie, toch probeer ik mijn denken te beschrijven. Ik droom van een kanton systeem hier, met veilig vlot functioneel
directe referendum kiezen met GSM gecombineerd met itsme veiligheid. Minimale federale toestand zoals in het democratische goed politiek, economische functionerende Zwitserland. Waardoor ik tot nu toe geen enkele partij kan steunen.
epicurist_dirk is offline  
Oud 26 augustus 2017, 15:02   #14
No Apologies
Minister-President
 
Geregistreerd: 1 mei 2017
Berichten: 4.513
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dalibor Bekijk bericht
Ha, de aloude "nazi met moslim"-foto's.
Lastig hé, dat geschiedenis niet kan herschreven worden.
__________________
Vertrouw niemand die zijn god liever ziet dan zijn kinderen
No Apologies is offline  
Oud 28 augustus 2017, 18:12   #15
praha
Secretaris-Generaal VN
 
praha's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 juni 2004
Berichten: 29.533
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diego Raga Bekijk bericht
Mss moeten we massaal foto's uit die periode tussen de moslims (Handschaar Legioen) en de nazi's opsturen naar die geschifte rechter:

Bijlage 106803
.... en dat had dan wat precies moeten bewijzen opdat die rechter tot een ander besluit zou komen ?
praha is offline  
Oud 28 augustus 2017, 18:17   #16
DewareJakob
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
DewareJakob's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2010
Locatie: Vlaams Brabant
Berichten: 14.272
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door No Apologies Bekijk bericht
Lastig hé, dat geschiedenis niet kan herschreven worden.
Geschiedenis wordt altijd door de winnaar geschreven. Maar stinken doet het aan beide kanten.
__________________
Democratieën sterven niet meer door een plotse coup. Maar wel trager, door democratisch gekozen leiders die het systeem perverteren om aan de macht te blijven.
Robert Lieberman
DewareJakob is offline  
Oud 28 augustus 2017, 19:20   #17
Diego Raga
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Diego Raga's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 juni 2005
Berichten: 15.895
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door praha Bekijk bericht
.... en dat had dan wat precies moeten bewijzen opdat die rechter tot een ander besluit zou komen ?
Ach, die oikofoob rechter volgt ook maar de Duitse wetgeving inzake, anders kan ie schnell auf wiedersehn sagen tegen z'n vetbetaalde zitje.

Censuur kent vele gezichten en dat publicatieverbod is er één van.
Ik vraag me dus af waarom die journo veroordeeld is.
Of vind jij het publiceren van de (aangetoonde en gedocumenteerde) geschiedenis/collaboratie tussen nazi's en moslims ook ''haatzaaiende propaganda' ?
__________________
Vrije meningsuiting bestaat niet, aangezien de Waarheid niet getoond mag worden, omdat de Grote Leugen regeert.

Laatst gewijzigd door Diego Raga : 28 augustus 2017 om 19:22.
Diego Raga is offline  
Oud 28 augustus 2017, 20:31   #18
praha
Secretaris-Generaal VN
 
praha's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 juni 2004
Berichten: 29.533
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diego Raga Bekijk bericht
Ach, die oikofoob rechter volgt ook maar de Duitse wetgeving inzake,
jep dat doet ie inderdaad... net zoals ge van rechters moet verwachten...maar blijkbaar was dat niet volgens de zin van de meute toeschouwers in de rechtbank

Citaat:
anders kan ie schnell auf wiedersehn sagen tegen z'n vetbetaalde zitje.
Het zal je misschien verbazen maar rechters kunnen niet zomaar ontslagen worden... dat zou al door een gerechtelijke instantie moeten gebeuren.
Je weet wel scheiding der machten ed... datgene waar je niet erg voorstander van bent als de uitspraak je niet bevalt
Ik vermoed niet dat het in Duitsland er veel anders aan toe zal gaan

Citaat:
Censuur kent vele gezichten en dat publicatieverbod is er één van.
Er is geen publicatieverbod bij mijn weten... noch censuur
De mens heeft kunnen/mogen schrijven wat ie wou en is niet verhinderd geweest en draagt nu de gevolgen
Weer 'gelogen' foei, Diego

Citaat:
Ik vraag me dus af waarom die journo veroordeeld is.
misschien even het vonnis lezen ?

Citaat:
Of vind jij het publiceren van de (aangetoonde en gedocumenteerde) geschiedenis/collaboratie tussen nazi's en moslims ook ''haatzaaiende propaganda' ?
jep²

Dat is nogal wiedes als ge met een historische foto ( waar er overigens geen pixel van gelogen is -> daar gaat het dus niet over ) is de collaboratie van moslims ( dat dan nog binnen de context van die tijd ) misbruikt om het laten voorkomen alsof 'islam=facisme' en daarmee dus de 5 miljoen moslims die Duitsland telt gelijk stelt met nazi's
( dat is idem dito als een onderschrift 'Vlaming=nazi' bij een fraaie foto van Staf De clerq en het Vlaams Legioen )
Dat is inderdaad haatzaaiende propaganda als ge dat zo stelt.
Maar de man is natuurlijk niet aan zijn proefstuk ( net als Wilders) toeen wou eens zien hoe goed hij kon balanceren.
Mis Poes

(terzijde: De term is dan nog vrij ongelukkig gekozen daar facisme en nazisme toch wel weer wat anders zijn)

Het is toch weer zéér verwonderlijk dat alleen/vooral de 'alternatieve pers' ( dat zijn dus diegenen met hun 'alternatieve waarheden' ) hier over bericht en roept over censuur en het einde van de vrije meningsuiting terwijl zij zelf de eerste zijn die zeggen dat we haatsprekenden imams & internetsites desnoods manu miltari hun kop moeten doen laten houden.

Laatst gewijzigd door praha : 28 augustus 2017 om 20:33.
praha is offline  
Oud 28 augustus 2017, 20:38   #19
praha
Secretaris-Generaal VN
 
praha's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 juni 2004
Berichten: 29.533
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DewareJakob Bekijk bericht
Geschiedenis wordt altijd door de winnaar geschreven. Maar stinken doet het aan beide kanten.
...als het gaat over wie waren de 'goeden' en wie waren de 'slechten'.
Veel verder kan het niet gepusched worden tenzij je onafhankelijk historisch onderzoek betwijfelt.
( iets zegt me dat ge dat wel doet )
praha is offline  
Oud 28 augustus 2017, 20:40   #20
DewareJakob
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
DewareJakob's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2010
Locatie: Vlaams Brabant
Berichten: 14.272
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door praha Bekijk bericht
...als het gaat over wie waren de 'goeden' en wie waren de 'slechten'.
Veel verder kan het niet gepusched worden tenzij je onafhankelijk historisch onderzoek betwijfelt.
( iets zegt me dat ge dat wel doet )
Bedoel je dat gedeelte van het onderzoek dat braaf genegeerd of geminimaliseerd wordt?
__________________
Democratieën sterven niet meer door een plotse coup. Maar wel trager, door democratisch gekozen leiders die het systeem perverteren om aan de macht te blijven.
Robert Lieberman
DewareJakob is offline  
 


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:55.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be