Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Themafora > Immigratie en integratie
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst

Immigratie en integratie Het forum bij uitstek voor discussies over thema's zoals vreemdelingenbeleid, integratie versus assimilatie, (verplichte) inburgering,...

Antwoord
 
Discussietools
Oud 29 september 2021, 12:52   #1
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.602
Standaard Multikukeluku: extreme haat tegen blanke hetero mannen...

Onderwerp:
Multikukeluku: extreme haat tegen blanke hetero mannen...

Toelichting:

1) Gistermiddag was ik in Delft gaan stappen met een academische vriend, die ook schrijver is net als mij, dus hij en ik hebben een echte intellectuele match. Hij is blank, heterofiel en Hollands, en hij kent mij al 5 jaar. Samen beklommen wij het groene schuine dak van de TU bibliotheek achter de Aula aan de Mekelweg in Delft. Mooi weer.

2) Daarvoor liepen wij over de nieuwe brug en ik werd gebeld vanuit India door een schatrijke surikoelieman, die een echte Zware Hindoe superman is. Die zat te kankeren op mijn kop van, je moet niet met blanke duivels omgaan, blanken zijn slecht, en dit had hij mij al 12 maanden lang zitten instampen, letterlijk hij wilde mij indoctrineren met haat tegen blanke heterofiele mannen. Ik zei niets terug en biechtte alles eerlijk op tegen die man waar ik mee wandelde, mooie nazomer middag gisteren.


3) Helaas ok helaas, teveel zwarte hindoe aapjes, ook uit India die ik persoonlijk leerde kennen afgelopen jaren zijn dus extreme blanke mannen haters en als zij de macht zouden krijgen dan zouden zij gelijk alle blanke hetero mannne koud maken. Echte Hindoe Nazi's, Hindoe fascisten, heel achterlijk, vieszwarte kleurtjes, hatelijk, onderontwikkeld.


4) Dus daarom geloof ik nu nog sterker dan 20 jaar geleden dat onze Multikukeluku voor de volle 99,999.999 procent gewoon ontaard en mislukt moet zijn heden ten dage.

5) Vertel in deze topic aub jouw hele persoonlijke ervaring met blanken haters, als je zelf een blanke man bent of deze informatie van derden verkreeg. Gaat ook om de echte gevoelens he van blinde, geaberreerde HAAT Tegen heterofiele blanke mannen.

6) Vroeger was ik gevangen in extreme ZELFHAAT, haat tegen negers, haat tegen moslims, haat tegen vrouwen met te grote kutjes, haat tegen mijn moeder, haat tegen veel blanken, haat tegen de hele wereld, met manische, depressieve, suicidale fasen, en daarom weet ik nu zeker dat wij in Dwaita gevangen zitten, dus in de zielige DUALITEIT, dus de Bhagavad Gita is echt WAAR. Hele Vedic Science gaat feitelijk om de probleemstelling: hoe kan je uit DWAITA, de zielige dualiteit ontsnappen zonder eerst zelfmoord te moeten plegen of een voortijdige natuurlijke dood te sterven. Snelste weg is zeker nu meteen een geslaagde zelfmoord, bye bye Dwaita, je laat wel je lijk achter dat tot in de eeuwigheid gevangene zal zijn in een kist onder de grond met de wormen als bewakers.



7) Uiteindelijk heeft mijn enige katten zoontje, Wieroe mij op professionele wijze geholpen door mij te teleporteren naar Bilar Ka LOka en omdat ik nu ahw meer een katachtige Hindoe Halfaapje ben, heb ik de gevangenis van dwaita al grotendeels verlaten. Ik weet nu feitelijk niet meer goed in welke kwadrant ik terecht ben gekomen van de Multidimensionale Micro Nano Kosmische Universa. Ben beetje verdwaald nu.



------------------------ REF info zoektermen haat blanke hetero mannen

https://duckduckgo.com/?q=haat+blank...=v276-1&ia=web



---------------------------------------



All
Images
Videos
News

Maps

Settings

We're carbon negative! Learn more.
Privacy, simplified.

Netherlands
Safe search: moderate
Any time
Cambridge professor pleit voor uitroeiing blanke hetero ...
[Search domain xandernieuws.net] https://www.xandernieuws.net › algemeen › cambridge-professor-pleit-voor-uitroeiing-blanke-hetero-man-om-planeet-te-redden
Cambridge professor pleit voor uitroeiing blanke hetero man om planeet te redden. ... De almaar openlijker wordende haat van de linksgroenliberale elite tegen nationale, ... die duidelijk gefrustreerd is dat uitsluitend blanke, mannelijke professortypes een rol kregen in Kuifje.
Ode aan de blanke man - Joop
[Search domain joop.bnnvara.nl] https://joop.bnnvara.nl › opinies › ode-aan-de-blanke-man
Blanke mannen. In strakke pakken, met perfect geknoopte stropdassen. Blanke mannen. Met Confederatievlaggen en hakenkruizen. Blanke mannen. Schietend in een kerk vol gekleurde gelovigen. Blanke mannen. Die banken besturen en de Europese economie lieten crashen. Blanke mannen. De heilig verklaarde, onaantastbare wezens op deze aarde.
Waarom mannen homo´s haten · column
[Search domain partyflock.nl] https://partyflock.nl › en › column › 145:Waarom_mannen_homo_s_haten
Waarom mannen homo´s haten. by Liesjelief', published on Wednesday 17 September 2008. Daar loopt er een. Gehuld in een strakke broek waar de mannelijke vormen zo prachtig in uitkomen. ... Denken de hetero-mannen nou werkelijk dat iedere homo wat ziet in een wezen met een piemel?
Althea Bernstein, 18, zwart en joods, verbrand in een ...
[Search domain amalek.be] https://amalek.be › 2020 › 10 › 04 › althea-bernstein-18-zwart-en-joods-verbrand-in-een-haatmisdrijf-door-vier-blanke-mannen
De haat tegen blanken, en dan vooral mannen, wordt overal in het Westen aangewakkerd, en waar dat toe leidt zien we dagelijks in Zuid-Afrika, maar ook in de VS waar negers wegkomen met het in elkaar schoppen van blanken door simpelweg achteraf te verzinnen dat de blanke het n-woord gebruikt had.
Homo en hetero | Vijgen na Pasen
[Search domain vijgennapasen.wordpress.com] https://vijgennapasen.wordpress.com › 2021 › 03 › 28 › homo-en-hetero
Homo's hebben dus vóór alles behoefte aan het mannelijke onderscheidingsvermogen van de blanke, van degene die zij de schuld geven van hun ellende. Homo's en hetero's hebben elkaar nodig, maar ze beseffen het niet. De eersten bezitten het streven naar Christus, de laatsten het vermogen om Christus te onderscheiden van zijn tegenpool.
Heteronormativiteit - Wikipedia
[Search domain nl.wikipedia.org] https://nl.wikipedia.org › wiki › Heteronormaliteit
Heteronormativiteit, heteronormaliteit of heterocentrisme is het idee, de overtuiging of aanname dat heteroseksualiteit de standaard en/of de natuurlijke toestand van de mens is. Volgens die norm zijn er twee complementaire en tegenover elkaar staande geslachten met eigen sociale rollen. Binnen die rollen bezitten enkel mannen mannelijkheid en vrouwen vrouwelijkheid.
Delftse Werkgroep Homoseksualiteit (DWH Delft), verzoek ...
[Search domain dewanand.com] https://www.dewanand.com › waction0091.htm
De hele rassenoorlog op aarde is nu een totalitaire mensapen oorlog op leven en dood, tegen de hogere, almachtige blanke (hetero) mannen die nu feitelijk militair toch absoluut superieur zijn, en zelfs absoluut zeker zullen winnen, als alle niet blanke rassen, totaal nu al minstens 88,1888 procent van de wereldbevolking, hun in een keer tegelijk aanvallen op alle mogelijke manieren, zonder ...
Deed OneWorld met het artikel over niezende mannen aan ...
[Search domain oneworld.nl] https://www.oneworld.nl › lezen › seks-gender › feminisme › deed-oneworld-met-het-artikel-over-niezende-mannen-aan-manbashing
Een opiniestuk op OneWorld over 'mansneezing' leidde tot een storm aan kritiek: de schrijver zou een 'manbasher' zijn en mannen haten. Het is niet voor het eerst dat dit verwijt kritische vrouwen ten deel valt. 'Als je feministen wegzet als mannenhaters, hoef je niet meer naar hen te luisteren.'
Lieve witte mannen, stop met haten met blanke vrouwen ...
[Search domain nl.rgbsf.com] https://nl.rgbsf.com › dear-white-men-stop-hating-on-white-women
Blanke mannen die witte vrouwen haten; In een coffeeshop hoorde ik onlangs een blanke zeggen: "Ik HAAT blanke vrouwen, daarom dat ik alleen Aziaten [vrouwen] dateer." Dit is niet de eerste keer. Ik heb dit gehoord van een paar van mijn vroegere blanke vrienden, ...
Zin in 100% lekker gratis neuken | Neuken Startpagina.nl
[Search domain neuken.startpagina.nl] https://neuken.startpagina.nl
Heb je zin om 100% gratis te neuken? Op zoek naar neukdate? Op deze startpagina ben je op de juiste plek voor alles over lekker neuken: je kunt hier terecht om gratis neuk afspraakjes te maken, ontmoet nu je neukpartner of voor hete webcamsex.










-----------------------------------
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 september 2021, 13:07   #2
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.602
Standaard Klacht: de blanke mannenhaat die nu wereldwijd oprukt

leuk zeg mijn oude brief kwam ook voor in de zoekquery, super he. hier een stukje eruit:




https://www.dewanand.com/waction0091.htm
Delftse Werkgroep Homoseksualiteit (DWH Delft),
verzoek participatie, samenwerking en activiteiten voor niet blanke Gamma's.
Info boek 'Mijn leven in Drijfzand', Sanam, bekende hindoestaanse homo

Offeraar Waldo Dewanand, Wieroe en T-Nanda
Offercode waction0091
Offerdatum maandag 3 april 2017





[waction0091:19] De absolute superioriteit van de langere, hogere, sterkere, intelligentere, potentere en groter geschapen blanke Hollandse mensapen is toch een wetenschappelijk feit nu op deze aardse planeet waar Wieroe en ik op zijn gereïncarneerd. Wieroe bekijkt het als kat veel complexer en als Hindoe fundamentalist begrijpt hij alles veel beter dan blanke mannen zelf. Maar volgens Wieroe zijn de hogere, lange, sterke, blanke (homo en hetero) mannen ontwikkeld door Altecrea om specifieke karmische taken te vervullen op aarde, en als zij hiermee klaar zijn dan worden zij allemaal daarna totaal uitgeroeid en dan zal Altecrea nieuwe, verbeterde en eventueel nog groter geschapen Intelapen ontwikkelen om andere karmische taken te vervullen in de verre toekomst. Dus precies zoals de grote, sterke, intelligente dinosauriërs vroeger hun karmische plichten vervulden en daarna genadeloos uitgeroeid werden door Altecrea, precies hetzelfde zal met de lange, superieure, hogere, groter geschapen, super intelligente blanke mannen gebeuren binnen 188,1888 jaar tijd op de aardse hellewereld hier.

https://www.dewanand.com/waction0091.htm
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 oktober 2021, 02:43   #3
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.602
Standaard Klacht: de blanke mannenhaat die nu wereldwijd oprukt

ander probleem is toch dat heel veel blanke mannen de blanke man ook haten denk ik.

Anti White Policy is a selfdestruction philosophy of all white men to destroy the whole white race on our exo planet.

toch zijn het vaak blanken zelf die haat tegen blanke mannen verkondigen.
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 oktober 2021, 17:31   #4
De schoofzak
Secretaris-Generaal VN
 
De schoofzak's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 juli 2004
Berichten: 80.266
Standaard

Wat ouderwets taalgebruik in die titel (Multikukeluku: extreme haat tegen blanke hetero mannen... )
Dat moet, volgens de wokes-x-jes zijn: extreme haat tegen witte cismannen.

Ik ga wel stilaan akkoord met de woorden van Urbanis van Anus:
de wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen rondom mij ...
__________________
Vlaanderen is niet van iedereen. Vlaanderen is enkel van hen die een inspanning doen om ertoe te behoren.

De grendel-grondwet moet wijken om eindelijk de broodnodige veranderingen te kunnen doorvoeren. Nadien kan de grondwet herstemd worden. Dat is nog gebeurd.

Ik heb de partij gesticht op drie lijnen: Vlaams en Europees, vrij en verantwoordelijk, en sterk en sociaal. Vandaag is dat de grondstroom in Vlaanderen. Geert Bourgeois (N-VA)
De schoofzak is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 oktober 2021, 20:57   #5
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.602
Standaard 2200: blanken zijn uitgeroeid op onze apen planeet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
Wat ouderwets taalgebruik in die titel (Multikukeluku: extreme haat tegen blanke hetero mannen... )
Dat moet, volgens de wokes-x-jes zijn: extreme haat tegen witte cismannen.

Ik ga wel stilaan akkoord met de woorden van Urbanis van Anus:
de wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen rondom mij ...

OLD IS GOLD
linkse correcte taaltjes zijn decadent. Stop de taalverloedering.

witte cismannen klinkt toch heel racistisch en discriminerend voor mij, ik moet werken aan nieuwe abstracties vh hogere Europide RAS.

Blanke mannen moeten zich niet laten dood neuken en gewoon ouderwets aanvallen.

Ach Nederland en Belgie en Vlaanderen beschaafd blank houden lijkt mij een NOODZAKELIJK kwaad. Maak er geen dierentuin van ok.
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 oktober 2021, 21:58   #6
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.602
Standaard Klacht: de blanke mannenhaat die nu wereldwijd oprukt

De blinde haat tegen blanke heterofiele mannen is toch een taboethema ok, maar ik kan het nou beter begrijpen, hoe het evolutionair werkt. HEt hele model moet ik nog goed uitwerken, en internationaal publiceren in het engels.

Nederlands is toch taal met een te klein aantal moedertaal sprekers nu.
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2021, 05:19   #7
Bach
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Bach's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 september 2017
Berichten: 14.528
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dewanand Bekijk bericht
De blinde haat tegen blanke heterofiele mannen is toch een taboethema ok, maar ik kan het nou beter begrijpen, hoe het evolutionair werkt. HEt hele model moet ik nog goed uitwerken, en internationaal publiceren in het engels.

Nederlands is toch taal met een te klein aantal moedertaal sprekers nu.
Dit recent citaat is reeds in het Engels voor je:

"We are surprised by the processes taking place in countries that used to see themselves as pioneers of progress. The social and cultural upheavals taking place in the United States and Western Europe are, of course, none of our business; we don’t interfere with them. Someone in the Western countries is convinced that the aggressive erasure of whole pages of their own history – the “reverse discrimination” of the majority in favor of minorities, or the demand to abandon the usual understanding of such basic things as mother, father, family or even the difference between the sexes – that these are, in their opinion, milestones of the movement toward social renewal." (Putin)

Wat voor 'sociale vernieuwing' is men in het westen aan het implementeren? Het ruikt sterk naar een vorm van fascisme. Noem het misschien "humanitair fascisme" in navolging van het destructieve "humanitaire imperialisme', dat eerder een westers export product is waardoor heler landen naar de middeleeuwen gebombardeerd worden. Woke is vergelijkbaar een vorm van fascisme tot nu toe gericht op de eigen bevolking. Alhoewel men kan verwachten klaargestoomd om geëxporteerd te worden onder het voorwendsel van 'superieure waarden'.

Laatst gewijzigd door Bach : 23 oktober 2021 om 05:20.
Bach is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 oktober 2021, 15:07   #8
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.602
Standaard Klacht: de blanke mannenhaat die nu wereldwijd oprukt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bach Bekijk bericht
Dit recent citaat is reeds in het Engels voor je:

"We are surprised by the processes taking place in countries that used to see themselves as pioneers of progress. The social and cultural upheavals taking place in the United States and Western Europe are, of course, none of our business; we don’t interfere with them. Someone in the Western countries is convinced that the aggressive erasure of whole pages of their own history – the “reverse discrimination” of the majority in favor of minorities, or the demand to abandon the usual understanding of such basic things as mother, father, family or even the difference between the sexes – that these are, in their opinion, milestones of the movement toward social renewal." (Putin)

Wat voor 'sociale vernieuwing' is men in het westen aan het implementeren? Het ruikt sterk naar een vorm van fascisme. Noem het misschien "humanitair fascisme" in navolging van het destructieve "humanitaire imperialisme', dat eerder een westers export product is waardoor heler landen naar de middeleeuwen gebombardeerd worden. Woke is vergelijkbaar een vorm van fascisme tot nu toe gericht op de eigen bevolking. Alhoewel men kan verwachten klaargestoomd om geëxporteerd te worden onder het voorwendsel van 'superieure waarden'.


antw

miaauw miaauw namastiaauw Bach;9798429]

de vertaling is fout
maar ik heb het goed bestudeerd:

feitelijk zijn de Negers, arabische moslims, zwarte Hindoe aapjes nu samen met decadente, linkse blanke RASverraders bezig met een Legaal genocide plan van alle blanke inheemsen in heel europa ok.

ik bekijk het meer als echte viesbruine, kleingeschapen, koelie aapje ok en Wieroe bekijkt het als hollandse kat ook zo. apen bekijken alles anders vanuit de hoge boomtoppen met een rijpe banaantje in hun bek.

Ga naar apenheul he en interview de apen daar over dit thema, wel eerst apentaal leren he bij LOI.
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 oktober 2021, 23:17   #9
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.602
Standaard 2200: blanken zijn uitgeroeid op onze apen planeet

mooi he, zie onder, er zijn geen bronnen genoemd voor de genoemde cijfers en percentages.
ik weet niet wie de auteur is


maar ok ik vind al die Anti White Man reclames ook puur decadent en rasvernietigend, demotiverend, word er bang van ok. Negers nemen macht nu over en naaien alle meiden nu kapot met hun superieure grote neger lullen, BBC wordt flink gepusht ok op alle porno sites. Ik word er bang van en ben al bang voor vrouwen en hun mega grote uitgerekte hoeren negerkutjes , Lijdt aan Kolpofobie nu. Ben ziek, seksueel gehandicapt. zelfmoord is enige oplossing denk ik vaak.


------------------------
https://www.frontnieuws.com/de-sinis...ging-reclames/


De sinistere cabal achter de rasvermenging reclame’s
juli 13, 2020 1880
5
Etnische Europeanen, die 95% van het kleinste continent uitmaken, zijn verbijsterd over de sinistere anti-blank propaganda die in de commerciële reclame wordt getoond. Propaganda die gemengde rassenverhoudingen promoot, met name blanke vrouwen met zwarte mannen, is zo algemeen geworden dat zelfs de minst oplettende het begint op te merken.

Op basis van kleine glimpen van de marketing-subcultuur zou men kunnen veronderstellen dat de helft of meer van alle relaties een soort van rassenvermenging inhouden. De combinatie van blanke vrouwen met zwarte mannen is veruit het meest voorkomende gemengd ras koppel dat in de rassenhaat-reclame wordt afgebeeld, schrijft This is Europe.

Als reclame voor ras-diversiteit echt bedoeld was om het grootste aantal klanten of potentiële klanten aan te spreken, lijkt het een vreemde strategie om zoveel op één combinatie te focussen, terwijl men zoveel andere negeert. Dit suggereert een sinister en subliminaal doel achter de rasvermenging trend.

Het rasvermenging ideaal is een leugen

Uit onderzoek blijkt dat etnische Europeanen het minst geneigd zijn om buiten hun ras te trouwen. Gemengde rassenverhoudingen zijn aantoonbaar gebrekkig. In termen van gecombineerde gemiddelde inkomens van interraciale huwelijken, verdienden zwarte echtgenoten met blanke vrouwen het laagste bedrag van elke andere combinatie. De combinatie van zwarte man en blanke vrouw was ook het minst geschoold.

Van de interraciale combinaties bleken de huwelijken tussen blanken en zwarten het minst stabiel te zijn en de meeste kans op een echtscheiding te hebben. Het scheidingspercentage is hoger in alle interraciale huwelijken voor blanke vrouwen ten opzichte van een blank huwelijk.

Een studie van meer dan twee miljoen online dating interacties onthulde verschillende raciale voorkeuren tussen groepen. Blanke vrouwen zijn sterk tegen rassenvermenging, ze reageren het vaakst op blanke mannen en het minst op zwarte mannen. In het licht van deze gegevens is het des te bizarder dat de combinatie van een blanke vrouw met een zwarte man zo vaak in de reclame wordt gezien.

Rassenvermenging is een catastrofaal falen gebleken

Seksueel overdraagbare aandoeningen volgens het Centrum voor Ziektebestrijding 2016 spreken voor zich. In een studie uit 2015 zijn de resultaten van vrouwen die kinderen hebben met zwarte mannen onderzocht, de resultaten waren onthutsend. Momenteel wordt 70% van de zwarte kinderen buitenechtelijk geboren, maar als de moeder blank is en de vader zwart, springt het percentage naar 97%. 98% van de onderzochte blanke moeders meldt dat de vader hun kinderen niet financieel ondersteunt, 97% meldt dat de vader niet in het leven van het kind aanwezig is en 97% van de vrouwen heeft de bijstand gebruikt om zichzelf en hun kinderen te helpen onderhouden. Slechts 10% van de vrouwen die buitenechtelijke kinderen hebben met zwarte mannen, trouwen uiteindelijk. De overgrote meerderheid van de blanke vrouwen die kinderen hebben met zwarte mannen leeft ver onder de armoedegrens.

In een onderzoek van 2013 naar intern partnergeweld in relaties, waarbij bijna tienduizend mensen werden ondervraagd, veronderstellen de auteurs dat interraciale paren meer geweld ervaren in vergelijking met dezelfde rassenverhoudingen. Ze ontdekten dat in vergelijking met blanke relaties, zowel zwarte koppels als interraciale koppels statistisch significant hogere niveaus van relatiegeweld ervaren.
21.766 DODEN meer dan 2 miljoen GEWONDEN (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Partnergeweld wordt geclassificeerd als bedreiging, fysiek of emotioneel geweld tussen twee mensen in een geëngageerde relatie. Het National Centre for Injury Prevention and Control schat dat relationeel geweld ongeveer 4,1 miljard dollar per jaar kost aan medische en geestelijke gezondheidszorg.

Identificatie van blanke sukkels

Idealistische jongeren missen onderscheidingsvermogen; hoe jonger het gezelschap, hoe groter de kans dat ze zeggen dat de toename van het interraciale huwelijk ten goede komt. Liberalen waren eerder geneigd dan conservatieven om te zeggen dat interraciale huwelijken beter zijn. Afgestudeerden van de universiteit ondersteunden ook vaker dezelfde fantasievolle onzin.

Een bekende onderzoeker zegt dat hij na een aanzienlijke hoeveelheid tijd die hij in de academische wereld heeft doorgebracht, concludeert dat hoe langer men in de academische wereld verblijft, hoe meer men geneigd is om te worden geïndoctrineerd door de kritische theorie. Waarschijnlijk is er ook een zelfselectie vooroordeel aan het werk. Wie meer geneigd is het verhaal van de kritische theorie te omarmen, gedijt waarschijnlijk beter in een omgeving die hun sentimenten weergeeft.

Rassenvernietiging

Pew Research 2010 constateerde dat 69% van de ondervraagde mensen zei dat alleenstaande vrouwen die kinderen hebben een slechte zaak is, 43% zegt dat ongehuwde paren die kinderen opvoeden een slechte zaak is, maar hypocriet zegt slechts 14% dat het interraciale huwelijk een slechte zaak is. Er is iets bijzonder doms aan het feit dat men voor interraciale relaties is, terwijl men tegelijkertijd de zelfvernietigende resultaten van die relaties toegeeft.

Onderzoek toont aan dat blanken het minst geneigd zijn om buiten hun ras te trouwen. Wanneer blanke vrouwen buiten hun ras trouwen, hebben ze meer kans om misbruikt te worden, alleenstaande moeders te worden, in armoede te leven en dat blanken die buiten hun ras daten ons blootstellen aan een grotere kans om een seksueel overdraagbare aandoening op te lopen.

We weten dat ondanks de modieuze acceptatie, blanken een natuurlijke afkeer van interraciale relaties blijven vertonen. We weten ook dat ondanks de tsunami van diversiteitspropaganda in films, op de televisie en in advertenties, koppels van hetzelfde ras nog steeds veruit de meest voorkomende relaties zijn.

Kwaadaardigheid achter rasvermenging propaganda

Weinigen geloven dat interraciale reclame onder het mom van “diversiteit” gaat over de verkoop van kleding, wasmiddel of cornflakes. Het echte doel van reclame voor gemengd ras is om een verwrongen wereldbeeld te presenteren, om blanken te vernederen, te bespotten en zelfgenoegzaam te maken.

Blanke mannen zijn de laatste voorhoede tegen de intriges van een etnische groep die historisch gezien een hekel heeft aan Europeanen. Blanke vrouwen worden samen met niet-blanke mannen tentoongesteld niet om spullen te verkopen, maar als een tactiek van psychologische oorlogsvoering tegen de Europese cultuur en beschaving.

Blanke mannen worden zelden in een gunstig daglicht gesteld; zij zijn vaak de overgewichtigen, de sukkels, de stuntelaars, de domkoppen die afhankelijk zijn van vrouwen en niet-blanken om de dag te redden.
Hygiënische productie van mondkapjes: Opdat we allemaal gezond en Corona-vrij blijven!

Van films tot televisie tot advertenties, dit is een steeds vaker voorkomende antiblanke bedrog. De uitkomsten zijn sociaal en individueel ongewenst, weinig of geen goeds komt voort uit het promoten van blanke vrouwen buiten hun ras te daten en te trouwen. Wat we zien is een systemische aanval op blanke identiteit.

De psychologische effecten van reclame zijn goed gedocumenteerd. Reclame heeft het vermogen om mensen te laten kiezen voor een minderwaardig product door simpelweg de affectieve conditionering te manipuleren.

Studies suggereren dat de gemiddelde Amerikaan wordt blootgesteld aan maar liefst 5.000 advertenties in een dag. De sterkte van reclame heeft de kracht om ons te conditioneren om sociale verandering meer te accepteren. De prevalentie van interraciale paren en een toename van de LGBT-vertegenwoordiging hebben in niet geringe mate de sociale attitudes veranderd. Hoewel intuïtieve reacties van walging blijven bestaan, zijn de uiterlijke sociale attitudes geaccepteerd voor alle vormen van ontaarding en sociaal verval.

Het keren van zwarten tegen blanken


zie online verder lezen:



https://www.frontnieuws.com/de-sinis...ging-reclames/

--------------------------
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord



Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:22.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be