Los bericht bekijken
Oud 8 maart 2011, 13:37   #1
bf62
Gouverneur
 
bf62's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 april 2004
Berichten: 1.298
Standaard Het geheim van de paradox van links.

Aan de moderatie: Wil je a.u.b. deze draad laten staan in “Immigratie en integratie”? Deze draad is vooral geschreven in functie van “Immigratie en integratie”.

Het “geheim van de paradox van links” is het antwoord op de draad “Hoe links zijn eigen graf graaft.”

http://forum.politics.be/showthread.php?t=151276

De reden dat links hun en ons graf aan het graven is, komt gewoon door het feit dat ze de meeste vreemdelingen en dus ook de moslims beschouwen als de sukkelaars, de arme arbeidsklasse. Ze beschouwen ons als de rijkere burgerij. Wij zijn de schuldigen van hun armoede. Wij moeten onze rijkdom delen door ze allemaal toe te laten!

Haat is de basis van deze waanzin. Haat tegen het sociaal onrecht, haat tegen de kapitalisten, haat tegen de Joden, haat tegen de nieuwe Joden (hun eigen volk) en haat tegen de RKK. Haat die zo groot is dat ze niet meer in staat zijn om een goed beleid te voeren. Dat ze blind zijn voor de afgrond waar we naar toegaan. Misschien willen ze wel dat Europa ontploft zodat ze uit het puin van Europa een nieuw ras kunnen creëren. “Revolutie is een onrecht, dat dient om het onrecht van gisteren snel en afdoende in het onrecht van morgen te veranderen.”

Delen extreem linkse figuren de lakens uit in het huidige links en in de linkse kerk?

Kenmerken van het huidige westerse extreem links:

- Ubermens: Is slim, mondig, creatief, heeft heel dikwijls een gevoel voor kunst/muziek/media, voelt zicht veel beter dan de meeste anderen en laat dit zeer duidelijk merken. Als je in zijn vaarwater komt dan zal hij een degenerende, beledigende, rond de pot draaiende en aanvallende houding aannemen. Meestal is deze houding latent aanwezig.

- Heeft een onrealistische drang om zo snel mogelijk te gaan naar een wereld zonder sociale onrechtvaardigheid (iedereen evenveel rijkdom, extreme nivellering).

- Ze beschouwen het kapitalisme als het grootste monster ter wereld. Desondanks het feit dat alle andere systemen (marxisme, communisme) gefaald hebben blijven ze erin geloven. In eender welk land waar hun gedachtegoed het kapitalisme heeft kapot gemaakt resulteert dit in stagnatie of verzwakking van de vooruitgang .

- Ze zullen de vreemdelingen extreem romantiseren omdat ze hen beschouwen als het slachtoffer van het kapitalisme, ze zijn de lagere arbeidsklasse.

- Ze zijn antisemitisch, ze haten de Joden omdat ze een verpersoonlijking zijn van het kapitalisme. In het conflict van Israël zullen ze resoluut kiezen voor de Palestijnen en niet voor de Joden. De Palestijnen zijn de arme arbeidsklasse.

- Ze zijn tegen elke verstrenging van elke sociale regel. Ze steunen zelfs misbruik, omdat ze vinden dat de lagere arbeidsklasse het recht heeft om sociale regels te misbruiken. Op die manier denken ze dat ze de winst van het kapitalisme extra afromen maar in realiteit maken ze het systeem voor iedereen kapot.

- Ze zullen nooit kritiek geven op vreemdelingen omdat ze dat kiesvee nodig hebben om hun doelstelling via politieke weg te verkrijgen. Ze zullen de poorten van het land keihard openhouden. De linkse partij zal langzaam islamiseren en uiteindelijk zal de linkse partij een extreem rechtse islam partij worden die niets meer te maken heeft met het gewone westerse ideaal.

- Ze misbruiken de gevolgen van de tweede wereldoorlog om het westerse rechts en extreem rechts te demoniseren.

- De kans is groot dat ze zelf slachtoffer waren van sociale onrechtvaardigheid en een autoritair gezag dat onrechtvaardig was.

- Ze hebben een onuitputtelijke energie om hun mening te blijven herhalen.

- Als ze aan de macht komen dan schuwen ze geen geweld/massamoorden om hun ideologie in de strot van alle andersdenkenden te duwen.

- De “eigen volk eerst taal” van de westerse mensen buigen ze perfect om naar racistische taal, terwijl ze de “eigen volk eerst taal” van andere culturen/volkeren perfect ombuigen naar het gevolg van de “eigen volk eerst taal” van de westerse mensen. Terwijl “eigen volk eerst taal” een verschijnsel is bij alle rassen/culturen op deze wereld.

- Hun haat tegen onrecht is zo groot dat ze het echte onrecht niet meer zien. Hun eigen onrecht naar andere mensen toe praten ze goed omdat ze overlopen van hun gelijk.

Volgens mij is het lijstje nog niet volledig, dus als je er nog een kunt vinden, laat het me weten.

Een mislukte kunstenaar, met een autoritaire vader die niet rechtvaardig was, beide ouders vroeg gestorven, heeft veel armoede en sociale onrechtvaardigheid gehad, is tegen de kapitalisten, intelligent, haat de Joden omdat ze het kapitalisme vertegenwoordigen en is tegen de RKK.

Voor welke partij zou die persoon stemmen denk je? Ik vraag het omdat het profiel van die mislukte kunstenaar Hitler was. Een linkse socialist waarvan iedereen denkt dat hij rechts is. De 66 jarige hersenspoeling van de linkse kerk!

http://forum.politics.be/showthread.php?t=152248

"Onrecht is nooit gelegen in ongelijkheid van rechten, het is gelegen in de aanspraak op `gelijke' rechten."
__________________
The paradox - The secret - The solution
In België kan je gerust spreken van een multiculturele maffia
Het sprookjesbos!
bf62 is offline   Met citaat antwoorden