Los bericht bekijken
Oud 19 februari 2017, 14:04   #97
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 78.502
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NieuwNoors Bekijk bericht
Zuurkool: choucroute dus! Hemels lekker. Met spek, spiering in stukjes, verschillende soorten sauciskes....MJAM. Ook kruidnagel doe ik erin, scheutje witte wijn niet vergeten. Ik laat dat dus heel lang sudderen zodat de smaken zich goed kunnen mengen. (eigenlijk is het mijnen Albeir die dat klaarmaakt, oeps). En daarbij ne goeie zelfgemaakte aardappelpuree, it's like heaven!

- Ajuinsaus met spek. Is mijn 2de favo gerecht. Simpel, goedkoop en mjammie!
Ook hier laat ik de ajuin lang sudderen. Toch zo'n 1,5 uur. Op het einde klein scheutje azijn erbij.
Naast de kruidnagel ook flinke hoeveelheid jeneverbessen erbij doen. En idd lang laten sudderen. Zoals met de meeste stoofgerechten is dat op dag 2 nog lekkerder.
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
...De Wever is een klootzak, en dit op meerdere vlakken. O.a. wat betreft zijn Blokhaat en zijn walgelijke kontenkruiperij in het stronthol van de partijen die hem een mes in de rug staken...
Pandareus is offline   Met citaat antwoorden