![]() |
Registreren kan je hier. Problemen met registreren of reageren op de berichten? Een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam. |
|
Registreer | FAQ | Forumreglement | Ledenlijst |
Over koetjes en kalfjes... Op verzoek van de gebruikers van dit forum: een hoekje waarin je over vanalles en nog wat kan praten... De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan hé. |
![]() |
|
Discussietools |
![]() |
#1 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 28 januari 2005
Locatie: Ergens tussen Dollard en Duinkerken
Berichten: 37.539
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banneling
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: In mijn Ford Anglia
Berichten: 69
|
![]() Recept rendier-hachee
Ingredienten 1 kg rendiervlees, zout, witte peper, ¼ tl kruidnagelpoeder, 2 grote gesnipperde uien, 1 el boter, 1 l vleesbouillon of wildfond, 8 middelgrote aardappelen in blokjes, 2 laurierblaadjes. Bereiding Het vlees in ± 2 cm grote blokjes snijden en met zout, peper en kruidnagelpoeder kruiden. In een braadpan met deksel de uien in de boter glazig braden. Het vlees aan de uien toevoegen en op hoog vuur al roerend bakken. De bouillon toevoegen en de pan afgesloten ± 90 minuten laten pruttelen. Voeg aardappelen en laurierblaadjes toe. Giet er eventueel nog wat water bij, zodat alles met vloeistof is bedekt. Laten pruttelen tot de aardappelen zacht zijn. Verwijder de laurierblaadjes en breng de ragout op smaak indien gewenst op smaak met wat citroensap. Tip Serveer met gekookte rijst. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 28 januari 2005
Locatie: Ergens tussen Dollard en Duinkerken
Berichten: 37.539
|
![]() Citaat:
http://www.youtube.com/watch?v=mmbvu...eature=related |
|
![]() |
![]() |