Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Diverse > Over koetjes en kalfjes...
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst

Over koetjes en kalfjes... Op verzoek van de gebruikers van dit forum: een hoekje waarin je over vanalles en nog wat kan praten... De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan hé.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 20 december 2009, 19:58   #1
Derk de Tweede
Secretaris-Generaal VN
 
Derk de Tweede's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 januari 2005
Locatie: Ergens tussen Dollard en Duinkerken
Berichten: 37.539
Standaard No Christmas for Rudolph the red nosed reindeer:

http://www.youtube.com/watch?v=tEwZ2wxqISU
Derk de Tweede is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 december 2009, 20:09   #2
Vyvyan
Banneling
 
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: In mijn Ford Anglia
Berichten: 69
Standaard

Recept rendier-hachee

Ingredienten
1 kg rendiervlees, zout, witte peper, ¼ tl kruidnagelpoeder, 2 grote gesnipperde uien, 1 el boter, 1 l vleesbouillon of wildfond, 8 middelgrote aardappelen in blokjes, 2 laurierblaadjes.
Bereiding
Het vlees in ± 2 cm grote blokjes snijden en met zout, peper en kruidnagelpoeder kruiden.

In een braadpan met deksel de uien in de boter glazig braden. Het vlees aan de uien toevoegen en op hoog vuur al roerend bakken. De bouillon toevoegen en de pan afgesloten ± 90 minuten laten pruttelen.

Voeg aardappelen en laurierblaadjes toe. Giet er eventueel nog wat water bij, zodat alles met vloeistof is bedekt. Laten pruttelen tot de aardappelen zacht zijn. Verwijder de laurierblaadjes en breng de ragout op smaak indien gewenst op smaak met wat citroensap.

Tip
Serveer met gekookte rijst.
Vyvyan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 december 2009, 20:13   #3
Derk de Tweede
Secretaris-Generaal VN
 
Derk de Tweede's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 januari 2005
Locatie: Ergens tussen Dollard en Duinkerken
Berichten: 37.539
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vyvyan Bekijk bericht
Recept rendier-hachee

Ingredienten
1 kg rendiervlees, zout, witte peper, ¼ tl kruidnagelpoeder, 2 grote gesnipperde uien, 1 el boter, 1 l vleesbouillon of wildfond, 8 middelgrote aardappelen in blokjes, 2 laurierblaadjes.
Bereiding
Het vlees in ± 2 cm grote blokjes snijden en met zout, peper en kruidnagelpoeder kruiden.

In een braadpan met deksel de uien in de boter glazig braden. Het vlees aan de uien toevoegen en op hoog vuur al roerend bakken. De bouillon toevoegen en de pan afgesloten ± 90 minuten laten pruttelen.

Voeg aardappelen en laurierblaadjes toe. Giet er eventueel nog wat water bij, zodat alles met vloeistof is bedekt. Laten pruttelen tot de aardappelen zacht zijn. Verwijder de laurierblaadjes en breng de ragout op smaak indien gewenst op smaak met wat citroensap.

Tip
Serveer met gekookte rijst.
Hé Neil!
http://www.youtube.com/watch?v=mmbvu...eature=related
Derk de Tweede is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord



Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:32.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be