Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Algemeen > Buitenland
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst

Buitenland Internationale onderwerpen, de politiek van de Europese lidstaten, over de werking van Europa, Europese instellingen, ... politieke en maatschappelijke discussies.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 12 september 2011, 10:12   #1
Derk de Tweede
Secretaris-Generaal VN
 
Derk de Tweede's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 januari 2005
Locatie: Ergens tussen Dollard en Duinkerken
Berichten: 37.539
Standaard Frans tweesterrenrestaurant serveerde rotte vis:

De eisen die in Nederland en België worden gesteld aan een ster zijn veel hoger dan in Frankrijk, aldus Van Craenenbroeck, die in een Frans tweesterrenrestaurant ooit bedorven vis kreeg voorgezet. 'Dat was blijkbaar al lang niet gecontroleerd.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/...Michelin.dhtml

Zo gaat dat dus op zijn Frans.
Derk de Tweede is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 september 2011, 10:37   #2
Francientje
Minister
 
Geregistreerd: 4 april 2008
Berichten: 3.178
Standaard

Mogelijk. Maar daaar is dus wel een reden voor. Restaurants met een of twee sterren in
Nederland of Belgie zijn véél duurder dan Franse restaurants met een of twee sterren.
Ik vind dat de prijs bij het beoordelen ook moet meetellen.
Francientje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 september 2011, 10:39   #3
Anna List
Banneling
 
 
Geregistreerd: 28 september 2004
Berichten: 106.558
Standaard

franstaligen

altijd moeite met vette vissen
Anna List is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 september 2011, 11:44   #4
Derk de Tweede
Secretaris-Generaal VN
 
Derk de Tweede's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 januari 2005
Locatie: Ergens tussen Dollard en Duinkerken
Berichten: 37.539
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Francientje Bekijk bericht
Mogelijk. Maar daaar is dus wel een reden voor. Restaurants met een of twee sterren in
Nederland of Belgie zijn véél duurder dan Franse restaurants met een of twee sterren.
Ik vind dat de prijs bij het beoordelen ook moet meetellen.
Als ik rotte vis wil eten ben ik bij supermarkt Jumbo veel goedkoper uit.
Derk de Tweede is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 september 2011, 17:04   #5
kelt
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 29 juli 2004
Berichten: 35.572
Standaard

Er werd niet vermeld of die rotte vis lekker was


Bon,eigenlijk ligt het probleem helemaal niet bij die sterren of die gids of die inspekteurs...

Het probleem ligt bij die horeca-uitbaters die zich blijkbaar ook laten opjagen om zo een sterreding te krijgen,notabene met een merknaam die eerder doet denken aan rubber banden.Rubberen banden zijn voortreffelijk geschikt voor het kontakt met de weg,maar het lijkt me dat de culinaire eigenschappen volledig over het hoofd gezien werden....

En toch willen restaurantuitbaters zo een merk
kelt is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord



Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:52.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be