![]() |
Registreren kan je hier. Problemen met registreren of reageren op de berichten? Een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam. |
|
Registreer | FAQ | Forumreglement | Ledenlijst | Markeer forums als gelezen |
Over koetjes en kalfjes... Op verzoek van de gebruikers van dit forum: een hoekje waarin je over vanalles en nog wat kan praten... De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan hé. |
![]() |
|
Discussietools |
![]() |
#341 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 78.676
|
![]() Absoluut.
Dit kan écht niet meer door de beugel ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Perm. Vertegenwoordiger VN
Geregistreerd: 7 juni 2014
Locatie: 't Steen
Berichten: 15.456
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 78.676
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 78.676
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 21 september 2009
Berichten: 101.680
|
![]() Ik was eens in Italie, en je denkt dan dat ze daar alleen pasta hebben, niets bleek minder waar, ze hadden daar zelfs pizza.
__________________
Citaat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 4 maart 2009
Locatie: De Verenigde Nederlanden
Berichten: 43.499
|
![]() Citaat:
Laatst gewijzigd door quercus : 27 februari 2017 om 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Perm. Vertegenwoordiger VN
Geregistreerd: 7 juni 2014
Locatie: 't Steen
Berichten: 15.456
|
![]() Citaat:
Een serieuze steak van 2.5..3.5 cm dik in de pan bakken tot ie van binnen roze is, brengt het risico mee dat ie van buiten verbrand zal zijn. Tenzij je er constant bijblijft en het op laag vuur doet - wat weeral een langere baktijd en dus uitdroging zal veroorzaken. Ideaal is aanbakken op hoog vuur tot de gewenste bruining/korstvorming, en dan de oven in op ~170 gr tot de gewenste garing, dit werkt veel sneller dan in de pan omdat de warmte van alle kanten inwerkt. Maar het vraagt wat experimenteren -eventueel met een goede vleesthermometer; dit heeft alleen zin voor een dik stuk - om tot het gewenste resultaat te komen. |
|
![]() |
![]() |