![]() |
Registreren kan je hier. Problemen met registreren of reageren op de berichten? Een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam. |
|
Registreer | FAQ | Forumreglement | Ledenlijst | Markeer forums als gelezen |
Over koetjes en kalfjes... Op verzoek van de gebruikers van dit forum: een hoekje waarin je over vanalles en nog wat kan praten... De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan hé. |
![]() |
|
Discussietools |
![]() |
#1 |
Banneling
Geregistreerd: 15 augustus 2014
Locatie: BE
Berichten: 9.477
|
![]() Welke hebben jullie meestal in huis?
Ik momenteel: Zout Knoflook + powder Gember + powder Geelwortel (tumeric) Cumin + powder Koriander + powder Chili powder Garam masala Curry powder Basilicum Oregano Kruidnagel Zwarte peperbollen Cinnamon Chicken masala Tandoori masala Achar Ghost masala Paye masala Biryani masala Groene chili's De zwarte peper, karipatta en verse koriander zijn al een tijdje op, denk ik. Peterselie: nooit gekocht Laatst gewijzigd door Guinevere : 30 juli 2016 om 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
|
![]() ihihi leuke topic zeg...
![]() hier (niet veel): peper zout spaghettikruiden knoflookpoeder paprikapoeder ... vissaus |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banneling
Geregistreerd: 17 mei 2010
Berichten: 23.526
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 juni 2009
Berichten: 40.936
|
![]() Citaat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banneling
Geregistreerd: 17 mei 2010
Berichten: 23.526
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
|
![]() soja saus moet ik nieuwe gaan halen, note: valt denk ik niet onder kruiden net als vissaus, maar goed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banneling
Geregistreerd: 15 augustus 2014
Locatie: BE
Berichten: 9.477
|
![]() = zout + knoflook + gember + groene chili's + garam masala + verse koriander hiere
Laatst gewijzigd door Guinevere : 30 juli 2016 om 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 juni 2009
Berichten: 40.936
|
![]() Smeer je dat op schapenvlees?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banneling
Geregistreerd: 15 augustus 2014
Locatie: BE
Berichten: 9.477
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banneling
Geregistreerd: 15 augustus 2014
Locatie: BE
Berichten: 9.477
|
![]() Goed idee idd. Gewoon een potje Italiaanse kruiden kopen is makkelijker dan alles apart voor niet-italianen ofzo (zoals met garam masala en curry powder)
Laatst gewijzigd door Guinevere : 30 juli 2016 om 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
|
![]() Citaat:
![]() garam masala eerste keer dat ik er van hoor, lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Secretaris-Generaal VN
|
![]() Kruiden zijn haram. Het zou plezier in't leven kunnen brengen.
__________________
De meeste mensen gaan naar het werk om geld te krijgen, niet om het te verdienen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 21 september 2009
Berichten: 101.391
|
![]() Mag je daar terug binnen?
__________________
Citaat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gouverneur
Geregistreerd: 31 augustus 2004
Berichten: 1.237
|
![]() Gehakt ?? Is dat dan geen varkensvlees ?? Ik weet dat in Turkije ook gejaagd wordt op everzwijnen, die nadien smakelijk gegeten worden.
Als ik het goed begrijp ben jij een Belgische, bekeerd tot de Islam en getrouwd met een Turk... am I right ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 21 september 2009
Berichten: 101.391
|
![]() Het beste is met stoofkruiden.
__________________
Citaat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Perm. Vertegenwoordiger VN
Geregistreerd: 11 juli 2004
Berichten: 18.955
|
![]() Citroengras: droog en vers
Galanga, gember, kurkuma: droog en vers garam masala, madras curry poeder, geroosterd curry poeder, thais currypoeder, vijf kruiden poeder, ras el hanout in verschillende soorten, kebab kruiden, kardemom, komijn, koriander, salam blad, curry blad, limoenblad, verse chili, gedroogde chili in verschillende soorten, korma pasta, madras pasta, thaise curry pasta's (draai ik liever zelf vers met staafmixer), allerlei PATAK's sauzen, vissaus, oestersaus (zonder soja of gluten), witte peper, zwarte peper, sichuan peper, zout, astafoetida, indiaas laurier, gewone laurier, ... Geen sojasaus: daar word ik mottig van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Europees Commissaris
Geregistreerd: 21 juni 2013
Locatie: Toekomstig bewoner van de geboortegrond van Cyriel Verschaeve
Berichten: 7.410
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Europees Commissaris
Geregistreerd: 21 juni 2013
Locatie: Toekomstig bewoner van de geboortegrond van Cyriel Verschaeve
Berichten: 7.410
|
![]() In ieder geval nooit Thaïse basilicum gebruiken ter vervanging van echte,smaakt totaal anders.Gebruikt er niemand rosemarijn,tijm en laurier?
|
![]() |
![]() |