![]() |
Registreren kan je hier. Problemen met registreren of reageren op de berichten? Een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam. |
|
Registreer | FAQ | Forumreglement | Ledenlijst |
Milieu Hier kunnen alle discussies woden gevoerd over milieu, kernenergie, klimaatswijziging, .... |
![]() |
|
Discussietools |
![]() |
#1 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
|
![]() Ik heb sinds kort zo'n speciale (braad)pan aangeschaft met zo'n keramische anti- aanbaklaag ipv. die giftige en afbladderende pannen met teflon-laag. Ook kijk ik tegenwoordig uit om zo min mogelijk potten en pannen in aluminium te hebben.. Voor mij nu enkel roestvrij staal, inox.. En ik moet zeggen dat ik mij nu stukken veiliger voel wanneer ik iets bak
![]() En jullie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Secretaris-Generaal VN
|
![]() Citaat:
Inox, ben je gek? Dat chroom en nikkel daarin is ook gevaarlijk hoor. Hoe dikwijls hoor je niet dat mensen nikkelallergie hebben. Gewoon een goeie ouwerwetse gietstalen pan om vlees in te bakken. Of een gietijzeren rooster boven de houtskool.
__________________
De meeste mensen gaan naar het werk om geld te krijgen, niet om het te verdienen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
|
![]() Citaat:
ah dat wist ik niet dat inox niet zo safe is.. |
|
![]() |
![]() |