![]() |
Registreren kan je hier. Problemen met registreren of reageren op de berichten? Een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam. |
|
Registreer | FAQ | Forumreglement | Ledenlijst |
Over koetjes en kalfjes... Op verzoek van de gebruikers van dit forum: een hoekje waarin je over vanalles en nog wat kan praten... De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan hé. |
![]() |
|
Discussietools |
![]() |
#1 |
Europees Commissaris
Geregistreerd: 13 mei 2010
Berichten: 7.445
|
![]() Beste forumleden,
Recent heb ik witte saus leren maken. Je weet wel; met bakboter, bloem en dan melk. Dit voor bij groenten als schorsenere, bloemkool of prei. Het probleem is dat het nogal flauw is, ondanks genoeg zout en peper. Wat kan ik er nog bij smijten? Vriendelijk bedankt voor alle bijdragen!
__________________
https://stratlingo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banneling
Geregistreerd: 21 april 2008
Berichten: 12.832
|
![]() kaas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banneling
Geregistreerd: 21 april 2008
Berichten: 12.832
|
![]() Citaat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 4 januari 2004
Berichten: 34.805
|
![]() Nootmuskaat bijdoen, da geeft al een beter smaakje.
gerapste kaas derbij doen al je dat graag lust. Als het echt niet flauw mag zijn ineens een roze saus van maken door er een fleske tabasco door te gieten... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Europees Commissaris
Geregistreerd: 13 mei 2010
Berichten: 7.445
|
![]() Prachtig! Bedankt, Scherven. Nu weet ik ook meteen dat 'de witte saus' een naam heeft.
![]()
__________________
https://stratlingo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Europees Commissaris
Geregistreerd: 13 mei 2010
Berichten: 7.445
|
![]() Hahaha. Dank!
__________________
https://stratlingo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 juni 2009
Berichten: 40.936
|
![]() Een koffielepeltje mosterd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Parlementsvoorzitter
Geregistreerd: 21 december 2012
Berichten: 2.169
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Kempen
Berichten: 22.730
|
![]() Meer peper
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 29 december 2012
Locatie: Nieverans Les Bains
Berichten: 45.361
|
![]() Witte saus kan je ook perfect maken met het kookvocht van de groente die je klaar maakt. Hoeft niet altijd melk te zijn. Het kruiden dat is een kunst, een feeling zeg maar die voor elkeen wel iets anders ligt.
Smakelijk. ![]() Misschien leuk om na te lezen: Kruiden
__________________
Ik citeer Confucius: Als straffen niet op de juiste wijze worden opgelegd, weten de mensen niet waar ze aan toe zijn. ![]() Ook citeer ik A. Einstein met graagte: Bidden verandert de wereld niet, maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 11 september 2007
Locatie: Killucan
Berichten: 57.743
|
![]() Alé lap, de Flair is weer op bezoek
![]()
__________________
I have a total irreverence for anything connected with society except that which makes the roads safer, the beer stronger, the food cheaper and the old men and old women warmer in the winter and happier in the summer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 4 januari 2004
Berichten: 34.805
|
![]() En nog steeds genen Demper die perverse toestanden komt promoten...
Nochtans zou hij den eerste zijn die de witte saus zou maken zoals ze in de pitazaken de looksaus behandelen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Staatssecretaris
Geregistreerd: 14 februari 2011
Berichten: 2.565
|
![]() chili pepers
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Perm. Vertegenwoordiger VN
Geregistreerd: 24 juni 2012
Berichten: 10.091
|
![]() Die is druk bezig met zijn badwaterbestellingen !!!
__________________
Proud to be a koljo, sorry, klojo. Baai de wei : Het enige alternatief voor het beleid in belgië... Steun de P.O.K.. http://forum.politics.be/showthread....=1#post7447175 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 21 september 2009
Berichten: 101.397
|
![]() Citaat:
Tip 2: muskaatnoot. Over de saus zelf, de boter en bloem is de basis, je kan in de plaats van melk vis/vlees/kip bouillon gebruiken.
__________________
Citaat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Eur. Commissievoorzitter
Geregistreerd: 30 maart 2004
Berichten: 8.433
|
![]() Citaat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banneling
Geregistreerd: 4 juni 2004
Locatie: onder mijn wijnstok en vijgenboom
Berichten: 78.216
|
![]() Ze noemen dat een "roux" waarmee de bêchamelsaus aangemaakt wordt
Laatst gewijzigd door eno2 : 15 maart 2013 om 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 2 juni 2006
Berichten: 30.341
|
![]() Citaat:
![]()
__________________
Zo is 't. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 5 augustus 2012
Berichten: 77.774
|
![]() Citaat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Secretaris-Generaal VN
Geregistreerd: 9 juni 2009
Berichten: 40.936
|
![]() Citaat:
![]() Gij moogt dat ook eens doen ze. Voila. |
|
![]() |
![]() |