Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Diverse > Over koetjes en kalfjes...
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst

Over koetjes en kalfjes... Op verzoek van de gebruikers van dit forum: een hoekje waarin je over vanalles en nog wat kan praten... De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan hé.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 23 februari 2017, 20:35   #301
Hoomer
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Hoomer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 mei 2005
Locatie: Springfield
Berichten: 11.837
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pandareus Bekijk bericht
Wat me niet duidelijk is, is waarom je mordicus een foute techniek wil verdedigen die uiteindelijk alleen een inferieur eindproduct kan opleveren ? Terwijl met even veel/weinig moeite een gerecht op tafel kan komen dat perfect is ? Waarom ?

Het is heus niet voor niets hoor dat italiaanse koks in veel gevallen een specifieke pasta cooker gebruiken. Dat is omdat dit ideaal is om individuele porties in klaar te maken.

Heeft u zich nog niet belachelijk genoeg gemaakt met uwe salamander?
Nu dit weer.
Hoomer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 februari 2017, 21:13   #302
Eduard Khil
Secretaris-Generaal VN
 
Eduard Khil's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 juni 2012
Locatie: Hemel
Berichten: 35.770
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eyjafjallajökull Bekijk bericht
Echt waar ?

86% zelfs ? En dat in 't scholeke van Menen ?
hele dagen vechten met die vuile noordfransen
__________________
Hitler was een socialist.


Eduard Khil is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 februari 2017, 21:56   #303
Gipsy
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 26 november 2013
Berichten: 20.754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mambo Bekijk bericht
Pak maar veel pillen mee als je naar azie gaat eten.
Zo gezond dat je er een continent mee kunt uitroeien.
Enfin zeg, ik heb daar nog nooit problemen gehad en eet regelmatig van straatrestaurants. Veel verser dan je hier kunt eten.
Gipsy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 februari 2017, 22:09   #304
Vrijheideerst
Secretaris-Generaal VN
 
Vrijheideerst's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 april 2011
Berichten: 32.448
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard Khil Bekijk bericht
Die moet ik even stelen.
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
De witte is niet de enige op dit forum die zich grandioos belachelijk maakt.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
Ik heb nooit beweerd dat De Wever geen klootzak is. Maar ik heb hem nooit horen vloeken. Noch pornoactrices versieren.
Vrijheideerst is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 februari 2017, 23:38   #305
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 78.759
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hoomer Bekijk bericht
Heeft u zich nog niet belachelijk genoeg gemaakt met uwe salamander?
Nu dit weer.
Ja hoomer, die mensen weten beter dan koude spaghetti uit een emmer te vissen, er saus over te kappen en het in de microgolf te stoppen. Dat is voer voor onwetenden die graag bedrogen worden.
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
...De Wever is een klootzak, en dit op meerdere vlakken. O.a. wat betreft zijn Blokhaat en zijn walgelijke kontenkruiperij in het stronthol van de partijen die hem een mes in de rug staken...
Pandareus is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 23 februari 2017, 23:42   #306
bembem
Secretaris-Generaal VN
 
bembem's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
Standaard

Lol
bembem is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 februari 2017, 23:43   #307
bembem
Secretaris-Generaal VN
 
bembem's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
Standaard



eerste keer dat ik het zie, kende het niet.... ah well zo leert men dus iedere dag bij
bembem is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 februari 2017, 23:54   #308
Tavek
Banneling
 
 
Geregistreerd: 11 januari 2004
Berichten: 66.569
Standaard

Paste draai je zelf. Toch ten minste als je kookt voor je vrouw of voor bezoek.

En dan even in licht gezouten kokend water, en voila.

Zo moeilijk is dat niet.
Tavek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 00:01   #309
Elio di Supo
Banneling
 
 
Geregistreerd: 13 november 2007
Locatie: The Swamp
Berichten: 28.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de vuile muilekoek Bekijk bericht
ben echt boos echt boos
Wat gebeurt er dan?
Elio di Supo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 00:02   #310
Elio di Supo
Banneling
 
 
Geregistreerd: 13 november 2007
Locatie: The Swamp
Berichten: 28.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peche Bekijk bericht
Keuken Hoomer zal wel meevallen, maar keuken Wapper zal beter zijn.
De saus moet inderdaad aan de pasta blijven kleven. Veel mensen spoelen foutief hun pasta. En in alle eerlijkheid, ik doe het ook. Anders kleeft de spaghetti te hard en daar kan ik niet goed tegen bij het opdraaien aan de vork. Maar alle andere pasta spoel ik niet.
Kleine tip: doe een beetje olie bij de pasta terwijl die aan het koken is. Gegarandeerd geen plakgedoe meer.
Elio di Supo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 00:03   #311
Tavek
Banneling
 
 
Geregistreerd: 11 januari 2004
Berichten: 66.569
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elio di Supo Bekijk bericht
Kleine tip: doe een beetje olie bij de pasta terwijl die aan het koken is. Gegarandeerd geen plakgedoe meer.
Een paar druppels doet reeds wonderen.
Tavek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 00:29   #312
Wapper
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Wapper's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 juni 2014
Locatie: 't Steen
Berichten: 15.456
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elio di Supo Bekijk bericht
Kleine tip: doe een beetje olie bij de pasta terwijl die aan het koken is. Gegarandeerd geen plakgedoe meer.
Ik moet hiertegen oppositie voeren.
De saus zal afglijden van vettige pasta, en dat wil je toch niet?
(Een deel van) het vocht en - dus de smaak- van de saus moet geabsorbeerd worden door/of kleven aan de pasta. Vele pastaproducenten besteden aandacht aan de ruwheid van hun pasta, net om beter te combineren met de saus.
Wapper is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 00:48   #313
Elio di Supo
Banneling
 
 
Geregistreerd: 13 november 2007
Locatie: The Swamp
Berichten: 28.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wapper Bekijk bericht
Ik moet hiertegen oppositie voeren.
De saus zal afglijden van vettige pasta, en dat wil je toch niet?
(Een deel van) het vocht en - dus de smaak- van de saus moet geabsorbeerd worden door/of kleven aan de pasta. Vele pastaproducenten besteden aandacht aan de ruwheid van hun pasta, net om beter te combineren met de saus.
Ik heb nog niet meegemaakt dat de saus afgleed van mijn pasta. Ik heb pasta niet zo graag al dente maar natuurlijk ook weer niet te zompig. Er een beetje tussenin is goed. Voor mij althans.
Elio di Supo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 04:57   #314
de vuile muilekoek
Banneling
 
 
Geregistreerd: 30 juni 2014
Berichten: 14.019
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elio di Supo Bekijk bericht
Wat gebeurt er dan?
Toch jammer dat we ons "altijd en overal" beschaafd moeten opstellen...
de vuile muilekoek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 05:30   #315
Elio di Supo
Banneling
 
 
Geregistreerd: 13 november 2007
Locatie: The Swamp
Berichten: 28.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de vuile muilekoek Bekijk bericht
Toch jammer dat we ons "altijd en overal" beschaafd moeten opstellen...
Van mij mag u eens zich goed laten gaan hoor.
Elio di Supo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 06:11   #316
Hoomer
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Hoomer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 mei 2005
Locatie: Springfield
Berichten: 11.837
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pandareus Bekijk bericht
Ja hoomer, die mensen weten beter dan koude spaghetti uit een emmer te vissen, er saus over te kappen en het in de microgolf te stoppen. Dat is voer voor onwetenden die graag bedrogen worden.
Dat is een verhaaltje van jullie, dat van die emmer spaghetti ik zou dat persoonlijk nooit doen op die manier, daar wil ik u toch even op wijzen.
Den Hoomer heeft het alleen over het afspoelen van pasta na het koken om zetmeel te verwijderen en alzo het plakken een beetje te vermijden. Gewoon een trukje dat in elke keuken gebruikt wordt.
Tenminste in elke keuken waar men de gerechten niet warm houdt ondeer de salamander grill
Panda hoe idioot doen jij en je kompanen hier niet over een klets water over de pasta na het koken, den Hoomer ligt in een breuk van het lachen met zoveel idiotie.

Laatst gewijzigd door Hoomer : 24 februari 2017 om 06:36.
Hoomer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 06:35   #317
Hoomer
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Hoomer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 mei 2005
Locatie: Springfield
Berichten: 11.837
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elio di Supo Bekijk bericht
Ik heb nog niet meegemaakt dat de saus afgleed van mijn pasta. Ik heb pasta niet zo graag al dente maar natuurlijk ook weer niet te zompig. Er een beetje tussenin is goed. Voor mij althans.
Ze vergeten er bij te zeggen dat ze eigenlijk geen goede saus kunnen bereiden hun arrogantie laat dat niet toe. Geen olie toevoegen tijdens het kookproces zeggen ze dan, ze vergeten dan wel dat in hun saus ook wel voldoende vetstoffen zitten om als glijmiddel te gebruiken.
Om saus aan uw pasta te laten plakken is er een eenvoudig trukje, als de saus klaar is zeef je er een beetje tarwebloem over heen.

Maar vooral hou uw spaghetti niet warm onder de salamander grill
Hoomer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 07:04   #318
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 78.759
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wapper Bekijk bericht
Ik moet hiertegen oppositie voeren.
De saus zal afglijden van vettige pasta, en dat wil je toch niet?
(Een deel van) het vocht en - dus de smaak- van de saus moet geabsorbeerd worden door/of kleven aan de pasta. Vele pastaproducenten besteden aandacht aan de ruwheid van hun pasta, net om beter te combineren met de saus.
Ik heb dat ook jarenlang gedaan, zonder er bij stil te staan. Tot een italiaan me zei dat bij hen niemand dat doet om reden dat het niet nodig is. Tot mijn verwondering bleek het te kloppen. Niets is moeilijker dan een vastgeroeste gewoonte los te laten...
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
...De Wever is een klootzak, en dit op meerdere vlakken. O.a. wat betreft zijn Blokhaat en zijn walgelijke kontenkruiperij in het stronthol van de partijen die hem een mes in de rug staken...
Pandareus is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 07:05   #319
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 78.759
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de vuile muilekoek Bekijk bericht
Toch jammer dat we ons "altijd en overal" beschaafd moeten opstellen...
Maar neen, muyleke, geef maar eens goed buzze !
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
...De Wever is een klootzak, en dit op meerdere vlakken. O.a. wat betreft zijn Blokhaat en zijn walgelijke kontenkruiperij in het stronthol van de partijen die hem een mes in de rug staken...
Pandareus is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 24 februari 2017, 07:15   #320
Hoomer
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Hoomer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 mei 2005
Locatie: Springfield
Berichten: 11.837
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pandareus Bekijk bericht
Ik heb dat ook jarenlang gedaan, zonder er bij stil te staan. Tot een italiaan me zei dat bij hen niemand dat doet om reden dat het niet nodig is. Tot mijn verwondering bleek het te kloppen. Niets is moeilijker dan een vastgeroeste gewoonte los te laten...
Zoals
uw gerechten warm houden onder de salamander grill?
Hoomer is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord



Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:30.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be