Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Algemeen > Coronacrisis
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst

Coronacrisis het virus raast doorheen de wereld, met gevolgen voor interpersoonlijke relaties, mobiliteit, economie, gezondheid(sbeleid), ... Plaats hier de discussies over dit onderwerp.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 5 mei 2021, 07:43   #1
De schoofzak
Secretaris-Generaal VN
 
De schoofzak's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 juli 2004
Berichten: 80.189
Standaard Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties ...

Ik vind dit erger dan de affaire van Sihame.

titel: Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf202..._BT=2158280038


Citaat:
Sint-Truiden -

Veerle Heeren (56), de burgemeester van Sint-Truiden, heeft niet alleen zichzelf stiekem voor haar beurt laten vaccineren, maar liet ook haar zoon, haar zus die buiten Sint-Truiden woont, enkele kabinetsmedewerkers, vrienden en zelfs haar buren voorsteken. Een uitspraak die ze op 4 maart deed maakt het allemaal nog extra pijnlijk.

“Ik zit in de groep van de vijftigplussers. Er zijn nog heel wat mensen die voor mij aan de beurt komen. Persoonlijk denk ik dat het belangrijk is dat we nu eerst de meest kwetsbaren vaccineren. Ik denk aan het zorgpersoneel. Nadien ook de vijfenzestigplussers. Pas als die allemaal aan de beurt zijn geweest, is het aan mij. Samen met de andere vijftigers en onze jongeren.”

Bovenstaande quotes dateren van 4 maart 2021. Burgemeester Veerle Heeren vertelt in het programma Start je dag op Radio 2 Limburg over de versnelling van de vaccinatiecampagne in Sint-Truiden, waar ze al negen jaar de plak zwaait.
Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker
Haar gewezen partner Dimitri lag vorig jaar zeventien dagen in coma als gevolg van het virus.

Professioneel en privé zwaar getroffen

Voor de CD&V-politica is het een hoopvolle boodschap na een jaar vol crisismanagement. Geen stad in België die tijdens de eerste coronagolf verhoudingsgewijs zwaarder getroffen werd door het virus. Sint-Truiden gold wekenlang als broeihaard. “Ik werk 15 uur per dag en slaap erg weinig en slecht. Ik voel mij enorm verantwoordelijk voor die veertigduizend Truienaren”, zei ze eerder over die periode. Het virus treft Heeren naast professioneel ook privé: haar toenmalige partner Dimitri ligt zeventien dagen in coma door het virus.

Amper zes dagen na interview

De heftige periode is inmiddels grotendeels achter de rug, maar nu heeft Heeren een andere crisis om te bedwingen. Trudocs, een lokale, kritische website, achterhaalde dat de burgemeester loog toen ze zei netjes haar beurt te zullen afwachten. Uit gelekte documenten van een bron uit het vaccinatiecentrum blijkt dat de burgemeester zich zes dagen na het bewuste radio-interview liet vaccineren met Pfizer. In een periode toen er amper 1.820 vaccins beschikbaar waren (voor bejaarden). Een tweede prik volgde op 31 maart. Onze redactie kon de documenten inkijken. Heerens gsm-nummer, rijksregisternummer, adres, geboortedatum en e-mailadres op het document zijn correct.
Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker
Het bewuste gelekte document over de passage van de burgemeester in het vaccinatiecentrum. Foto: if

Minstens tien getrouwen

De klokkenluider deelt de documenten omdat hij naar eigen zeggen zijn moreel kompas niet langer kan negeren. Hij stelt dat er serieus gefoefeld werd met de reservelijsten door consultancybedrijf Probis, dat instaat voor de uitrol van de vaccinaties. Want Heeren is niet de enige die haar beurt niet zou hebben afgewacht: ook haar zoon (op 17 maart), haar zus die in Tongeren woont (op 17 maart), enkele kabinetsmedewerkers, een resem vrienden, tot zelfs haar eigen buurman (15 april) en buurvrouw (17 maart) kregen intussen één of meerdere prikken. We stootten op minstens tien vertrouwelingen van de burgemeester die versneld in het vaccinatiecentrum konden passeren. Geen van hen wou commentaar kwijt.

Omdat de geruchtenmolen in Sint-Truiden al langer draait, kreeg Heeren op een eerdere gemeenteraad al de vraag toegeworpen of ze gevaccineerd werd. Ze lachte die weg en zei dat niemand zaken had met haar medisch dossier. Dinsdag weigerde ze te antwoorden op vragen. Ontkennen doet ze alvast niet.

“Nepotisme”

“Ze hebben een woord voor zulke geheime praktijken: nepotisme”, zegt Truiens oppositieleider en Vlaams Parlementslid Ludwig Vandenhove (Vooruit). Ook hij kreeg de documenten in handen en stelt Heerens functioneren openlijk in vraag. “Kan ze aanblijven? Wie liegt, kan dat volgens mij niet. Dit is geen politiek spel, hier zit gewoon een oneerlijk systeem achter. Men schrijft al die mensen op de lijsten in als ingevallen, alsof ze last minute op de Grote Markt zijn aangesproken omdat er vaccins over waren in het vaccinatiecentrum. Klopt niet. De burgemeester heeft haar vertrouwelingen overdag laten vaccineren en dacht daarmee weg te komen.”
Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker
Oppositieleider Ludwig Vandenhove vond het zijn morele plicht om de feiten aan te kaarten. Hij vindt dat Heeren zich moet excuseren of moet opstappen. Foto: rudc

Zelf op jacht naar lek

Heerens coalitiepartners in de meerderheid – Open VLD en N-VA – toonden zich dinsdag “bezorgd.” “We dringen er bij de gouverneur en bij het Agentschap Binnenlands Bestuur op aan om snel duidelijkheid te brengen.” Een andere bron stelt dat Heeren dinsdag zelf intern ook opdracht gaf om uit te zoeken wie achter het lek zat. Vandenhove vindt alvast dat de burgemeester op moreel vlak “zwaar uit de bocht is gegaan”. “Want wie mensen bevoordeelt, zorgt ervoor dat anderen benadeeld worden.”
“Ik vraag u toch ook niet of u prostaatkanker heeft?”

De burgemeester reageerde gisteravond strijdvaardig. Veerle Heeren spreekt van een poging tot politieke karaktermoord. Opvallend: ze weigert te zeggen of ze nu wel of niet gevaccineerd werd. “Het medisch beroepsgeheim is heilig. Ik vind het zeer laakbaar dat men documenten uit mijn medisch dossier heeft gelekt. Ik heb niemand verantwoording af te leggen over mijn dossier.”

Maar bent u nu wel of niet gevaccineerd?

“Daar geef ik geen antwoord op. Ik vraag u toch ook niet of u prostaatkanker heeft?”

Maar u bent burgemeester en u ligt onder vuur omdat u, zes dagen nadat u het omgekeerde beweerde op de radio, iedereen zou hebben voorgestoken?

“Ik geef daar geen commentaar op. Nogmaals: de medische geschiedenis van een individu is heilig en daar heeft niemand zaken mee.”

Kreeg ook uw zoon en uw zus een voorkeursbehandeling zoals blijkt uit de documenten?

“Geen commentaar.”

Men beschuldigt u van nepotisme?

“Maar neen.”

U ziet een politieke afrekening?

“Ja. Dat spelletje is al een half jaar aan de gang. Men beweerde ook lange tijd dat ik elke dag vijftig vaccins opzij kon leggen. Dat gerucht stak de kop op na vaccinatiedag 21. Dat zou impliceren dat ik al duizend bewoners een vaccin zou hebben bezorgd.”

Waar eindigt dit?

“De gouverneur zal nu in alle openheid zijn onderzoek voeren. Ik heb vertrouwen in een goede afloop en sta recht in mijn schoenen.”

Men wil dat u zich excuseert of dat u opstapt?

“Ik herhaal het nogmaals: het medisch beroepsgeheim is heilig.”
Marc Van Ranst: “Not done”
Marc Van Ranst: “Not done” Foto: Joris Herregods

Voorsteken in een vaccinatiecentrum? Moreel laakbaar, maar niet strafbaar.

Not done. Viroloog Marc Van Ranst is klaar en duidelijk over de (vermeende) acties van de burgemeester. Hij vermoedt dat Heeren een trauma heeft opgelopen aan de eerste golf die haar stad en gezin zo hard trof. “Wie getraumatiseerd is, wil zijn kring rond zich zo goed mogelijk verdedigen.” En ze gaat dus ook in de tegenaanval, blijkt uit de demarches die ze beveelt richting (de bron) van Trudocs. Op haar devies moet de IT-dienst van de stad en de lokale politie onderzoek verrichten naar het lek. Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V), partijgenoot van Heeren, reageerde dinsdag niet op de onthullingen.

Bij het Agentschap Zorg en Gezondheid valt te horen dat er geen wetten bestaan die de volgorde van vaccinatie bepalen. Anders gezegd: als Heeren effectief vooraan in de rij ging staan, pleegde ze daarom nog geen strafbare feiten. Heeren hoeft dus geen strafrechtelijke vervolging te vrezen, wel verhoogde politieke druk.
__________________
Vlaanderen is niet van iedereen. Vlaanderen is enkel van hen die een inspanning doen om ertoe te behoren.

De grendel-grondwet moet wijken om eindelijk de broodnodige veranderingen te kunnen doorvoeren. Nadien kan de grondwet herstemd worden. Dat is nog gebeurd.

Ik heb de partij gesticht op drie lijnen: Vlaams en Europees, vrij en verantwoordelijk, en sterk en sociaal. Vandaag is dat de grondstroom in Vlaanderen. Geert Bourgeois (N-VA)
De schoofzak is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 08:02   #2
gertc
Europees Commissaris
 
Geregistreerd: 17 mei 2010
Berichten: 6.576
Standaard

Citaat:
Maar bent u nu wel of niet gevaccineerd?

“Daar geef ik geen antwoord op. Ik vraag u toch ook niet of u prostaatkanker heeft?”

Maar u bent burgemeester en u ligt onder vuur omdat u, zes dagen nadat u het omgekeerde beweerde op de radio, iedereen zou hebben voorgestoken?

“Ik geef daar geen commentaar op. Nogmaals: de medische geschiedenis van een individu is heilig en daar heeft niemand zaken mee.”
Bent u voor- of tegenstander van een corona-paspoort?
gertc is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 08:17   #3
Herr Flick
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 23 augustus 2002
Berichten: 42.408
Standaard

Het is inderdaad nog erger dan die affaire van die shiame, dat was puur geldgewin op de kap van zwakeren in de maatschappij,

Dit is fucken met de gezondheid van anderen om er zelf beter van te worden. De kapitein gaat als laatste van boord, niet als eerste.

Schandelijk gedrag van een tsjeef.
Herr Flick is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 08:22   #4
Indomitable
Minister-President
 
Indomitable's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 september 2014
Berichten: 4.364
Standaard

__________________
Life is a game of Chess, changing with each move.
Indomitable is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 08:27   #5
Blue Sky
Europees Commissaris
 
Geregistreerd: 1 januari 2008
Berichten: 7.447
Standaard

CD&V:

In theorie, uiterlijke schijn: menslievend, christelijke waarden, het gezin centraal, sociaal.

In de praktijk: vriendjespolitiek, schijnheiligheid, hypocrisie, ons kent ons, zelfbediening, 2 maten en 2 gewichten en ongezien talent om alle stinkende potjes gedekt te houden.

Niet voor niets worden ze "tsjeven" genoemd. Een van de slechtste partijen van het land, wellicht is alleen de PS nog een graad erger.
__________________
Ignorance is bliss
Blue Sky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 08:28   #6
Herr Flick
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 23 augustus 2002
Berichten: 42.408
Standaard

Kan je je afvragen hoe de "lijst" is samengesteld in de centra die niet gebruik maken van de centrale lijst.

De vrouwen van de vrouwenbond ? De lijst van die hard leden van de bond moyson ? De leden van vissersclub "ze willen niet bijten" ?
Herr Flick is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 08:32   #7
Skobelev
Secretaris-Generaal VN
 
Skobelev's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 maart 2013
Locatie: Kinshasa aan de Dender
Berichten: 36.436
Standaard

Piolitiekers, allemaal dezelfde klootzakken.
__________________
Hope is nothing more than a postponed disappointment
Skobelev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 09:33   #8
Jantje
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 11 augustus 2006
Berichten: 38.482
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
Ik vind dit erger dan de affaire van Sihame.

titel: Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf202..._BT=2158280038
Het is anders niet moeilijk om te begrijpen welke weg ze heeft gevolgd.
Iedereen kan zich namelijk op de wachtlijst voor invallers zetten.
Hier zijn er verschillende winkelbedienden die dat hebben gedaan en hoewel zij jonger dan 30 zijn, hebben zij al wel 2 spuitjes gehad.
Binnen sommige vaccinatiecentra kregen zij het statuut tot dezelfde risicogroep te behoren als verpleegkundigen.
De reservelijst word niet opgesteld per leeftijd, daar geld wie eerst komt, eerst maalt.

Het is dus voldoende om aanwezig te zijn op het ogenblik van de afsluiting van de opgeroepene, om al de rest voorbij te steken.
Veerle Heeren wist natuurlijk dat uur en kon dus zelf aanwezig zijn op dat uur en andere aanraden om op dat uur in het vaccinatiecentrum aanwezig te zijn.
Maar dat geld voor iedereen.
Jantje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 09:54   #9
patrickve
Secretaris-Generaal VN
 
patrickve's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 februari 2009
Locatie: Grenoble, Frankrijk
Berichten: 111.429
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
Ik vind dit erger dan de affaire van Sihame.

titel: Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker
Jamaar, ik dacht dat jij wilde dat mensen zich vaccineerden, en als ze het dan fervent doen, is het ook weer niet goed. Op elk niveau mag men toch zijn geprivilegieerden kiezen zou ik denken, anders dienen zo een mandaten toch voor niks ?

Als vaccins zogezegd reddend en belangrijk zijn, gaan vrienden en familie toch voor zou ik denken. Ik zou toch hopen mochten wij familie zijn en jij bent burgemeester, dat je er alles voor doet om mij eerst laten te vaccineren samen met de rest van de familie. Wat voor een familie lid zou je anders niet zijn, om wildvreemde burgers laten voor te gaan op eigen volk ?
Zou jij echt wildvreemden laten voorgaan op eigen familie in zaken die met leven en dood te maken hebben ?

Laatst gewijzigd door patrickve : 5 mei 2021 om 09:55.
patrickve is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:02   #10
Rudy
Secretaris-Generaal VN
 
Rudy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2004
Locatie: Mechelen - Oostende
Berichten: 38.971
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patrickve Bekijk bericht
Jamaar, ik dacht dat jij wilde dat mensen zich vaccineerden, en als ze het dan fervent doen, is het ook weer niet goed. Op elk niveau mag men toch zijn geprivilegieerden kiezen zou ik denken, anders dienen zo een mandaten toch voor niks ?
Het is niet proper hé. Het ruikt nogal naar machtsmisbruik.
__________________
Liberalisme is een progressieve beweging die opkomt voor de vrijheid van het individu, rechtvaardigheid en mensenrechten (www.liberales.be)
Rudy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:07   #11
HOUZEE !
Minister-President
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Berichten: 4.837
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rudy Bekijk bericht
Het is niet proper hé. Het ruikt nogal naar machtsmisbruik.
Macht is per definitie misbruik. Schaf de macht af en dan kan ze ook niet misbuikt worden.

Laatst gewijzigd door HOUZEE ! : 5 mei 2021 om 10:08.
HOUZEE ! is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:15   #12
fox
Secretaris-Generaal VN
 
fox's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 februari 2007
Berichten: 31.210
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
Ik vind dit erger dan de affaire van Sihame.

titel: Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf202..._BT=2158280038
Hier zie, even verontwaardigd doen als er een kleine garnaal voor haar beurt een spuitje krijgt. Maar als de regering heel het land op een ongrondwettelijke manier in zijn kot aan het houden is, zie je er geen graten in. Beetje serieus blijven hé.
__________________
In de psychologie staat machiavellisme voor een bepaald soort persoonlijkheidsstoornissen. Niets in dit land is machiavellistischer dan de PS. Niets is zo asociaal als de PS-politiek. Grote armoede! Slecht onderwijs! Hollande achterna! Het verliezende kamp in de laatste verkiezingen!
fox is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:16   #13
Zipper
Secretaris-Generaal VN
 
Zipper's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 maart 2009
Berichten: 52.986
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
Ik vind dit erger dan de affaire van Sihame.

titel: Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf202..._BT=2158280038
door op de verklikker te jagen, geeft ze het eigenlijk juist wel toe.
__________________
"Je kan niet zeggen dat de zwart-gele leeuw een symbool van de collaboratie is. (klik)" (Bruno De Wever - historicus)






Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Another Jack Bekijk bericht
Voor mijn part wordt Brussel en omstreken voor 90% islamitisch!
Zipper is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:26   #14
patrickve
Secretaris-Generaal VN
 
patrickve's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 februari 2009
Locatie: Grenoble, Frankrijk
Berichten: 111.429
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rudy Bekijk bericht
Het is niet proper hé. Het ruikt nogal naar machtsmisbruik.
Daarvoor wil je toch macht. Waarom zou je anders macht willen ?
patrickve is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:28   #15
Vette Pois(s)on
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Vette Pois(s)on's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 november 2007
Berichten: 13.226
Standaard

veerle is strijdvaardig

ze jaagt op de verklikker
__________________
Vette Pois(s)on is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:35   #16
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 72.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patrickve Bekijk bericht
Jamaar, ik dacht dat jij wilde dat mensen zich vaccineerden, en als ze het dan fervent doen, is het ook weer niet goed. Op elk niveau mag men toch zijn geprivilegieerden kiezen zou ik denken, anders dienen zo een mandaten toch voor niks ?

Als vaccins zogezegd reddend en belangrijk zijn, gaan vrienden en familie toch voor zou ik denken. Ik zou toch hopen mochten wij familie zijn en jij bent burgemeester, dat je er alles voor doet om mij eerst laten te vaccineren samen met de rest van de familie. Wat voor een familie lid zou je anders niet zijn, om wildvreemde burgers laten voor te gaan op eigen volk ?
Zou jij echt wildvreemden laten voorgaan op eigen familie in zaken die met leven en dood te maken hebben ?
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
...De Wever is een klootzak, en dit op meerdere vlakken. O.a. wat betreft zijn Blokhaat en zijn walgelijke kontenkruiperij in het stronthol van de partijen die hem een mes in de rug staken...
Pandareus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:35   #17
Bierke
Minister-President
 
Bierke's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 juni 2006
Berichten: 4.767
Standaard

De tjeven zijn goed om kutwijven in te lijven (appel valt niet ver van de boom), misschien is er in de toekomst een plaats in het grondwettelijk hof voor haar, daar zit nog zulk cd&v crapuul.
__________________
... het enige zachte is dons ...
“You can ignore reality, but you can’t ignore the consequences of ignoring reality.” - Ayn Rand
Bierke is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 10:41   #18
Herr Flick
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 23 augustus 2002
Berichten: 42.408
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patrickve Bekijk bericht
Jamaar, ik dacht dat jij wilde dat mensen zich vaccineerden, en als ze het dan fervent doen, is het ook weer niet goed. Op elk niveau mag men toch zijn geprivilegieerden kiezen zou ik denken, anders dienen zo een mandaten toch voor niks ?

Als vaccins zogezegd reddend en belangrijk zijn, gaan vrienden en familie toch voor zou ik denken. Ik zou toch hopen mochten wij familie zijn en jij bent burgemeester, dat je er alles voor doet om mij eerst laten te vaccineren samen met de rest van de familie. Wat voor een familie lid zou je anders niet zijn, om wildvreemde burgers laten voor te gaan op eigen volk ?
Zou jij echt wildvreemden laten voorgaan op eigen familie in zaken die met leven en dood te maken hebben ?
Het is een zaak van goed fatsoen, je trekt niet zomaar mensen voor, natuurlijk doen ze het, daarom dat ik mij ook vragen stel bij het maken van die reserve lijsten, op welke basis wordt dat gedaan ?

Als ze bvb zeggen van de restjes worden hier in de buurt uitgedeeld omdat dat nu eenmaal logistiek het best werkt, ok so be it, Of men van een centrale lijst werkt, ook goed. Maar men gaat niet zijn eigen adresboekje gebruiken om wat gepriviligeerden te gaan bellen.
Herr Flick is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 11:34   #19
edwinp
Banneling
 
 
Geregistreerd: 30 april 2020
Berichten: 3.908
Standaard

ik vind dit niet erger dan deze of gene affaire, er is maar één eindconclusie en dat is dat dit mens al haar bevoegdheden moet afstaan
edwinp is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 mei 2021, 11:58   #20
patrickve
Secretaris-Generaal VN
 
patrickve's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 februari 2009
Locatie: Grenoble, Frankrijk
Berichten: 111.429
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Herr Flick Bekijk bericht
Maar men gaat niet zijn eigen adresboekje gebruiken om wat gepriviligeerden te gaan bellen.
Euh ?? Toch wel he ! Anders zouden het geen geprivilegieerden zijn niewaar !
patrickve is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord



Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:15.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be