Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Diverse > Archief > Onrust en terrorisme in Europa
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst Markeer forums als gelezen

Onrust en terrorisme in Europa Parijs, Verviers, ... Discussies over de terreur van Islamitische Staat en Al Qaida op Europese bodem, Islamisten, Mohamedcartoons, en de opkomst van bewegingen Pegida, Vlativa, ...

 
 
Discussietools
Oud 5 maart 2016, 18:38   #1
Nick Overbrugghe
Burger
 
Nick Overbrugghe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 mei 2012
Berichten: 130
Standaard De resolutie van Straatsburg van 1975 betreffende de islamisering van Europa

De resolutie van Straatsburg dd. 7 & Juni 1975, al een hele tijd berucht omdat het een schriftelijk akkoord tot islamisering van Europa zou betreffen, wil ik hierbij nog eens onder de loupe plaatsen. De volledige tekst, opgesteld in het Engels, voeg ik als bijlage bij deze bijdrage toe. Ze werd zo gepubliceerd in het tijdschrift Eurabia nummer 2, juli 1975, uitgegeven door het "European Coordinating Committee of Friendship Societies with the Arab World".

Laat ons eerst even terugkijken en chronologisch trachten schetsen wat de aanloop was die tot die resolutie heeft geleid, dan zouden we hoop ik toch een redelijk helder beeld kunnen schetsen.

Wat voorafging:
De Tweede Wereldoorlog was voorbij. De decennia die er op volgden kenden een nooit eerder gekende economische groei, doordat zowel de wereldbevolking en de welvaartgroei explosief stegen. Tussen 1950 en 1973 verdubbelde de welvaart. Steenkool werd door die stijging al snel ongeschikt als energiebron (de Walen hebben het toen geweten), aardolie en aardgas werden de enige energiedragers die het hoger welvaartsniveau kon ondersteunen. Kunststoffen en plastics werden gemeengoed in die jaren, ook deze worden hoofdzakelijk uit aardolie vervaardigd. Dan nog het stijgende benzine, diesel en kerosineverbuik, kortom, het belang van aardolie had midden de jaren '60 een centrale positie ingenomen als drijvende kracht voor onze welvaart.

Ondertussen was de dekolonisatie algemeen ingezet, Engeland en Frankrijk waren hun olierijke gebieden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten kwijt. De oliemarkt in de VS verdubbelde tussen 1950 en 1970, in Europa vernegenvoudigde ze. Alle Westerse landen beseften dat import uit het Midden-Oosten de enige mogelijkheid was.

De olieproducerende landen aldaar hadden ondertussen gesnapt dat men de vroegere macht van de grote oliemaatschappijen met hun consessies gemakkelijk kon breken, dat complete afhankelijkheid van het Westen betekende dat de olieproducerende landen zelf de prijs en productie kunnen bepalen.

Het Arabisch-Israelisch conflict van 1967 (Zesdaagse oorlog) en de Jom Kipoer-oorlog van 1973 waren het keerpunt. Traditioneel steunden de Westerse landen Israël, ondermeer de VS en Nederland stuurden strijders. In 1973 hebben de Arabieren dan olie als wapen ingezet en de eerste oliecrisis veroorzaakt.

De Arabische landen verhoogden toen de olieprijs met 70% en verminderden de olieproductie elke maand met 5%. Aan landen die Israel actief steunden werd geen druppel olie uitgevoerd, dus dat waren de VS en heel wat West-Europese landen. De boycot heeft ongeveer een jaar lang geduurd.

Dit was het einde van de "gouden jaren" zoals de oudere generaties steevast de welvaartsgroei van de '60er jaren beschrijven. De autoloze zondagen en het zomeruur werden ingevoerd, na de initiële schok werd via achterpoortjes wel aan olie geraakt, maar het bleek als snel dat de VS tegen een oliecrisis veel beter gewapend is dan West-Europa.

In de nasleep van die eerste grote oliecrisis, waarbij de Arabieren ons eens goed laten merken hebben dat zij de levensvatbaarheid van onze welvaart bepalen, moeten we het opstellen van de resolutie van Straatsburg situeren. "Als onze welvaart, onze moderne samenleving ons lief is, kunnen we maar beter naar hun pijpen dansen", daar komt het ongezouten op neer.


De resolutie van Straatsburg
De auteur van de tekst was een Belg genaamd Tijl Declercq, uit de linkerflank van de CVP en stond bekend om zijn sympathie voor de Sovjetunie (een kind van zijn tijd). In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed.

De kernpunten van deze resolutie stellen:

- dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

- dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden (!)

- dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

- dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

-dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken.


mijn bedenking:
Als je dan erbij denkt dat Saoudi-Arabië enkel de letterlijke interpretatie van de Koran met de oproep tot heilige strijd als islam ("wahhabisme") aanvaardt en actief financiert en verspreidt, dan is het toch duidelijk dat men van Arabische kant toch, toen men die resolutie opstelde, duidelijk eist dat we de islamisering van West-Europa aanvaarden?

De 9 landen die ze tekenden worden vandaag allemaal als dar-al-harb beschouwd. Stapsgewijs hebben ze ons zover gekregen in nog geen halve eeuw tijd. Liefde voor moslims en Arabieren ging je in het vroegere Vlaanderen tot de jaren 60 er niet in krijgen, te vergelijken met de meeste Oost-Europeanen vandaag. In Polen bv stellen een moslimminderheid van Poolse Tataren zich even vijandelijk op tegen moslimmigranten uit het Midden-Oosten als de Polen zelf.

Islam is hier maar officieel erkend in.......1975.

Wat de toekomst brengt... islam is vandaag al stevig ingeworteld. Wat als binnenkort de olie er schaarser wordt, een nakend feit?

Wat als ze iets stellen als: we verkopen enkel nog aan landen met een moslimmeerderheid?

Het Institute of Mechanical Engineers schat dat als we op hetzelfde tempo als vandaag voort verbruiken, en nog voor 40 jaar olie in de huidig aangewende bronnen zit. Ze schatten dat tegen 2040 de totale productiecapaciteit nog op slechts 1/5de van vandaag zal staan. En, voegen ze toe, dan zal de wereldbevolking verdubbeld zijn en de industrialisering toenemen; dus olieafhankelijk zijn. Allah is groot...
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: pdf Tekst-Resolutie-van-Straatsburg-8-juni-1975.pdf‎ (67,7 KB, 3988x gelezen)
__________________
Dr. Mabuse fährt inzwischen fort, die Menschheit für seine Zwecke zu missbrauchen. Sein Blick ist Befehl, dem sich keiner entziehen kann.
Nick Overbrugghe is offline  
Oud 5 maart 2016, 18:59   #2
Libro
Secretaris-Generaal VN
 
Libro's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 mei 2007
Berichten: 44.256
Standaard

Officiële bronnen van deze resolutie alstublieft.
__________________
Het volk begrijpen plaveit de weg naar leiderschap begrijpen (oude stelregel van het geslacht Atreides)
Disce Quasi Semper Victurus, Vive Quasi Cras Moriturus
I saw that I could put an end to your outrages by pronouncing a single word in my mind. I pronounced it. The word was ‘No.’
Libro is offline  
Oud 5 maart 2016, 20:51   #3
Nick Overbrugghe
Burger
 
Nick Overbrugghe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 mei 2012
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Libro Bekijk bericht
Officiële bronnen van deze resolutie alstublieft.
Die is alvast het tijdschrift waar het uit komt, het verscheen in drie of vier talen:
http://www.worldcat.org/title/eurabi...=di&ht=edition

Uitgever: Paris : European Coordinating Committee of Friendship Societies with the Arab World, 1975-

De hoofdredacteur van tijdschrift Eurabia en voorzitter van laatstgenoemde uitgeverij: Lucien Bitterlin, Franse pro-Arabische lobbyist, voormalig chef van de Barbouzes tijdens de Frans-Algerijnse oorlog, officier in het légion d'honneur en Midden-Oostenkenner:
Citaat:
Il a aussi présidé le "Comité Européen de Coordination des Associations d'Amitié avec le Monde Arabe", dit "Comité Eurabia". Il dirigeait le Bulletin d'information Eurabia3 et les autres publications françaises du Comité Eurabia4, et a été la cheville ouvrière des Groupes Eurabia constitués en divers pays d'Europe par des associations et organisations qui participaient au Comité exécutif Eurabia5. Enfin il a assisté la création de l'Association Parlementaire pour la Coopération Euro-Arabe
Op Gallica, de website van de Bibliothèque Nationale de France bevestiging van deze gegevens en nog eens het adres, de naam van de drukker en het formaat van het Eurabia magazine.

Deze organisatie is blijkbaar een lobbygroep die zich richt naar "juridische, academische, diplomatische en militaire kringen die de franco-arabische solidariteit beogen en de Palestijnse zaak ondersteunen" en opgericht op aansturen van De Gaulle door diens vroegere minister van informatie Louis Terrenoire.

Ik vind geen electronische versie van dat magazine, die moet je als papieren versie via een bibliotheek ergens gaan aanvragen of lokaliseren. Misschien best een Franse bibliotheek, en een kopie aanvragen, meestal bieden ze die dienst aan online.

Hoe je rechtstreeks in archieven van EEG resoluties kan kijken weet ik echter niet, en Tijl Declercq zelf is ondertussen overleden.

Ik heb ze via een commentaarstuk erover van Paul Beliën gevonden. Origineel is gevonden door Bat Ye'or (het recentere boek genaamd Eurabia) dacht ik. Skepticus-wiki heb ik even vlug gecheckt, daar bevestigd men de authenticiteit van de resolutie van Straatsburg 1975, men ontkent wel de complottheorie dat de Europese (joodse?) elite ons wil islamiseren.

Ik denk echter dat de Europa niets te willen heeft, maar dat het na de oliecrisis ingezien heeft dat ze niet anders kan dan zich te schikken naar de wil van haar olieleveranciers. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.
__________________
Dr. Mabuse fährt inzwischen fort, die Menschheit für seine Zwecke zu missbrauchen. Sein Blick ist Befehl, dem sich keiner entziehen kann.
Nick Overbrugghe is offline  
Oud 5 maart 2016, 21:46   #4
Nick Overbrugghe
Burger
 
Nick Overbrugghe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 mei 2012
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nick Overbrugghe Bekijk bericht
Die is alvast het tijdschrift waar het uit komt, het verscheen in drie of vier talen:
http://www.worldcat.org/title/eurabi...=di&ht=edition

Uitgever: Paris : European Coordinating Committee of Friendship Societies with the Arab World, 1975-

De hoofdredacteur van tijdschrift Eurabia en voorzitter van laatstgenoemde uitgeverij: Lucien Bitterlin, Franse pro-Arabische lobbyist, voormalig chef van de Barbouzes tijdens de Frans-Algerijnse oorlog, officier in het légion d'honneur en Midden-Oostenkenner:


Op Gallica, de website van de Bibliothèque Nationale de France bevestiging van deze gegevens en nog eens het adres, de naam van de drukker en het formaat van het Eurabia magazine.

Deze organisatie is blijkbaar een lobbygroep die zich richt naar "juridische, academische, diplomatische en militaire kringen die de franco-arabische solidariteit beogen en de Palestijnse zaak ondersteunen" en opgericht op aansturen van De Gaulle door diens vroegere minister van informatie Louis Terrenoire.

Ik vind geen electronische versie van dat magazine, die moet je als papieren versie via een bibliotheek ergens gaan aanvragen of lokaliseren. Misschien best een Franse bibliotheek, en een kopie aanvragen, meestal bieden ze die dienst aan online.

Hoe je rechtstreeks in archieven van EEG resoluties kan kijken weet ik echter niet, en Tijl Declercq zelf is ondertussen overleden.

Ik heb ze via een commentaarstuk erover van Paul Beliën gevonden. Origineel is gevonden door Bat Ye'or (het recentere boek genaamd Eurabia) dacht ik. Skepticus-wiki heb ik even vlug gecheckt, daar bevestigd men de authenticiteit van de resolutie van Straatsburg 1975, men ontkent wel de complottheorie dat de Europese (joodse?) elite ons wil islamiseren.

Ik denk echter dat de Europa niets te willen heeft, maar dat het na de oliecrisis ingezien heeft dat ze niet anders kan dan zich te schikken naar de wil van haar olieleveranciers. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

EDIT: Ik heb de dichtstbijzijnde bibliotheek gelokaliseerd waar een kopie van dat obscuur lobbytijdschrift Eurabia (Paris, 1975) te vinden is waar men de integrale tekst van de Straatsburg resolutie in vindt en naar ik veronderstel wat duiding en commentaar: Schotland. Heb fotokopieën aangevraagd.
__________________
Dr. Mabuse fährt inzwischen fort, die Menschheit für seine Zwecke zu missbrauchen. Sein Blick ist Befehl, dem sich keiner entziehen kann.
Nick Overbrugghe is offline  
Oud 7 maart 2016, 01:24   #5
orfeus5412
Gouverneur
 
Geregistreerd: 31 augustus 2004
Berichten: 1.237
Standaard

Er zijn hier al 3 pagina's discussie over dd 2007
http://forum.politics.be/showthread.php?t=94805
..................

Laatst gewijzigd door orfeus5412 : 7 maart 2016 om 01:27.
orfeus5412 is offline  
Oud 7 maart 2016, 01:52   #6
zonbron
Secretaris-Generaal VN
 
zonbron's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 december 2010
Berichten: 36.779
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door orfeus5412 Bekijk bericht
Er zijn hier al 3 pagina's discussie over dd 2007
http://forum.politics.be/showthread.php?t=94805
..................
Of het verdrag aldanniet bestaat is van weinig belang, maar het beschrijft wel mooi wat we observeren, in het verleden en heden. Er bestaan weldegelijk overeenkomsten met de Arabische petrowereld inzake de massale import van moslims, dixit ' Islam voor Europa ', oorlog in het MO en regime change.

En let op, Saudie-Arabie mag in Europa vrijuit het wahabbisme propageren en financieren. Als dat geen eyeopener is.
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Salah Bekijk bericht
Het zal weer het gekende Zonbron momentje zijn.
HIER

Laatst gewijzigd door zonbron : 7 maart 2016 om 01:55.
zonbron is offline  
Oud 7 maart 2016, 16:04   #7
Knuppel
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 21 juni 2002
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 113.951
Standaard

Citaat:
De resolutie van Straatsburg
De auteur van de tekst was een Belg genaamd Tijl Declercq, uit de linkerflank van de CVP en stond bekend om zijn sympathie voor de Sovjetunie (een kind van zijn tijd). In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed.

De kernpunten van deze resolutie stellen:

- dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

- dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden (!)

- dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

- dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

-dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken.
Het maakt in feite niet uit of er hier bewijzen voor te vinden zijn.
De handelswijze van de EU, en de gevolgen daarvan, volstaan als bewijs.
__________________
Panda:Er is niets mis met die uitspraak uit de mond van Toback of Francken.Uiteraard wel als dat uit de bek van PhDW zou komen.De eerste 2 zijn democraten, de laatste is een fascist.
Knuppel is offline  
Oud 7 maart 2016, 16:05   #8
Knuppel
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 21 juni 2002
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 113.951
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonbron Bekijk bericht
Of het verdrag aldanniet bestaat is van weinig belang, maar het beschrijft wel mooi wat we observeren, in het verleden en heden. Er bestaan weldegelijk overeenkomsten met de Arabische petrowereld inzake de massale import van moslims, dixit ' Islam voor Europa ', oorlog in het MO en regime change.

En let op, Saudie-Arabie mag in Europa vrijuit het wahabbisme propageren en financieren. Als dat geen eyeopener is.
Inderdaad.
Zoals ik zei: De handelswijze van de EU, en de gevolgen daarvan, volstaan als bewijs.
__________________
Panda:Er is niets mis met die uitspraak uit de mond van Toback of Francken.Uiteraard wel als dat uit de bek van PhDW zou komen.De eerste 2 zijn democraten, de laatste is een fascist.
Knuppel is offline  
Oud 7 maart 2016, 16:13   #9
Knuppel
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 21 juni 2002
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 113.951
Standaard

En wat te denken van de VN, de grote broer van de EU.

Citaat:
Schender mensenrechten Saoedi-Arabië leidt Mensenrechtenraad van VN

21/09/15
Bron: RT, The Independent, Knack.

Faisal Bin Hassan Trad, ambassadeur van Saoedi-Arabië in Genève, is aangesteld als hoofd van de VN-Mensenrechtenraad.

De ambassadeur van het land dat het meest onder vuur ligt wegens de behandeling van vrouwen, minderheden en dissidenten is voorzitter geworden van 's werelds belangrijkste organisatie voor de verdediging van de mensenrechten. Zijn aanstelling dateert al van juni, maar raakte nu pas bekend. Dat meldt The Independent.

Het is schandalig dat de VN een land kiest dat dit jaar al meer mensen heeft onthoofd dan de terreurgroep IS

Hillel Neuer van de onafhankelijke waakhond van de VN, UN Watch

De Verenigde Naties (VN) oogst felle kritiek voor de aanstelling van de Saoedi-Arabische Faisal Bin Hassan Trad, ambassadeur van Saoedi-Arabië in Genève, als hoofd van de VN-Mensenrechtenraad. Saoedi-Arabië schendt immers zelf mensenrechten. Hassan Trad is voorzitter van het panel van de Mensenrechtenraad dat vandaag zijn 30ste zitting opende.

Het voornaamste doel van dit panel is de aanstelling van vijf hoge functionarissen die als taak krijgen internationale standaarden uit te vaardigen en de personen aan te duiden die 77 posten voor de verdediging van de mensenrechten wereldwijd zullen bekleden. Daarnaast moeten de vijf inbreuken op de mensenrechten aan de raad rapporteren.
Wie heeft Verhofstadt of één van zijn Europese soortgenoten over deze schande horen piepen?
__________________
Panda:Er is niets mis met die uitspraak uit de mond van Toback of Francken.Uiteraard wel als dat uit de bek van PhDW zou komen.De eerste 2 zijn democraten, de laatste is een fascist.
Knuppel is offline  
Oud 7 maart 2016, 16:13   #10
zonbron
Secretaris-Generaal VN
 
zonbron's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 december 2010
Berichten: 36.779
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
Inderdaad.
Zoals ik zei: De handelswijze van de EU, en de gevolgen daarvan, volstaan als bewijs.
Moest Boudewijn nog leven zou ik het hem gewoonweg vragen, op zo'n leeftijd met een fles wijn zou dat wel lukken.
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Salah Bekijk bericht
Het zal weer het gekende Zonbron momentje zijn.
HIER
zonbron is offline  
Oud 7 maart 2016, 16:21   #11
Knuppel
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 21 juni 2002
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 113.951
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonbron Bekijk bericht
Moest Boudewijn nog leven zou ik het hem gewoonweg vragen, op zo'n leeftijd met een fles wijn zou dat wel lukken.
Boudewijn was zelfs tegen de federalisering van Belgique, dus zeker geen voorstander van het totale opgeven van wat de Belgische "soevereiniteit" wordt genoemd. De enige Congolees die het aandurfde Boudewijn te bekritiseren bekocht het zelfs met zijn leven.

Laat het meest disfunctionele koninklijke hoerenkot ter wereld er liever buiten.
__________________
Panda:Er is niets mis met die uitspraak uit de mond van Toback of Francken.Uiteraard wel als dat uit de bek van PhDW zou komen.De eerste 2 zijn democraten, de laatste is een fascist.
Knuppel is offline  
Oud 7 maart 2016, 16:29   #12
zonbron
Secretaris-Generaal VN
 
zonbron's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 december 2010
Berichten: 36.779
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Knuppel Bekijk bericht
Boudewijn was zelfs tegen de federalisering van Belgique, dus zeker geen voorstander van het totale opgeven van wat de Belgische "soevereiniteit" wordt genoemd. De enige Congolees die het aandurfde Boudewijn te bekritiseren bekocht het zelfs met zijn leven.

Laat het meest disfunctionele koninklijke hoerenkot ter wereld er liever buiten.
Ik bied met regelmaat een flesje wijn aan, wanneer er over serieuze zaken gesproken moet worden. Nu ja, ik zou die Congolees niet willen opvolgen, dus laat maar.

Wat een eikels.

Maar Boudewijn en Saudi-Arabie hebben een belangrijk verhaal in deze ganse historie, alsook Belgie zelf. It all happened in Brussels, en het zit er nog steeds, meer dan ooit.

Het begon allemaal met de Saoudische toenadering, na de dramatische brand in een warenhuis...


Even een C/P:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonbron Bekijk bericht
Het begon allemaal met koning Bouwdewijn welke in 1969 het Oosters Paviljoen voor 99 jaar in bruikleen gaf. Daartoe had de koning beslist nadat Saudie-Arabie geld schonk aan de slachtoffers van de grootse brand in het warenhuis Innovation te Brussel, 1969. Daar huist het Islamitisch Cultureel Centrum welke doorheen gans Europa het wahabisme verspreidt.

En sinds welk jaar zit de Moslimbroederschap in Brussel? De eerste Salafistische tempels?

Brussel is de hoofstad van van de moslims in Europa. Voorvernoemde organisaties zijn internationalistisch (globalistisch) en anti-nationaal, vandaar dat ze op de steun van het establishment kunnen rekenen, de elite en de grote industrie. Hand in hand met het moslimfundamentalisme van de ergste soort. Saudi-Arabie beschikt wat dat betreft over het 'moslimmonopolie', zij staan in voor de promotie van de islamitische identiteit.

Een aanrader wat dat betreft is het boek van Bilal Benyaich, 'Islam en radicalisatie bij Marokkanen in Brussel'.

Het bevestigt wat we weten en laat heel wat puzzelstukken in elkaar vallen. *** een aanrader ***.

https://www.boekhandelvandervelde.nl...-9789461311863

Tevens interessant: De geschiedenis van de MB's

http://www.cie.ugent.be/RUG/deley30_3.htm
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Salah Bekijk bericht
Het zal weer het gekende Zonbron momentje zijn.
HIER

Laatst gewijzigd door zonbron : 7 maart 2016 om 16:34.
zonbron is offline  
Oud 8 maart 2016, 22:26   #13
Knuppel
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 21 juni 2002
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 113.951
Standaard

Ook dat nog.
Het is altijd hetzelfde liedje.
Voor geld is alles te koop.
Zelfs als het op termijn hun eigen kop kan kosten.
__________________
Panda:Er is niets mis met die uitspraak uit de mond van Toback of Francken.Uiteraard wel als dat uit de bek van PhDW zou komen.De eerste 2 zijn democraten, de laatste is een fascist.
Knuppel is offline  
 


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:50.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be