Politics.be Problemen met registreren? Of een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te verzenden naar maarten@politics.be met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Algemeen > Onrust en terrorisme in Europa
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst Markeer forums als gelezen

Onrust en terrorisme in Europa Parijs, Verviers, ... Discussies over de terreur van Islamitische Staat en Al Qaida op Europese bodem, Islamisten, Mohamedcartoons, en de opkomst van bewegingen Pegida, Vlativa, ...

Antwoord
 
Discussietools
Oud 9 juni 2017, 12:23   #1
Libro
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Libro's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 mei 2007
Berichten: 19.584
Standaard Sam heeft er genoeg van

Een betere samenvatting van wat zeer veel mensen (ikzelf inbegrepen) denken en voelen zal je niet vinden: http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/is...-heb-het-gehad

Citaat:
Sam van Rooy heeft er genoeg van ...
Ik heb het gehad met de islamitische leer die ons als minderwaardig bestempelt en moslims opdraagt en aanspoort om niet-moslims te bestrijden, te onderwerpen, te doden.
Ik heb het gehad met de moslims en niet-moslims die de vrouwenonderdrukkende, discriminerende, intolerante, inhumane, hatelijke, gewelddadige, oorlogszuchtig-jihadistische en totalitaire fundamenten van de islam - die gewoon kunnen worden gevonden in de Koran, ahadith en sharia - blijven ontkennen of relativeren.
Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven wijsmaken dat het wel goed zal komen, zolang we maar gewoon voortgaan met ons leven, zolang we ‘verbinden’ en bruggen blijven bouwen.
Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven vertellen dat we niet mogen ‘toegeven’ aan oprechte en begrijpelijke emoties zoals angst, frustratie en woede.
Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven sommeren dat we niet mogen ‘polariseren’, terwijl ze wanneer het over bijvoorbeeld de katholieke kerk en ‘extreemrechts’ gaat zélf polariseren.
Ik heb het gehad met het estabishment dat blijft liegen dat het probleem ‘het extremisme’ is omdat de islam vrede is of niets met geweld en terreur te maken heeft.
Ik heb het gehad met de academici die beweren dat alleen ‘het islamisme’ (‘de politieke islam’) of ‘de radicale islam’ het probleem is, wat slechts tot gevolg heeft dat de ‘gewone’ of ‘mainstream’ islam, die inherent politiek en radicaal is, buiten schot blijft.
Ik heb het gehad met de ‘opiniemakers’ die columpjes en tweetjes blijven produceren waarin ze de islam, in wezen een totalitair stelsel zoals communisme en nationaalsocialisme, op lichtzinnige wijze gelijkstellen met andere religies zoals jodendom en christendom.
Ik heb het gehad met de ‘opiniemakers’ die schrijfsels blijven publiceren waarin ze beweren dat dé islam niet bestaat (behalve wanneer ze dé islam in een positief daglicht stellen), terwijl ze wel (domme) zinnetjes debiteren over hét nationalisme, hét christendom, hét populisme of zogenaamd ‘extreemrechts’.
Ik heb het gehad met de ‘experts’ die ‘geruststellende’ statistiekjes blijven propageren die moeten laten zien dat de kans om van de trap te vallen groter is dan de kans om slachtoffer te worden van een ‘terroristische aanslag’.
Ik heb het gehad met de politici en journalisten die enthousiast tweets en stukjes tekst de wereld insturen naar aanleiding van islamitische tradities zoals de aantoonbaar ongezonde en totalitaire Ramadan, terwijl ze nauwelijks aandacht besteden aan tradities van andere religieuze groepen.
Ik heb het gehad met de steeds terugkerende eisen van moslims inzake hoofddoek, halal, Koranscholen, bidruimten, moskeeën enzovoort en de debatten die daarover steeds opnieuw (moeten) worden gevoerd.
Ik heb het gehad met het establishment, dat containerbegrippen als ‘allochtonen’ of ‘mensen met migratieachtergrond’ gebruikt, terwijl het steeds opnieuw moslims betreft en niet gaat over Chinezen, hindoes, sikhs, boeddhisten, Polen, Assyrische christenen, Italianen, Armeniërs, atheïstische Perzen, bahai, zoroasters, joden enzovoort.
Ik heb het gehad met het establishment, dat termen als ‘multiculturaliteit’, ‘diversiteit’ en ‘superdiversiteit’ hanteert, terwijl niet-islamitische minderheden, zeker wanneer ze islamkritisch zijn, worden genegeerd, het al halal is wat de klok slaat en in steeds meer van onze wijken een islamitische monocultuur heerst.
Ik heb het gehad met hen die bij een (online)scheet richting een moslim verontwaardigd in de pen kruipen, maar nooit felle woorden van afkeuring uiten over het supremacisme, het (antiblanke) racisme en de virulente Jodenhaat van de islam en binnen de moslimgemeenschap.
Ik heb het gehad met het establishment, dat de term ‘radicalisering’ blijft gebruiken, alsof we evengoed een probleem hebben of zouden kunnen hebben met radicaliserende boeddhisten.
Ik heb het gehad met hen die de term ‘islamisering’ afdoen als een hersenschim of complottheorie, terwijl het aantal voorbeelden legio is.
Ik heb het gehad met hen die voor de talloze soldaten van Allah de term ‘lone wolf’ blijven gebruiken, stellen dat er ‘geen verband’ is tussen dezelfde jihad-aanslagen geïnspireerd door dezelfde islamitische ideologie, en bovendien Islamitische Staat, Al Qaida, Al-Shahaab, Sharia4UK, Hizb ut Tahrir enzovoort afschilderen als fremdkörpers binnen de islam.
Ik heb het gehad met de journalisten die steeds de term ‘jongeren’ blijven gebruiken terwijl het gaat om jonge moslims die hun ‘kleine jihad’ voeren en zich uitleven op de ‘kafir’ (‘ongelovige’).
Ik heb het gehad met de activistische media die op een bepaalde manier foto’s nemen en televisiebeelden schieten en monteren met als doel de moslimgemeenschap in een goed daglicht te stellen.
Ik heb het gehad met de naïeve journalisten die steeds dezelfde ‘gematigde moslims’ en knuffelmoslims blijven opvoeren die, bewust of onbewust, blijven liegen en misleiden over de ware aard van de islam en slechts de belangen dienen van de oemma, islamitische superclan.
Ik heb het gehad met de gemakzuchtige journalisten die in elke moslim die ‘het terrorisme’ afzweert of veroordeelt een ‘gematigde moslim’ en ‘bondgenoot’ zien, terwijl één simpele Google-zoekopdracht vaak leert dat de moslim in kwestie banden heeft met sharia-adepten of Moslimbroederschap-achtigen of sinistere islamitische denkbeelden vergoelijkt, verheerlijkt of propageert.
Ik heb het gehad met de domme journalisten die ex-moslims, moslims die de islam zouden willen verlaten en oprechte islamhervormers in de steek laten door islamitische charlatans en taqiyya-belijders met een islamiseringsagenda te blijven geloven, goedpraten en propageren.
Ik heb het gehad met de gekleurde media die hoofddoekjes en islamitische studenten tot ‘opiniemaker’ bombarderen louter omdat ze moslim zijn, terwijl mensen met een andere religieuze achtergrond die wél denk- en schrijftalent hebben worden vergeten.
Ik heb het gehad met de islamofiele media die onderdelen van de inhumane sharia, zoals hoofddoek en halal, hypen en voortdurend door de strot van de westerling te rammen.
Ik heb het gehad met de bedrijven die in de moslim een nieuwe lucratieve consument zien en middels barbiepoppen met hoofddoek, sporthijabs (Nike) en halal-producten totalitaire islamitische symboliek salonfähig maken.
Ik heb het gehad met de moslimorganisaties die de islamisering van onze samenleving en het slurpen van zoveel mogelijk belastinggeldsubsidies als doel hebben.
Ik heb het gehad met de moslims die zichzelf standaard als slachtoffer presenteren en bij elke scheet richting de moslimgemeenschap moord en brand schreeuwen over ‘islamofobie’, en dat dan gelijkstellen met antisemitisme en racisme.
Ik heb het gehad met de imams en moslimorganisaties die zich na de zoveelste jihad-aanslag vooral zorgen maken om ‘islamofobie’, de zogenaamde ‘backlash’ en de ‘goede naam’ van de islam en de moslimgemeenschap.
Ik heb het gehad met de moslims die liegen over de bloedige veroverings- en onderwerpingsgeschiedenis van de islam en tegelijkertijd felle kritiek leveren op het ‘kolonialistische’ of ‘racistische’ Westen.
Ik heb het gehad met de moslims die de in de islamitische wereld heersende drie a’s, analfabetisme, achterlijkheid en armoede, blijven wijten aan het Westen en niet aan de daar heersende achterlijke en barbaarse islamitische principes.
Ik heb het gehad met de moslims die structureel zwijgen over hoe meisjes en vrouwen, niet-islamitische minderheden, andersgeaarden, andere religies, afvalligen en vrijdenkers in hun moslimland van herkomst of in de moslimgemeenschap worden behandeld, en tegelijkertijd beweren dat het Westen moslims ‘onderdrukt’, dat onze samenleving ‘discrimineert’ en niet hoog van de toren moet blazen inzake rechten voor vrouwen, holebi’s en minderheden.
Ik heb het gehad met de moslims en moslimorganisaties die klachten indienen en juridische processen aanspannen met als doel de ‘kafir’ (‘ongelovige’) te pakken of islamkritiek te bestraffen (‘juridische jihad’).
Ik heb het gehad met de moslims die desgevraagd wel afstand nemen van ‘terreur’ (een middel of strategie), maar nooit van het concept ‘kalifaat’ en de islamitische wet of sharia (het doel).
Ik heb het gehad met de politici die geloven dat via cursussen en onderwijs een 1400 jaar oude cultuur en mentaliteit fundamenteel kan worden veranderd, terwijl het controleren van onze grenzen als belachelijk voorstel of onmogelijke opdracht wordt afgeschilderd.
Ik heb het gehad met de politici die neerbuigende kritiek leveren op landen als Hongarije, Tsjechië en Polen, terwijl daar massa-aanrandingen noch jihad-aanslagen plaatsvinden.
Ik heb het gehad met onze regering, die niet wil inzien dat een duurzame oplossing er enkel en alleen in bestaat onze grenzen te controleren zodat (moslim)immigratie de uitzondering en een zeldzaamheid wordt in plaats van de regel.
Ik heb het gehad met onze regering, die niet wil snappen dat een serieuze oplossing er enkel en alleen in bestaat de islam te gaan beschouwen als een ongewenst totalitair systeem, zoals communisme en nationaalsocialisme, dat haaks staat op de democratische rechtsstaat en individuele vrijheid.
Ik heb het gehad met onze regering, die te laf is om te de-islamiseren, wat o.m. betekent dat de islam op geen enkele manier nog wordt gefaciliteerd en gesubsidieerd en dat moskeeën en Koranscholen waar de Koran wordt gepropageerd en gereciteerd worden behandeld als zouden het nazi-tempels zijn waar Mein Kampf als heilig boek centraal staat.
Ik heb het gehad met de regering, die tonnen van ons belastinggeld blijft geven aan imams, moskeeën en allerhande islamevenementen en moslimorganisaties waaronder de Moslimexecutieve, terwijl ex-moslims, moslims die de islam zouden willen verlaten en oprechte islamhervormers - zelfs! - in onze ‘vrije’ samenleving bang zijn en voor hun fysieke integriteit of leven moeten vrezen.

Ik heb het, tot slot, gehad met de lieden die niet (willen) inzien dat het verwerpen en bestrijden van de totalitaire en gewelddadige essentie van de islam (wat dit artikel doet) geen ‘islamofobie’, racisme of moslimhaat is, maar juist impliceert dat je óók geeft om elk individu binnen de islam wiens vrijheid en ontplooiingskansen als gevolg van islamitische principes beknot wordt.
Wanneer krijgen we eindelijk een bestuur en media die dit willen inzien én er zonder gêne rekening mee wil houden? Zij spelen tenslotte een sleutelrol in onze gemeenschap, onze maatschappij, ons leven. Het gaat over onze veiligheid en ons welzijn in ons land.
__________________
Ons ideaal van gelijkheid en non-discriminatie is echt doorgeslagen wanneer het uitmondt in reactionaire preutsheid die alle aandacht voor de vrouwelijke vorm afstrijdt. Non-discriminatie eindigt dan in een zedenpolitie die op vrouwelijkheid seksisme projecteert. Ziedaar een Westerse samenleving op één lijn met aartsconservatieve Islamitische regimes. Wat begon als juridische bekroning van culturele vrouwenemancipatie keert terug om de emancipatie te vernielen.
Marc De Vos

Libro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 12:54   #2
dalibor
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
dalibor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 mei 2014
Berichten: 10.275
Standaard

Had die dat al eens niet gezegd?
__________________
... beam me up Scotty...

Knuppel: "ik reageer op de beschuldiging dat Scotty een zionist is".
dalibor is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 12:58   #3
Skobelev
Eur. Commissievoorzitter
 
Skobelev's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 maart 2013
Locatie: Kinshasa aan de Dender
Berichten: 9.129
Standaard

Niet enkel Sam heeft er genoeg van....
Skobelev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 13:03   #4
De schoofzak
Secretaris-Generaal VN
 
De schoofzak's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 juli 2004
Berichten: 49.851
Standaard

't Kan best wezen dat hem gelijk heeft, de Sam, maar zo zagen en langdradig ...

.
__________________
Vlaanderen is niet van iedereen. Vlaanderen is enkel van hen die een inspanning doen om ertoe te behoren.

De grendel-grondwet moet wijken om eindelijk de broodnodige veranderingen te kunnen doorvoeren. Nadien kan de grondwet herstemd worden. Dat is nog gebeurd.

Ik heb de partij gesticht op drie lijnen: Vlaams en Europees, vrij en verantwoordelijk, en sterk en sociaal. Vandaag is dat de grondstroom in Vlaanderen. Geert Bourgeois (N-VA)
De schoofzak is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 13:12   #5
Zipper
Secretaris-Generaal VN
 
Zipper's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 maart 2009
Berichten: 23.312
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
't Kan best wezen dat hem gelijk heeft, de Sam, maar zo zagen en langdradig ...

.
Wat een fletse pastoorspraat.
Houd u vooral niet in, t'is een VB-er en dus per definitie "een vuile".
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Another Jack Bekijk bericht
Voor mijn part wordt Brussel en omstreken voor 90% islamitisch!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door porpo Bekijk bericht
Er is nooit verkrachting binnen het huwelijk, ook al gebeurt het tegen haar wil
[quote=Moslim!;5534959]Ik vind dat een vrouw beter thuis hoort om het huishouden te doen en niet zonder sluier buiten mag en mouwen nooit boven de pols dragen etc.

Laatst gewijzigd door Zipper : 9 juni 2017 om 13:12.
Zipper is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 13:12   #6
dalibor
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
dalibor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 mei 2014
Berichten: 10.275
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
't Kan best wezen dat hem gelijk heeft, de Sam, maar zo zagen en langdradig ...

.
Het is nooit de man geweest van de synthese en kernachtigheid.
__________________
... beam me up Scotty...

Knuppel: "ik reageer op de beschuldiging dat Scotty een zionist is".
dalibor is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 13:35   #7
Libro
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Libro's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 mei 2007
Berichten: 19.584
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
't Kan best wezen dat hem gelijk heeft, de Sam, maar zo zagen en langdradig ...

.
Zagen doet hij niet. En er zijn nu eenmaal veel problemen die opgesomd moeten worden.
__________________
Ons ideaal van gelijkheid en non-discriminatie is echt doorgeslagen wanneer het uitmondt in reactionaire preutsheid die alle aandacht voor de vrouwelijke vorm afstrijdt. Non-discriminatie eindigt dan in een zedenpolitie die op vrouwelijkheid seksisme projecteert. Ziedaar een Westerse samenleving op één lijn met aartsconservatieve Islamitische regimes. Wat begon als juridische bekroning van culturele vrouwenemancipatie keert terug om de emancipatie te vernielen.
Marc De Vos

Libro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 13:48   #8
subocaj
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
subocaj's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 juni 2010
Berichten: 14.677
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dalibor Bekijk bericht
Het is nooit de man geweest van de synthese en kernachtigheid.
Gelukkig is "godsdienstvrijheid" uit het wetboek halen voor niemand bespreekbaar en zelfs "de scheiding van kerk en staat" een utopie.

Gelukkig mag je daarom geen kritiek hebben op de sprookjesboekjes, die de verschillende godenaanbidders voor hen hebben in elkaar geflanst om ze de hemel, na deze hel op aarde, aan te bieden.

Achterlijkheid is de troef, waar machthebbers gebruik van maken om van de gelovigen, naargelang ze willen, schapen of wolven te creëren.

Bannen uit de maatschappij al die religies is de enige oplossing die ons nog rest.

Geloof in jezelf, dan heb je genoeg religie.
subocaj is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 13:50   #9
dalibor
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
dalibor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 mei 2014
Berichten: 10.275
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Libro Bekijk bericht
Zagen doet hij niet. En er zijn nu eenmaal veel problemen die opgesomd moeten worden.
Meneer van Rooy is zo iemand die er verkeerdelijk van uitgaat dat lange uiteenzettingen overtuigender zijn dan kernachtige.
__________________
... beam me up Scotty...

Knuppel: "ik reageer op de beschuldiging dat Scotty een zionist is".
dalibor is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:13   #10
DewareJakob
Eur. Commissievoorzitter
 
DewareJakob's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2010
Locatie: Vlaams Brabant
Berichten: 8.111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dalibor Bekijk bericht
Had die dat al eens niet gezegd?
Hij kan het niet genoeg zeggen blijkbaar.
__________________
Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik nog niet heel zeker.
Albert Einstein
DewareJakob is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:17   #11
jad°relen°ir
Lokaal Raadslid
 
jad°relen°ir's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 maart 2016
Berichten: 398
Standaard

Citaat:
Meneer van Rooy is zo iemand die er verkeerdelijk van uitgaat dat lange uiteenzettingen overtuigender zijn dan kernachtige.
Ja, want kernachtige one-liners worden dan weer wel naar waarde geschat eh..?Soit, links noch rechts, ik deel Van Rooy zijn gedacht.
Maar ik kan me voorstellen dat de flinkse weldenkenden het wat gehad hebben met Sam.

Laatst gewijzigd door jad°relen°ir : 9 juni 2017 om 14:17.
jad°relen°ir is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:19   #12
Anna List
Secretaris-Generaal VN
 
Anna List's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 september 2004
Berichten: 68.765
Standaard

allez, voor wie het allemaal te lang was en het dan niet kunnen laten om de man te spelen :

Citaat:
Ik heb het, tot slot, gehad met de lieden die niet (willen) inzien dat het verwerpen en bestrijden van de totalitaire en gewelddadige essentie van de islam (wat dit artikel doet) geen ‘islamofobie’, racisme of moslimhaat is, maar juist impliceert dat je óók geeft om elk individu binnen de islam wiens vrijheid en ontplooiingskansen als gevolg van islamitische principes beknot wordt.
kan je mss hier iets inhoudelijks over zeggen
__________________
Citaat:
"De N-Va is inmiddels gedomesticeerd." Maddens, De Tijd 14 10 2015
Anna List is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:21   #13
DewareJakob
Eur. Commissievoorzitter
 
DewareJakob's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2010
Locatie: Vlaams Brabant
Berichten: 8.111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door subocaj Bekijk bericht
Gelukkig is "godsdienstvrijheid" uit het wetboek halen voor niemand bespreekbaar en zelfs "de scheiding van kerk en staat" een utopie.

Gelukkig mag je daarom geen kritiek hebben op de sprookjesboekjes, die de verschillende godenaanbidders voor hen hebben in elkaar geflanst om ze de hemel, na deze hel op aarde, aan te bieden.

Achterlijkheid is de troef, waar machthebbers gebruik van maken om van de gelovigen, naargelang ze willen, schapen of wolven te creëren.

Bannen uit de maatschappij al die religies is de enige oplossing die ons nog rest.

Geloof in jezelf, dan heb je genoeg religie.
Duidelijk niet gelezen, maar wel kritiek. Hij stelt, terecht, dat je Islam niet als godsdienst kan beschouwen, maar gemakkelijk kan rangschikken bij het nationaal-socialisme en het communisme. Islam is geen godsdienst: het is een zuiver politieke strekking die zich niet aan basisregels houdt en die dus buiten de 'godsdienstvrijheid' valt.

Citaat:
Ik heb het gehad met de ‘opiniemakers’ die columpjes en tweetjes blijven produceren waarin ze de islam, in wezen een totalitair stelsel zoals communisme en nationaalsocialisme, op lichtzinnige wijze gelijkstellen met andere religies zoals jodendom en christendom.
__________________
Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik nog niet heel zeker.
Albert Einstein
DewareJakob is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:33   #14
DewareJakob
Eur. Commissievoorzitter
 
DewareJakob's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2010
Locatie: Vlaams Brabant
Berichten: 8.111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Libro Bekijk bericht
Zagen doet hij niet. En er zijn nu eenmaal veel problemen die opgesomd moeten worden.
Ik vind het nog een behoorlijk beknopte omschrijving.
__________________
Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik nog niet heel zeker.
Albert Einstein
DewareJakob is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:34   #15
Bad Attila
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Bad Attila's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 juni 2005
Locatie: Brussel
Berichten: 17.748
Standaard

Wie is die Sam Van Rooy eigenlijk?
__________________
Met democratie maak je van een paard, een Romeinse consul.
Bad Attila is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:35   #16
Anna List
Secretaris-Generaal VN
 
Anna List's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 september 2004
Berichten: 68.765
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bad Attila Bekijk bericht
Wie is die Sam Van Rooy eigenlijk?
is dat belangrijk om te weten voor je er iets inhoudelijks over kan zeggen mss BA ?
__________________
Citaat:
"De N-Va is inmiddels gedomesticeerd." Maddens, De Tijd 14 10 2015
Anna List is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:39   #17
Bad Attila
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Bad Attila's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 juni 2005
Locatie: Brussel
Berichten: 17.748
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anna List Bekijk bericht
is dat belangrijk om te weten voor je er iets inhoudelijks over kan zeggen mss BA ?
Wie zegt dat ik van plan ben om op dat afgedraaid gezaag te reageren?

Neen, ik heb gewoon nooit van die gast gehoord, en ik was curieus te weten over wie het gaat, en waarom hij blijkbaar gehoor krijgt. Als dat al niet meer mag...
__________________
Met democratie maak je van een paard, een Romeinse consul.
Bad Attila is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:40   #18
dalibor
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
dalibor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 mei 2014
Berichten: 10.275
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anna List Bekijk bericht
allez, voor wie het allemaal te lang was en het dan niet kunnen laten om de man te spelen :kan je mss hier iets inhoudelijks over zeggen
Mensen binnen de islam die voor meer vrijheden ijveren hebben weinig boodschap aan zo'n drammerige zeloot.
__________________
... beam me up Scotty...

Knuppel: "ik reageer op de beschuldiging dat Scotty een zionist is".
dalibor is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:43   #19
Anna List
Secretaris-Generaal VN
 
Anna List's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 september 2004
Berichten: 68.765
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dalibor Bekijk bericht
Mensen binnen de islam die voor meer vrijheden ijveren hebben weinig boodschap aan zo'n drammerige zeloot.
nochtans een groep die over t algemeen niet al te veel kritiek brengt op drammerige zeloten ...

over een voorzet gesproken!
__________________
Citaat:
"De N-Va is inmiddels gedomesticeerd." Maddens, De Tijd 14 10 2015
Anna List is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 juni 2017, 14:46   #20
TheFourHorsemen
Europees Commissaris
 
TheFourHorsemen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 januari 2014
Locatie: Antwerpen, De Verenigde Nederlanden
Berichten: 7.219
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Libro Bekijk bericht
Een betere samenvatting van wat zeer veel mensen (ikzelf inbegrepen) denken en voelen zal je niet vinden: http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/is...-heb-het-gehadWanneer krijgen we eindelijk een bestuur en media die dit willen inzien én er zonder gêne rekening mee wil houden? Zij spelen tenslotte een sleutelrol in onze gemeenschap, onze maatschappij, ons leven. Het gaat over onze veiligheid en ons welzijn in ons land.
Zijn vader schrijft toch net iets beter.
TheFourHorsemen is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:51.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2016, Politics.be