Politics.be Problemen met registreren? Of een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te verzenden naar maarten@politics.be met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Algemeen > Onrust en terrorisme in Europa
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst Markeer forums als gelezen

Onrust en terrorisme in Europa Parijs, Verviers, ... Discussies over de terreur van Islamitische Staat en Al Qaida op Europese bodem, Islamisten, Mohamedcartoons, en de opkomst van bewegingen Pegida, Vlativa, ...

Antwoord
 
Discussietools
Oud 28 augustus 2017, 17:24   #1
andev
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 2 februari 2004
Berichten: 20.068
Standaard 40 "gekende" islamidioten in ons land?

Citaat:
Er verblijven op dit moment veertig geradicaliseerde personen in gemeenten die niet beschikken over een lokale integrale veiligheidscel. Dat blijkt uit cijfers die sp.a opvroeg bij minister Jambon. "Dit is een gevaar voor onze veiligheid", klinkt het.
Op de OCAD-lijst rond moslimradicalisme en -terreur staan vandaag nog 622 namen. De federale regering gaat er prat op dat de figuren die een risico vormen goed opgevolgd worden. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA)*lanceerde daarvoor het concept van de lokale integrale veiligheidscel (LIVC). In die cellen wordt informatie uitgewisseld tussen de bestuurlijke en gerechtelijke autoriteiten en sociale diensten zoals OCMW's, scholen, straathoekwerkers en verenigingen.

Maar volgens sp.a-parlementslid Yasmine Kherbache verloopt dat niet naar behoren. "In de helft van alle gemeenten in dit land is er nog altijd geen LIVC. Het meest problematische is dat daar gemeenten bij zitten waar figuren wonen die op de OCAD-lijst staan." In Vlaanderen gaat het om zeven personen, die wonen in As, Deinze, Galmaarden, Geetbets, Ichtegem, Zelzate en Zutendaal. Jambon nuanceert de kritiek. "Gevaarlijke figuren worden nauwlettend gevolgd door lokale taskforces, waarin parketten, politie en Staatsveiligheid samenwerken." (DDW)

Volgens Kherbache wordt een werkzoekende in ons land beter opgevolgd dan een Syriëganger.
uit DSonline
Gewoon crimineel tegenover de bevolking dat men het bestaan van die 40 islamklootzakken kent die zichzelf en hun familie laten kweken hier in ons landje! Waarom laat men dat ongedierte hier rondlopen??? Om straks te laten weten dat ze weer een aanslag hebben gepleegd maar "men kende hen en men volgde hen enz"??? En dus is alles ok en onvermijdelijk???
En Kherbache zou ook beter haar bek houden! Het is oa dank zij haar partij dat er hier zo veel van die zogezegde "verrijkers" rondlopen die ons pensioen gaan betalen straks...
Maar bon, de NVA moet nu in enkele weken of maanden rechttrekken wat zij hebben verprutst... En nog een grote smoel opzetten ook!

Laatst gewijzigd door andev : 28 augustus 2017 om 17:32.
andev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 augustus 2017, 19:11   #2
orfeus5412
Provinciaal Gedeputeerde
 
Geregistreerd: 31 augustus 2004
Berichten: 872
Standaard

Engeland en Frankrijk schakelen hun eigen Syriëgangers uit in Syrië zelf ...
Nederland heeft hen uitdrukkelijk gevraagd om geen Nederlanders te liquideren.
Vanaf 00:23
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/218...and-error.html
__________________
Citaat:
• William Faulkner: “Het verleden is nooit dood. Het is zelfs nog niet eens voorbij.”
orfeus5412 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 augustus 2017, 19:43   #3
Dadeemelee
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Dadeemelee's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 mei 2015
Locatie: Vlaams-Brabant
Berichten: 15.837
Standaard

Citaat:
cijfers die sp.a opvroeg bij minister Jambon.
Jambon wou dat verzwijgen maar werd door de spa gedwongen om de informatie vrij te geven?

Dat is goed van de spa hé jongens
__________________
Leve de EU. 72 jaar zonder oorlog!
Dadeemelee is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 augustus 2017, 19:53   #4
De schoofzak
Secretaris-Generaal VN
 
De schoofzak's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 juli 2004
Berichten: 49.333
Standaard

Ik heb dat niet teruggevonden in DS maar wel in HLN, maar swat.

Ik stel me volgende vragen:
- tot welke politieke partijen behoren de burgemeesters van die nalatige gemeenten? Ook deze van Brussel en Wallonië aub.
- waarom worden ze niet onmiddellijk uitgewezen ?

Op die laatste vraag is mogelijks het antwoord omdat die apen de b. nationaliteit bekwamen.
Dank zijn welke politieke partijen? Die van Kherbache onder andere.
Goed hé, van Jasmijntje Kherbache, voormalig kabinetschef van Di Rupo.
__________________
Vlaanderen is niet van iedereen. Vlaanderen is enkel van hen die een inspanning doen om ertoe te behoren.

De grendel-grondwet moet wijken om eindelijk de broodnodige veranderingen te kunnen doorvoeren. Nadien kan de grondwet herstemd worden. Dat is nog gebeurd.

Ik heb de partij gesticht op drie lijnen: Vlaams en Europees, vrij en verantwoordelijk, en sterk en sociaal. Vandaag is dat de grondstroom in Vlaanderen. Geert Bourgeois (N-VA)
De schoofzak is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 augustus 2017, 20:05   #5
epicurist_dirk
Gouverneur
 
epicurist_dirk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 maart 2003
Berichten: 1.025
Standaard

Zeker Gent is een open deur/poort voor gans de wereld, alles komt er naar toe en word dan nog eens toegelaten door sp.a en Agalev - Groen gecamoufleerd extreme links gedrag en hun belangengroepen die leven van de mensen handel in hun poging zoveel mogelijk aanhanger te verwezenlijken voor hun “alles AAN en VOOR de staat” princiepen.

Zelfs privé woningen worden gekraakt door zigeuner families, Gent onderneemt niets om de eigenaars te beschermen, de wet moet aangepast worden volgens Links Gent >Die net als PS met het zelfde dictatuur DNA steeds weer voorstellen dat privé woningen/ bezit GEANNEXEERD moeten worden om vreemdelingen te huisvesten!!!

Gent weet en kan de massa toeloop door hun aanzuig gedrag niet onderhouden of en dak boven het hooft geven. Met als gevolg dat sp.a en Agalev - Groen gecamoufleerd extreme links Gent, de dorpen, de gemeenten en steden rond Gent verplicht hun steeds weer aanzwellende overschotten op te nemen!!!

Duidelijk De zelfde ondemocratische sjoemel trucage techniek dat al decennia Links Brussel Franstaligen, PS toepassen om Vlaanderen in de zak te zetten, toestanden op te dringen waar wij de bevolking hier in Vlaanderen niet voor gekozen hebben! Bewijst het Linkse dictatuur DNA

Gewoon een te gekke en levensgevaarlijke situatie hoe Links met dictatuur DNA, Gent gans hun omgeving dicteert, manipuleert om levenssfeer verzurende individuen op te nemen in gemeenschappen met beperkte middelen!

Toxisch maakt voor ziekten die hier reeds lang verdwenen waren, het dag dagelijks dragen van wapens/messen weer introduceer, haatsprekers , bom leggers tot MASSA-doodrijders moet opnemen.
Kortom gans onze levenssfeer waar we 2000 jaar voor ploeterden om het humaan te maken nu minimaal verzuurd tot vernietigen.
Terwijl wij bv. met de 1400 jarige oorlog tussen islam sektes totaal niets te maken hebben!

De ene partij zoals CD&V laat hen massaal binnen om de lage loon jobs steeds met nieuw bloed te kunnen voeden met koloniaal gedrag ”WIJ GAAN HET HEN LEREN”
[/b] terwijl de bevolking met gedwongen solidariteit deze zonder werk en hun familie moeten financieren, de ander om onze bestaande maatschappij te vernietigen tot en “alles AAN en VOOR de staat” gedrocht.

Via Dexia en Arco hebben de dorpen, de gemeenten en steden die allemaal gans hun financiële reserves daar plaatsen, al hun financiële reserves in totaliteit verloren > waar CD&V en links natuurlijk nooit meer over spreekt om de sjoemel maffia gangsters met zwijgplicht uit de handen van de rechtbank te houden.

En nu zouden wij, terug de bevolking zonder moren, waar het geld voor pensioen opgesoupeerd werd toen het goed ging NU zonder geld gans de derde wereld moeten opvangen = zelfmoord !!!

Maar het zijn dan wel steeds CD&V aangespoord door hun dubbele nationaliteit leden en vooral de sp.a en Agalev - Groen onder milieu gecamoufleerd > extreme links en hun belangengroepen, advocaten....die staan krijsen dat anderen het NIET goed doen!

Terwijl decennia onder hun belijd de meubels verkocht werden en Mega schulden opgebouwd werden, maar er niets concreet voor in de plaats kwam dan vriendjes politieke bewegingen die nu stukken van mensen kosten.

Alles is goed om onze maatschappij, zeker Vlaanderen wat géén hangmat maatschappij is zoals Wallonië, waar mensen en bedrijven VERANTWOORDELIJK zijn voor hun daden. Waar Links hen wel steeds weer VERANTWOORDELIJK stels.

Door Al Hun daden te blameren of falen te verwijten dat allemaal om toch maar hun linkse ideologie “alles AAN en VOOR de staat” met de mond toegesnoerde jaknikkers eenheidsworst bevolkingen en staatsbedrijven te bereiken.
Terwijl duidelijk is in Venezuela wat dat in houd, repressie en armoede!!!!!
*
__________________
Zowel in letters, woorden of cijfers heb ik dyslexie dat ook wel als woordblindheid word aangeduid.

Maar daarom ben ik niet blind voor wat in de maatschappij gebeurd.

Schoolmeesters, baseert U niet op de schrijf fouten maar op de inhoud AUB

Laatst gewijzigd door epicurist_dirk : 28 augustus 2017 om 20:16.
epicurist_dirk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 augustus 2017, 21:10   #6
Dadeemelee
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Dadeemelee's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 mei 2015
Locatie: Vlaams-Brabant
Berichten: 15.837
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
Ik heb dat niet teruggevonden in DS maar wel in HLN, maar swat.

Ik stel me volgende vragen:
- tot welke politieke partijen behoren de burgemeesters van die nalatige gemeenten? Ook deze van Brussel en Wallonië aub.
- waarom worden ze niet onmiddellijk uitgewezen ?

Op die laatste vraag is mogelijks het antwoord omdat die apen de b. nationaliteit bekwamen.
Dank zijn welke politieke partijen? Die van Kherbache onder andere.
Goed hé, van Jasmijntje Kherbache, voormalig kabinetschef van Di Rupo.
Maar waarom moet de spa daarover een vraag stellen?

Toch eens op Bart zijn vingers tikken hé Schoof
__________________
Leve de EU. 72 jaar zonder oorlog!
Dadeemelee is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 augustus 2017, 05:28   #7
Skobelev
Eur. Commissievoorzitter
 
Skobelev's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 maart 2013
Locatie: Kinshasa aan de Dender
Berichten: 8.851
Standaard

40 gekend, en hoeveel niet gekend?
Skobelev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 augustus 2017, 09:38   #8
De schoofzak
Secretaris-Generaal VN
 
De schoofzak's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 juli 2004
Berichten: 49.333
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dadeemelee Bekijk bericht
Maar waarom moet de spa daarover een vraag stellen?

Toch eens op Bart zijn vingers tikken hé Schoof
De actuele oppositie beslist zelf wanneer ze zich belachelijk wil maken.
De actuele meerderheid beslist zelf wanneer het geduld met een medelid van de meerderheid op is.
__________________
Vlaanderen is niet van iedereen. Vlaanderen is enkel van hen die een inspanning doen om ertoe te behoren.

De grendel-grondwet moet wijken om eindelijk de broodnodige veranderingen te kunnen doorvoeren. Nadien kan de grondwet herstemd worden. Dat is nog gebeurd.

Ik heb de partij gesticht op drie lijnen: Vlaams en Europees, vrij en verantwoordelijk, en sterk en sociaal. Vandaag is dat de grondstroom in Vlaanderen. Geert Bourgeois (N-VA)
De schoofzak is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 augustus 2017, 12:51   #9
Klein Licht
Minister-President
 
Geregistreerd: 30 september 2011
Berichten: 5.104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
De actuele oppositie beslist zelf wanneer ze zich belachelijk wil maken.
De actuele meerderheid beslist zelf wanneer het geduld met een medelid van de meerderheid op is.
Het gaat hier blijkbaar om gemeenten met burgemeesters uit de federale meerderheidspartijen en, rarara, met vaak uw vlaggenclub als coalitiepartner in hun bestuur.

Je hebt blijkbaar het interne infomailtje al gehad dat het toch nog altijd de schuld is van Kherbache
Klein Licht is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 augustus 2017, 12:56   #10
hurricane
Europees Commissaris
 
hurricane's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 juli 2006
Berichten: 6.600
Standaard

Gekend. M.a.w. het topje van de ijsberg....
hurricane is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 augustus 2017, 07:51   #11
Bad Attila
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Bad Attila's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 juni 2005
Locatie: Brussel
Berichten: 17.748
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De schoofzak Bekijk bericht
Ik heb dat niet teruggevonden in DS maar wel in HLN, maar swat.

Ik stel me volgende vragen:
- tot welke politieke partijen behoren de burgemeesters van die nalatige gemeenten? Ook deze van Brussel en Wallonië aub.
- waarom worden ze niet onmiddellijk uitgewezen ?

Op die laatste vraag is mogelijks het antwoord omdat die apen de b. nationaliteit bekwamen.
Dank zijn welke politieke partijen? Die van Kherbache onder andere.
Goed hé, van Jasmijntje Kherbache, voormalig kabinetschef van Di Rupo.
Niet alleen omdat zijn misschien de Belgische nationaliteit hebben, maar misschien ook omdat zij geen veroordeling opgelopen hebben, geen misdrijf hebben gepleegd, allé, al die onnozele redenen die enkel in een rechtsstaat bestaan.

En indien jouw partij ze toch wilt uitwijzen? Ze beschikt over de Minister van Binnenlandse Zaken en de Staatssecretaris voor Asiel en Migratie. Conclusie...
__________________
Met democratie maak je van een paard, een Romeinse consul.
Bad Attila is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 augustus 2017, 07:56   #12
Anna List
Secretaris-Generaal VN
 
Anna List's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 september 2004
Berichten: 67.931
Standaard

zeg niet islamidioot, zeg psychisch verward individu.
__________________
Citaat:
"De N-Va is inmiddels gedomesticeerd." Maddens, De Tijd 14 10 2015
Anna List is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 augustus 2017, 17:33   #13
andev
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 2 februari 2004
Berichten: 20.068
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anna List Bekijk bericht
zeg niet islamidioot, zeg psychisch verward individu.
Tuurlijk. Mijn gemeende excuses...
andev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2017, 09:46   #14
Universalia
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Universalia's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 december 2012
Locatie: Nieverans Les Bains
Berichten: 12.735
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skobelev Bekijk bericht
40 gekend, en hoeveel niet gekend?
Hoevéél varen er niet mee met de bootjes van de zogenaamde 'bootvluchtelingen' onder het luid zingen van Jan, Piet, Tjores en Corneel die varen mee?
__________________
Ik citeer Confucius: Als straffen niet op de juiste wijze worden opgelegd, weten de mensen niet waar ze aan toe zijn.
Ook citeer ik A. Einstein met graagte: Bidden verandert de wereld niet, maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld.
Universalia is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2017, 09:53   #15
Anna List
Secretaris-Generaal VN
 
Anna List's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 september 2004
Berichten: 67.931
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skobelev Bekijk bericht
40 gekend, en hoeveel niet gekend?
Ali Baba zelf?
__________________
Citaat:
"De N-Va is inmiddels gedomesticeerd." Maddens, De Tijd 14 10 2015
Anna List is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2017, 10:02   #16
Otherwise
Parlementslid
 
Geregistreerd: 4 november 2012
Berichten: 1.855
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skobelev Bekijk bericht
40 gekend, en hoeveel niet gekend?
40 000 of 400 000, wie zal het zeggen? Het zal binnen de eerstvolgend 10 jaar wel duidelijk worden, vrees ik.
Otherwise is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2017, 14:49   #17
Skobelev
Eur. Commissievoorzitter
 
Skobelev's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 maart 2013
Locatie: Kinshasa aan de Dender
Berichten: 8.851
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anna List Bekijk bericht
Ali Baba zelf?
Die is gekend en woont in China.
Skobelev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2017, 14:53   #18
Anna List
Secretaris-Generaal VN
 
Anna List's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 september 2004
Berichten: 67.931
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skobelev Bekijk bericht
Die is gekend en woont in China.
ook weer typisch BE, de ondernemer weggepest en met de rovers blijven zitten.
__________________
Citaat:
"De N-Va is inmiddels gedomesticeerd." Maddens, De Tijd 14 10 2015
Anna List is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2017, 16:15   #19
Vlad
Staatssecretaris
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Berichten: 2.984
Standaard

Hoeveel lopen er nog gekend rond in gemeenten en steden waar wel een veiligheidscel is ? In Antwerpen alleen zijn het er meer dan 100 als ik me niet vergis. (Op een bepaald ogenblik vochten er minstens 70 'Antwerpenaren' in Syrië.)
__________________
Waar de eenzaamheid ophoudt, daar begint de markt. Waar de markt begint, daar begint het gezoem der giftige vliegen en het rumoer der grote toneelspelers. Nietzsche.

Ongelijkheid en multiculturaliteit groeien samen. Weg de goesting voor solidariteit. D.K.
Vlad is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2017, 19:18   #20
Skobelev
Eur. Commissievoorzitter
 
Skobelev's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 maart 2013
Locatie: Kinshasa aan de Dender
Berichten: 8.851
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anna List Bekijk bericht
ook weer typisch BE, de ondernemer weggepest en met de rovers blijven zitten.
Skobelev is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:21.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2016, Politics.be