Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Algemeen > Buitenland
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst

Buitenland Internationale onderwerpen, de politiek van de Europese lidstaten, over de werking van Europa, Europese instellingen, ... politieke en maatschappelijke discussies.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 5 juli 2022, 09:46   #41
Weyland
Eur. Commissievoorzitter
 
Geregistreerd: 15 mei 2011
Berichten: 9.428
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Red beret Bekijk bericht
Aub gooi ons buiten. Wacht geen moment. Laat de grieken jullie grenzen beschermen. Aub doe ons die plezier. Jullie leiders zijn beste vrienden met erdogan. Die willen niemand anders dan erdogan . Slimme intellectuelen onder jullie weten dat ook. Wacht nog effe af . Als we een nieuwe president hebben gaan we zien wat er in de eilanden in de Turkse Egeïsche zee gebeuren en wat er in cyprus gaat gebeuren wat er met die miljoenen asielzoekers gaan gebeuren . Allemaal richting europa. Jullie hebben erdogan nodig want hij heeft grote woorden maar als puntje paaltje komt altijd in het voordeel van het westen. Jullie gaan nog het westen vriendje erdogan missen. Tot nu toe heeft hij alles gedaan wat het westen van hem gevraagd heeft,maar in zijn thuis land altijd verkocht als overwinning. Wacht nog een beetje wij kinderen van Atilla de hun zullen alle verdragen gesloten sinds erdogan nog moeten herzien heronderhandelen of wat dan ook. Groetjes
Turken zijn net kinderen.

"Wij Belgen, telgen van Ambiorix." Zo klink je dus.

Laatst gewijzigd door Weyland : 5 juli 2022 om 09:47.
Weyland is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 juli 2022, 09:48   #42
Universalia
Secretaris-Generaal VN
 
Universalia's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 december 2012
Locatie: Nieverans Les Bains
Berichten: 43.619
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CLAESSENS Joris Bekijk bericht
Elke islamiet in Europa is een gevaar. Hun profeet roept letterlijk op en verplicht zelfs tot een oorlog tegen ongelovigen en een verovering van de hele Aarde (schepping) tot heel deze schepping 'tot het huis van Allah zal behoren'... Dat zijn dus hun eigen woorden...

Logisch gevolg daarvan is dat elk islamitisch land, en dank zij Erdogan is Turkije al lang terug in dat zwart gat gevallen, een bedreiging voor de Westerse beschaving/vrijheid en hoort derhalve gewoon niet in een Europees verband thuis.

Dat is nog afgezien van het feit dat de door Erdogan als terroristen aangeduide personen de facto vrijdenkers zijn en dat Erdogan zelf al menigmaal betrapt werd op samenwerking met en ondersteuning van terroristische organisaties.
Erdogan maant zijn Turken die in Europa wonen ook constant aan om de regels en wetten die daar gelden NIET boven hem en de islam te stellen...

Moet er nog zand zijn?
Klopt wat u schreef.

Is het dan niet eigenaardig dat men die garde blijft uitnodigen om zo hun strijd tegen de EU te kunnen blijven voortzetten?

Het gaat niet om hun geloof te veroordelen, dat is hun eigen keuze maar in de EU hoort het niet thuis of zij zouden zelf hun blazoen serieus moeten oppoetsen kwestie van samenleven met anderen.

Waarom dacht ik tijdens mijn schrijven aan Atilla de Hun?
__________________
Ik citeer Confucius: Als straffen niet op de juiste wijze worden opgelegd, weten de mensen niet waar ze aan toe zijn.
Ook citeer ik A. Einstein met graagte: Bidden verandert de wereld niet, maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld.

Laatst gewijzigd door Universalia : 5 juli 2022 om 09:49.
Universalia is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 juli 2022, 11:01   #43
De schoofzak
Secretaris-Generaal VN
 
De schoofzak's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 juli 2004
Berichten: 80.297
Standaard

Ik las dermate goed nieuws over Turkije, maar het heeft niets met de nato te maken.
Dus een nieuwe draad.
__________________
Vlaanderen is niet van iedereen. Vlaanderen is enkel van hen die een inspanning doen om ertoe te behoren.

De grendel-grondwet moet wijken om eindelijk de broodnodige veranderingen te kunnen doorvoeren. Nadien kan de grondwet herstemd worden. Dat is nog gebeurd.

Ik heb de partij gesticht op drie lijnen: Vlaams en Europees, vrij en verantwoordelijk, en sterk en sociaal. Vandaag is dat de grondstroom in Vlaanderen. Geert Bourgeois (N-VA)
De schoofzak is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 juli 2022, 12:36   #44
Red beret
Partijlid
 
Geregistreerd: 14 oktober 2004
Locatie: Maasmechelen
Berichten: 248
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Weyland Bekijk bericht
Turken zijn net kinderen.

"Wij Belgen, telgen van Ambiorix." Zo klink je dus.
Oke jij hebt gelijk wij zijn gelijk kinderen. You are right. Pomp miljarden in griekenland en blijf maar pompen. Laten we Turkije uit de navo als per direct buiten gooien.we sluiten alle navo basisen en de incirlik airbase. Weg uit de douane unie en geen toetredingsonderhandelingen. Wij zijn kinderen groot gelijk. Kom ook niet op vakantie op Turkije betaal liever maal 4 en ga naar spanje griekenland. Doe ons die plezier. Erdogan verandert binnekort. Atatürk gezinde Turken komen aan de macht. Jullie gaan nog smeken voor dat erdogan terug moet komen. Tijdens de komende verkiezingen gaan de westerse landen nog miljarden in de Turkse economie pompen zodat erdogan zou winnen. Maar is te laat. Alle verdragen die nadelig zijn gesloten tijden de periode van erdogan zullen worden afgeschaft of herzien. Wait and see!
Red beret is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 januari 2023, 23:00   #45
Bach
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Bach's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 september 2017
Berichten: 14.534
Standaard De NAVO is een gevaar voor Turkije

Citaat:
Suspect in Istanbul blast says received orders via US phone numbers
The woman suspected of carrying out the November terrorist attack in Turkey's Istanbul confesses that WhatsApp applications were downloaded to her phone via two US phone numbers.

The woman suspected of organizing the November terrorist attack in Turkey's Istanbul said she received the orders via a messenger connected to her mobile device via two US phone lines, Turkish newspaper?*Hurriyet?*reported on Wednesday, citing the detainee's testimony.

The female suspect, Ahlam Albashir, said as quoted by the newspaper that one of the Kurdistan Workers' Party (PKK, which is banned in Turkey), codenamed Haji and stationed in Syria's Manbij, ordered her to move to Idlib, then to Turkey, and wait for instructions to execute the operation.

She also stated that the WhatsApp applications were downloaded to her phone via two US phone numbers and that on November 13 she received a phone call from Haji, who instructed her to place a bag containing the explosive device on Istiklal Avenue in Istanbul's center and leave immediately, according to the report.

On November 13,?*a strong explosion?*was heard in a busy area in the heart of Istanbul.?*President Recep Tayyip Erdogan?*announced that the explosion in Istanbul left six people dead and 53 injured.

A day after the blast,?*Turkish Interior Minister Suleyman Soylu?*stated that the suspect who planted an explosive device in Istanbul has been arrested.

Istiklal Street was hit during a 2015-2016 attack campaign targeting Istanbul and other cities, including Ankara. These bombings, which killed nearly 500 people and injured over 2,000, were mostly blamed on ISIS and outlawed Kurdish militants.

Istiklal Street in Istanbul's ancient district of Beyoglu is one of the city's most well-known thoroughfares.?*
https://english.almayadeen.net/news/...s-via-us-phone
Bach is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 januari 2023, 11:38   #46
TREBRON
Europees Commissaris
 
TREBRON's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 mei 2014
Berichten: 6.269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Glennos1 Bekijk bericht
Ze hadden Istanbul nooit aan Turkije mogen geven na WO2.
Dat is niet de enige stommiteit die er toen gedaan is maar wel eentje met enorme gevolgen. Zelfs als dat stukje Istanboel nog op Europese grond ligt hadden ze hem nooit bij de Europase gemeenschap mogen aansluiten.
Hij is geduldig en wacht af terwijl hij van twee ruiven aan het eten is. Zijn doel, Kalief een nieuw Islamitisch kalifaat is nog steeds zijn einddoel. Spijtig genoeg helpen wij hem door massaal onze zuurverdiende centen in Turkije te besteden.
Ik griezel als ik om het kwartier die reclame voor vacantie in Turkije op TV moet horen. Er zijn genoeg aandere mooie moslimvrije plaatsen.
TREBRON is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 januari 2023, 11:57   #47
cato
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 5 november 2013
Berichten: 14.103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TREBRON Bekijk bericht
Dat is niet de enige stommiteit die er toen gedaan is maar wel eentje met enorme gevolgen. Zelfs als dat stukje Istanboel nog op Europese grond ligt hadden ze hem nooit bij de Europase gemeenschap mogen aansluiten.
Hij is geduldig en wacht af terwijl hij van twee ruiven aan het eten is. Zijn doel, Kalief een nieuw Islamitisch kalifaat is nog steeds zijn einddoel. Spijtig genoeg helpen wij hem door massaal onze zuurverdiende centen in Turkije te besteden.
Ik griezel als ik om het kwartier die reclame voor vacantie in Turkije op TV moet horen. Er zijn genoeg aandere mooie moslimvrije plaatsen.
Turkije zal nooit lid worden van de EU omdat het geen rechtstaat is die hiervoor noodzakelijk is.
Turkije zal een grotere rol gaan spelen in Centraal Azië en het MO , zeker na de oorlog van Poetin in Oekraïne.
cato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 januari 2023, 15:21   #48
Boduo
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 9 augustus 2005
Berichten: 58.947
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cato Bekijk bericht
Turkije is een autocratie die steeds meer afstand neemt van Europa en de NAVO. Erdogan gedraagt zich als een bondgenoot van Rusland en kan beter vertrekken uit de Navo en zich aansluiten bij Rusland en Centraal Azië. Verdeeldheid in de Navo door een onbetrouwbare lidstaat is erger , dan een staat minder
Zolang Erdogan aan de macht is, trekt Turkije zich NIET terug uit de NAVO.
De voordelen zijn groter dan de nadelen om IN de NAVO te blijven.
Boduo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 januari 2023, 00:08   #49
cato
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 5 november 2013
Berichten: 14.103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boduo Bekijk bericht
Zolang Erdogan aan de macht is, trekt Turkije zich NIET terug uit de NAVO.
De voordelen zijn groter dan de nadelen om IN de NAVO te blijven.
Zonder de NAVO is Turkije overgeleverd aan de macht van Rusland.
cato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 januari 2023, 00:26   #50
gunter5148
Europees Commissaris
 
gunter5148's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2020
Berichten: 7.880
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cato Bekijk bericht
Zonder de NAVO is Turkije overgeleverd aan de macht van Rusland.
Jij bent bang van de macht van rusland?

Niet iedereen hier op politics is bang van rusland. Kijk maar eens in het oekraine forum.
__________________
Niemand is mijn koning en niemand is mijn slaaf
gunter5148 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 januari 2023, 04:27   #51
maddox
Secretaris-Generaal VN
 
maddox's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 september 2002
Locatie: vilvoorde
Berichten: 63.400
Stuur een bericht via MSN naar maddox
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cato Bekijk bericht
Zonder de NAVO is Turkije overgeleverd aan de macht van Rusland.
Dat is pas onzin.
__________________
De meeste mensen gaan naar het werk om geld te krijgen, niet om het te verdienen.
maddox is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 januari 2023, 06:38   #52
kelt
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 29 juli 2004
Berichten: 32.871
Standaard

Voor de zoveelste keer.
Rondom de Zwarte Zee is een gans ander machtsspel bezig.EN dat wordt NIET bepaald in Brussel.Dat is lange tijd bepaald geweest in Moskou,maar deze tijd is aan het voorbijglijden.....Ankara geeft meer en meer de toon aan,geholpen door het feit dat meerdere kuststaten als "Turkic" te omschrijven zijn...

En inderdaad,dat is een ander maatschappelijk model dan het onze...

De wereld is onderverdeeld in een aantal verzamelingen,zoals venn-diagrammen ...Daar zijn overlappingen ,maar dus ook ganse verzamelingen met weer andere overlappingen waar "de EU" en "de NATO" niet in zitten...

Menige medeforummer heeft blijkbaar dat gedoe met Venn-diagrammen in het eerste jaar middelbaar niet begrepen.Het was nooit puur Wiskundig

Laatst gewijzigd door kelt : 13 januari 2023 om 06:41.
kelt is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 januari 2023, 06:42   #53
Onzijdig
Europees Commissaris
 
Onzijdig's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 november 2021
Berichten: 6.680
Standaard

Turkije zit vanaf februari 1952 in de Navo. We zijn 70 jaar verder, het land is sindsdien veranderd,
Erdogan is de rotte appel in de mand.
Onzijdig is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 januari 2023, 22:00   #54
cato
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 5 november 2013
Berichten: 14.103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Onzijdig Bekijk bericht
Turkije zit vanaf februari 1952 in de Navo. We zijn 70 jaar verder, het land is sindsdien veranderd,
Erdogan is de rotte appel in de mand.
Waarom kan Turkije niet uit de NAVO gezet worden ? Turkije is een blok aan het been van de NAVO en hoort niet in de NAVO thuis.

Laatst gewijzigd door cato : 16 januari 2023 om 22:01.
cato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 januari 2023, 11:18   #55
Skobelev
Secretaris-Generaal VN
 
Skobelev's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 maart 2013
Locatie: Kinshasa aan de Dender
Berichten: 36.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cato Bekijk bericht
Waarom kan Turkije niet uit de NAVO gezet worden ? Turkije is een blok aan het been van de NAVO en hoort niet in de NAVO thuis.
Omdat uw Amerikanen dat niet willen.
__________________
Hope is nothing more than a postponed disappointment
Skobelev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 januari 2023, 15:43   #56
dewanand
Minister-President
 
dewanand's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 april 2005
Locatie: delft
Berichten: 4.604
Standaard 16 Indian Serial Killers You’ll Be Shocked To Know About. And Yes, One Of Them

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door morte-vivante Bekijk bericht
Kom kom, erdogan hangt gewoon de politieker uit. Hoe hoog bedraagt de inflatie in Turkije? Erdogan wilt gewoon iets hebben voor zijn ‘ja’
Erdogan wil gewoon weer geld vangen vd EU hij kreeg al miljarden gratis via vluchtelingen pressie wapen.
__________________
Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com
dewanand is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 januari 2023, 19:48   #57
Ke Nan
Eur. Commissievoorzitter
 
Ke Nan's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 maart 2004
Berichten: 8.074
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dewanand Bekijk bericht
Erdogan wil gewoon weer geld vangen vd EU hij kreeg al miljarden gratis via vluchtelingen pressie wapen.
Vergeleken met wat Turkije zelf al heeft uitgegeven aan de vluchtelingen is het bedrag dat ze tot nu toe ontvangen hebben een peulenschil.

Check: Hoeveel Europees geld heeft de Turkse president Erdogan nu al echt gekregen uit de vluchtelingendeal?
__________________
Wet van Abu Bakr Al-Godwin: naarmate online-discussies langer worden, nadert de waarschijnlijkheid van een vergelijking met de moslims of Mohammed tot 1.
Ke Nan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 januari 2023, 20:10   #58
cato
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 5 november 2013
Berichten: 14.103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ke Nan Bekijk bericht
Vergeleken met wat Turkije zelf al heeft uitgegeven aan de vluchtelingen is het bedrag dat ze tot nu toe ontvangen hebben een peulenschil.

Check: Hoeveel Europees geld heeft de Turkse president Erdogan nu al echt gekregen uit de vluchtelingendeal?
Turkije heeft groter belangen dan wat geld van EU . Erdogan is een meester in het uitspelen van Turkije’s geografische positie.
Hij schaakt op alle velden van het bord , zoals EU ,de NAVO , Rusland , MO en Centraal Azië
Dus Erdogan is slim genoeg. De Vraag is .wat kan de EU en de NAVO om niet de speelbal te worden van Turkije?

Laatst gewijzigd door cato : 17 januari 2023 om 20:10.
cato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 januari 2023, 20:32   #59
quercus
Secretaris-Generaal VN
 
quercus's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 maart 2009
Locatie: De Verenigde Nederlanden
Berichten: 40.102
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skobelev Bekijk bericht
Europa heeft er jaren staan op roepen om ze zelfs bij de EU toe te laten en nu is het weer niet goed?
De USA zal er niet tevreden mee zijn als Turkije uit de Navo zou moeten worden gezet.
Persoonlijk vind ik dat de EU beter af is zonder de Turken.
__________________
Weet nu dan dat uw stem door niemand wordt aanhoord
Zolang gij stamelend bidt of bedelt bij de poort.
quercus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 januari 2023, 21:17   #60
Zipper
Secretaris-Generaal VN
 
Zipper's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 maart 2009
Berichten: 53.062
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skobelev Bekijk bericht
Europa heeft er jaren staan op roepen om ze zelfs bij de EU toe te laten en nu is het weer niet goed?
De USA zal er niet tevreden mee zijn als Turkije uit de Navo zou moeten worden gezet.
Is niet omdat ze de Turken zo graag zien, maar om de strategische ligging vh land. De VS hebben trouwens een paar zeer belangrijke militaire basissen in Turkije.
__________________







Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Another Jack Bekijk bericht
Voor mijn part wordt Brussel en omstreken voor 90% islamitisch!
Zipper is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord



Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:54.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be