Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Diverse > Over koetjes en kalfjes...
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst

Over koetjes en kalfjes... Op verzoek van de gebruikers van dit forum: een hoekje waarin je over vanalles en nog wat kan praten... De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan hé.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 12 juni 2015, 00:10   #181
Gwylan
Minister-President
 
Gwylan's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 juni 2010
Locatie: Het Zuidelijker Zwerk
Berichten: 5.881
Standaard

Allen wier activiteit er oorzaak van is dat zij in de regel buitenshuis eten zullen het ongetwijfeld met mij eens zijn dat bijwijlen de tijd en gelegenheid te kunnen nemen om thuis iets te eten op de duur een waar genoegen, ja zeg maar een luxe is. Dat geldt zo mogelijk nog meer voor iemand als ik, die niet zelden dagenlang verblijf in gebieden met een totaal verschillende eetcultuur moet combineren met een tere maag, en zich derhalve immer en overal zo goed als het kan houdt aan strikte eetregels.

Benevens het feit dat ik nooit alcohol drink (enkel vers geperst fruitsap verdund met natuurlijk spuitwater, en koffie of thee), nooit suiker, boter, zout of peper gebruik en overigens niet rook, eet ik waar het ook weze uitsluitend gestoomde verse plaatselijke groenten, pasta (zonder saus, enkel met enkele druppels olijfolie), vers fruit (in fleswater gewassen), en bij gelegenheid een stukje zeer verse gestoomde vis.

Maar als ik thuis ben ga ik uit de bol met allerhande slaatjes met (vanzelfsprekend uiterst verse) zeevruchten, zeer soms zelfs een stukje geroosterd of gestoomd wit van kip of een zeldzaam stukje brood met kaas, met ‘s avonds een kop citroenthee en een appel, en om de week een potje bio-yoghurt : d�*t is luxe !

Laatst gewijzigd door Gwylan : 12 juni 2015 om 00:14.
Gwylan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 01:12   #182
bembem
Secretaris-Generaal VN
 
bembem's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 september 2013
Berichten: 30.178
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gwylan Bekijk bericht
Allen wier activiteit er oorzaak van is dat zij in de regel buitenshuis eten zullen het ongetwijfeld met mij eens zijn dat bijwijlen de tijd en gelegenheid te kunnen nemen om thuis iets te eten op de duur een waar genoegen, ja zeg maar een luxe is. Dat geldt zo mogelijk nog meer voor iemand als ik, die niet zelden dagenlang verblijf in gebieden met een totaal verschillende eetcultuur moet combineren met een tere maag, en zich derhalve immer en overal zo goed als het kan houdt aan strikte eetregels.

Benevens het feit dat ik nooit alcohol drink (enkel vers geperst fruitsap verdund met natuurlijk spuitwater, en koffie of thee), nooit suiker, boter, zout of peper gebruik en overigens niet rook, eet ik waar het ook weze uitsluitend gestoomde verse plaatselijke groenten, pasta (zonder saus, enkel met enkele druppels olijfolie), vers fruit (in fleswater gewassen), en bij gelegenheid een stukje zeer verse gestoomde vis.

Maar als ik thuis ben ga ik uit de bol met allerhande slaatjes met (vanzelfsprekend uiterst verse) zeevruchten, zeer soms zelfs een stukje geroosterd of gestoomd wit van kip of een zeldzaam stukje brood met kaas, met ‘s avonds een kop citroenthee en een appel, en om de week een potje bio-yoghurt : d�*t is luxe !
Heel mooi verwoord Gwylan !
bembem is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 01:17   #183
Gwylan
Minister-President
 
Gwylan's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 juni 2010
Locatie: Het Zuidelijker Zwerk
Berichten: 5.881
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bembem Bekijk bericht
Heel mooi verwoord Gwylan !
Dank u, mademoiselle Bembem.
Gwylan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 02:18   #184
Svennies
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 8 april 2008
Locatie: Mechelen
Berichten: 22.819
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gwylan Bekijk bericht
Allen wier activiteit er oorzaak van is dat zij in de regel buitenshuis eten zullen het ongetwijfeld met mij eens zijn dat bijwijlen de tijd en gelegenheid te kunnen nemen om thuis iets te eten op de duur een waar genoegen, ja zeg maar een luxe is. Dat geldt zo mogelijk nog meer voor iemand als ik, die niet zelden dagenlang verblijf in gebieden met een totaal verschillende eetcultuur moet combineren met een tere maag, en zich derhalve immer en overal zo goed als het kan houdt aan strikte eetregels.

Benevens het feit dat ik nooit alcohol drink (enkel vers geperst fruitsap verdund met natuurlijk spuitwater, en koffie of thee), nooit suiker, boter, zout of peper gebruik en overigens niet rook, eet ik waar het ook weze uitsluitend gestoomde verse plaatselijke groenten, pasta (zonder saus, enkel met enkele druppels olijfolie), vers fruit (in fleswater gewassen), en bij gelegenheid een stukje zeer verse gestoomde vis.

Maar als ik thuis ben ga ik uit de bol met allerhande slaatjes met (vanzelfsprekend uiterst verse) zeevruchten, zeer soms zelfs een stukje geroosterd of gestoomd wit van kip of een zeldzaam stukje brood met kaas, met ‘s avonds een kop citroenthee en een appel, en om de week een potje bio-yoghurt : d�*t is luxe !
Ik heb één luxe meeuwtje,ik mag eten wat ik wil,hoe vettiger het ook mag zijn....

Ik kom géén gram bij,en dit tot grote spijt van mijn halve trouwboek...
Svennies is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 07:09   #185
Peche
Banneling
 
 
Geregistreerd: 2 september 2013
Berichten: 29.811
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maddox Bekijk bericht
Probleem is dat de meeste gerookte zalm met moeite door een rookkamer is gehuppeld. Een zout en smaak oplossing kost veel minder om over de sneetjes te sprenkelen dan effectief zalm te gaan roken voor een hele tijd.
Ja goeie gerookte zalm koop je niet aan 4 euro. Of 't is één klein miezerig plakje ervan Maar ik heb zo'n vis liever op zijn meest roze en vooral voor textuur. Net zoals tonijn, maar moet wel ff geschroeid worden. Wederom, die textuur ervan pakt mij als geen ander vlees kan bekoren.


Citaat:
Zalm in welke vorm dan ook, laat maar komen.
Hij moet wel sappig blijven he, zo'n droge zalm die je niet kan slikken zonder saus is het niet, nee nee.

Citaat:
Mwa, soms krijg ik zo'n goestingske in die lijkenvreterkes.
Wij pakken altijd langoustine diabolique ipv scampi. Als ik dan scampi maak, vraagt dat beest toch zo hard voor een lookbotersaus over zich heen te krijgen?

Citaat:
Alles smaakt als kip.
Ja, is ecologisch verantwoorder als rund. Maar zo goed smaakt het zeker niet neen

Citaat:
Begrijpelijk, zo leven op voedsel voor voedsel is ook omslachtig.
Het zou een cultuur moeten zijn, een levenswijze. Enfin, niet moeten, maar gaat hier wel zo worden en is het al aan het worden.

Citaat:
Ik heb daar nog geen last van. En ik hoop dat zou te houden. Momenteel verteer ik nog maagzweren.
Ik ben dit jaar naar 5 dokters geweest en ik heb 5 verschillende diagnoses gehad. Bloedcontrole wijst lichte ontstekingen uit. Ik heb gisteren een uur in de zon gezeten (zonder zonnecreme ) en ben er voor 40% vanaf.
Ik moet nog naar 2 specialisten om er definitief vanaf te geraken.
Afgezien dat ik heb, en gewerkt als geen ander, overlijden meegemaakt, orken rond mij die niets anders deden dan wijzen en niets dan begrip toonde.
Maar zie mij rijzen naar de oppervlakte... en mijn twee middelvingers komen als eerste boven gevolgd door een vette cheshire grijns....
Peche is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 07:15   #186
Peche
Banneling
 
 
Geregistreerd: 2 september 2013
Berichten: 29.811
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf Bekijk bericht
Bifiworstjes?
Is dat tegenwoordig ook al een 'basisbehoefte'?
Zeggen dat ik als rijke smeerlap mij dat niet permitteer.
Ik doe het heel wat goedkoper:


Bifiworst: € 23,18/kg

KALFSGEBRAAD 1STE KEUS: € 17,90/kg
Een terechte opmerking. Voor wat het waard is, ik heb gisteren in die hittegolf aan een vasten gedaan tot 18h30 en uitsluitend water gedronken.
Mooie compensatie toch?
Peche is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 07:38   #187
Drosamadaris
Minister
 
Geregistreerd: 2 februari 2014
Berichten: 3.755
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lombas Bekijk bericht
Tips geven, mag altijd!
Die tips variëren uiteraard met de plekjes de we de voorbije tijd hebben gedaan.
Uit de voorbije weken:
- The Glorious op 't Zuid - stevige aanrader, simple but great
- La Pipe d'Anvers, vlakbij 't kot - stijl bruin dokwerkerscafe, maar lekker
- Bart �* Vin in de buurt van 't slachthuis - small, great meat, kleine kaart (ons alternatief voor 't Duveltje vroeger)

Laatst gewijzigd door Drosamadaris : 12 juni 2015 om 07:41.
Drosamadaris is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 07:40   #188
Jay-P.
Secretaris-Generaal VN
 
Jay-P.'s schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 april 2014
Berichten: 22.893
Standaard

Gerookte zalm aankopen is tricky.
Het goedkope voorgesneden en voorgepakte aanbod is ronduit te vermijden behalve voor goedkope recepties op de partijvergaderingen of tijdens de vergaderingen van de boerinnenbond.

Uw zalm zelf behandelen is aangewezen om kwaliteit te bekomen:

1. Goede kwaliteit van het origineel product. Persoonlijke voorkeur is wilde zalm van omgeving Seattle/Vancouver/Alaska's Pacific kust.
2. Zelf koud roken, nadruk op koud en gedurende relatief korte tijd. (let op wellke houtsoorten U gebruikt.)
3. Marineren. (een kunst op zich en met verschillende kruiden ook).

Indien U bij het opdienen geen citroen of extra peper dient toe te voegen, bent U op de goede weg om veel bewonderende aahh's en Oooh's van uw tafelgenoten te ontvangen.

Nadeel: veel werk + een hele gefineerde zalm is normaal bestemd voor een grotere bende. Restjes voor morgen geven niet echt 'je-dat' als resultaat.

Nadeel 2: nadien kijk je neer op voorverpakte zalm. Zelfs op de Balik van La Maison du Caviar.
__________________
...que quand les soirs d'orage des chinois cultivés me demandent d'où je suis,
je réponds fatigué et les larmes aux dents: "Ik ben van Luxembourg".
Jay-P. is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 07:51   #189
Peche
Banneling
 
 
Geregistreerd: 2 september 2013
Berichten: 29.811
Standaard

Wel, zo'n rookoven zou ik mezelf zeker in de toekomst aanschaffen. Maar wij verhuizen naar een kleine studio dus kunnen daar geen bbq of rookoven plaatsen
Ik kan wel de kruiden voor in de toekomst te marineren al telen en drogen.

Sowieso, zalm uit een pakske van 3 a 4 euro ben ik ook niet voor.. Die E producten moeten eruit. En liefst zo weinig mogelijk suiker. Je moet het maar eens proberen te doen, een winkelkar zonder suikers en E producten.
Peche is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 10:39   #190
Paddenstoel
Provinciaal Statenlid
 
Geregistreerd: 25 juli 2014
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Svennies Bekijk bericht
Ik heb één luxe meeuwtje,ik mag eten wat ik wil,hoe vettiger het ook mag zijn....

Ik kom géén gram bij,en dit tot grote spijt van mijn halve trouwboek...
Idem, maar zonder trouwboek.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peche Bekijk bericht
Ja goeie gerookte zalm koop je niet aan 4 euro. Of 't is één klein miezerig plakje ervan Maar ik heb zo'n vis liever op zijn meest roze en vooral voor textuur. Net zoals tonijn, maar moet wel ff geschroeid worden. Wederom, die textuur ervan pakt mij als geen ander vlees kan bekoren.


tte cheshHij moet wel sappig blijven he, zo'n droge zalm die je niet kan slikken zonder saus is het niet, nee nee.
Zalm is verschrikkelijk toxisch. Zou niet geconsumeerd mogen worden. Blijf er ver vandaan tenzij het wilde is, maar die is onbetaalbaar en schaars.
Paddenstoel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 10:51   #191
Clicquot
Lokaal Raadslid
 
Clicquot's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 januari 2011
Berichten: 382
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peche Bekijk bericht
Wel, zo'n rookoven zou ik mezelf zeker in de toekomst aanschaffen. Maar wij verhuizen naar een kleine studio dus kunnen daar geen bbq of rookoven plaatsen
Ik kan wel de kruiden voor in de toekomst te marineren al telen en drogen.
Zo ne kleine green egg kan perfect onder uw (goede) dampkap

"Luxe-eten" bestaat niet. Als je voor iets niet wil/kan betalen krijgen vele dingen snel de stempel 'luxe' natuurlijk. Maar er is doorsnee wel verschil in kwaliteit en daarvoor betaal je een prijs.

Aan het aantal snelle opwarmmaaltijden en vele andere voorverpakte (dure) rommel te zien in menig supermarkt kan je alleen maar afleiden dat de meeste mensen geen interesse hebben in 'goed' (en gezond) eten. Men neemt gewoon de tijd niet om te (leren) koken. Evenzo met de massa aan brasserie/tea-rooms weet ik veel allemaal, waar eten gewoon verkloot wordt (over waste of money gesproken).
"Slecht" voedsel bestaat niet vind ik. Slecht klaargemaakt/gekookt (of verdorven) daarentegen...
Clicquot is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 11:17   #192
Supe®Staaf
Secretaris-Generaal VN
 
Supe®Staaf's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 juni 2002
Berichten: 43.125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard Khil Bekijk bericht
truffels njam njam

Niet echt mijn ding.
__________________
Voor Vorstelijke salarissen..Voor Vrijheid van meningsuiting En Voor Rechtstreekse democratie
Supe®Staaf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 11:20   #193
Supe®Staaf
Secretaris-Generaal VN
 
Supe®Staaf's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 juni 2002
Berichten: 43.125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jay-P. Bekijk bericht
Gerookte zalm aankopen is tricky.
Het goedkope voorgesneden en voorgepakte aanbod is ronduit te vermijden behalve voor goedkope recepties op de partijvergaderingen of tijdens de vergaderingen van de boerinnenbond.

Uw zalm zelf behandelen is aangewezen om kwaliteit te bekomen:

1. Goede kwaliteit van het origineel product. Persoonlijke voorkeur is wilde zalm van omgeving Seattle/Vancouver/Alaska's Pacific kust.
2. Zelf koud roken, nadruk op koud en gedurende relatief korte tijd. (let op wellke houtsoorten U gebruikt.)
3. Marineren. (een kunst op zich en met verschillende kruiden ook).

Indien U bij het opdienen geen citroen of extra peper dient toe te voegen, bent U op de goede weg om veel bewonderende aahh's en Oooh's van uw tafelgenoten te ontvangen.

Nadeel: veel werk + een hele gefineerde zalm is normaal bestemd voor een grotere bende. Restjes voor morgen geven niet echt 'je-dat' als resultaat.

Nadeel 2: nadien kijk je neer op voorverpakte zalm. Zelfs op de Balik van La Maison du Caviar.
Eén keer zelf roken, en je wil geen plakjes-uit-pakjes-zalm meer.
Dure rookovens zijn overbodig.
Het goedkoopste BBQ'tje met deksel volstaat om een halve zalmmoot te roken.
Het kost géén moeite, enkel tijd (één nacht marineren, vier maal één uur roken)
__________________
Voor Vorstelijke salarissen..Voor Vrijheid van meningsuiting En Voor Rechtstreekse democratie
Supe®Staaf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 12:21   #194
eno2
Banneling
 
 
Geregistreerd: 4 juni 2004
Locatie: onder mijn wijnstok en vijgenboom
Berichten: 78.216
Standaard

Citaat:
wat beschouw jij als 'luxe-eten' ?
Mijn speciale rijstbereiding "Samadhi-rijst"

Mijn spaghetti met speciale spaghettisaus.


Mijn zondagse portie verse frieten met witloofsla


Mijn dolmata met rijstvulling en gebakken tempeh, tofu of seitan.


Mijn gebakken batata roja


Mijn verse slaatjes met organische groenten uit de eigen moestuin.

Mijn verse vijgen uit de eigen vijgengaard


Mijn verse druiven uit de eigen wijngaard

Laatst gewijzigd door eno2 : 12 juni 2015 om 12:31.
eno2 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2015, 12:54   #195
maddox
Secretaris-Generaal VN
 
maddox's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 september 2002
Locatie: vilvoorde
Berichten: 71.269
Stuur een bericht via MSN naar maddox
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paddenstoel Bekijk bericht
Idem, maar zonder trouwboek.
Ik ben het tegenovergestelde. Getrouwd en kom al een kilo bij als ik naar een glas water kijk.

Citaat:
Zalm is verschrikkelijk toxisch. Zou niet geconsumeerd mogen worden.
Perfect zuiver water is ook dodelijk.
Citaat:
Blijf er ver vandaan tenzij het wilde is, maar die is onbetaalbaar en schaars.
Hmmm, Pacific Zalm, vers gemarineerd in Fukushimawater. Dat ceasiumhydroxide moet toch een extra smaakje tovoegen nietwaar
__________________
De meeste mensen gaan naar het werk om geld te krijgen, niet om het te verdienen.
maddox is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juni 2015, 03:05   #196
Jay-P.
Secretaris-Generaal VN
 
Jay-P.'s schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 april 2014
Berichten: 22.893
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Supe®Staaf Bekijk bericht
a.Eén keer zelf roken, en je wil geen plakjes-uit-pakjes-zalm meer.
b.Dure rookovens zijn overbodig.
c.Het goedkoopste BBQ'tje met deksel volstaat om een halve zalmmoot te roken.
d.Het kost géén moeite, enkel tijd (één nacht marineren, vier maal één uur roken)
Ieder zijn eigen culinaire smaak en middeltjes:
a. -> uiteraard, zie mijn bericht.
b. -> zeker weten.
c. -> nope, ik heb het over state-of-the-art "cold smoking".
Ik gebruik een oud onderstel van een gietijzeren mini BBQ (Rechthoekig 35X23 cm) alls houtschilfer depositoir. Daarrond een smoke chimney van 80 cm hoog met een paar verluchtingsgaatjes en ophangingshaakjes, home made, met dank aan UPS verpakkingsdozen. Ventilatie wordt verzorgd met een recup ventilatortje van oude IBM-Lenovo laptop. Et voila.

Uw BBQ met deksel is rudimentair warm smoking en zal voor drogere zalmmoten zorgen met een nog droger uiteinde.
Geen probleem wanneer dat uw voorkeur geniet. Discussies over smaak zullen altijd "a bitch" zijn.

d. Een nacht marineren is nog zoiets dat ik niet zie zitten.
Voor mij moet een goede marinade een frisse toets toevoegen aan een natuurlijk vers rauw product.
Te lang marineren geeft eerder een flets 'pietje-plooi' effect, zoals wanneer te lang met de gazet op de dode zee ronddobberen, zonder speedo.
(verontschuldig de visueel gerichte vergelijking, 't is alleen uit empathie voor de gevoelens van wijlen de zalm).
__________________
...que quand les soirs d'orage des chinois cultivés me demandent d'où je suis,
je réponds fatigué et les larmes aux dents: "Ik ben van Luxembourg".
Jay-P. is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juni 2015, 08:37   #197
Supe®Staaf
Secretaris-Generaal VN
 
Supe®Staaf's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 juni 2002
Berichten: 43.125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jay-P. Bekijk bericht
c. -> nope, ik heb het over state-of-the-art "cold smoking".
Ik gebruik een oud onderstel van een gietijzeren mini BBQ (Rechthoekig 35X23 cm) alls houtschilfer depositoir. Daarrond een smoke chimney van 80 cm hoog met een paar verluchtingsgaatjes en ophangingshaakjes, home made, met dank aan UPS verpakkingsdozen. Ventilatie wordt verzorgd met een recup ventilatortje van oude IBM-Lenovo laptop. Et voila.

Uw BBQ met deksel is rudimentair warm smoking en zal voor drogere zalmmoten zorgen met een nog droger uiteinde.
Geen probleem wanneer dat uw voorkeur geniet. Discussies over smaak zullen altijd "a bitch" zijn.
Ik denk dat je het niet juist ziet.
Koud of warm roken heeft niets met het recipiënt te maken.
De temperatuur telt.
En die wordt veroorzaakt door de rokende houtmot (wat niet hoger dan 25° veroorzaakt ofwel door de gloeiende houtskool wat de boel heter maakt.

Citaat:
d. Een nacht marineren is nog zoiets dat ik niet zie zitten.
Voor mij moet een goede marinade een frisse toets toevoegen aan een natuurlijk vers rauw product.
Te lang marineren geeft eerder een flets 'pietje-plooi' effect, zoals wanneer te lang met de gazet op de dode zee ronddobberen, zonder speedo.
(verontschuldig de visueel gerichte vergelijking, 't is alleen uit empathie voor de gevoelens van wijlen de zalm).
Misschien is het afhankelijk van het soort marinade dat we gebruiken.
Een droge (met hoofdzakelijk grof zeezout en droge kruiderijen) stoort de zalm niet.
__________________
Voor Vorstelijke salarissen..Voor Vrijheid van meningsuiting En Voor Rechtstreekse democratie
Supe®Staaf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juni 2015, 10:03   #198
Wapper
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Wapper's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 juni 2014
Locatie: 't Steen
Berichten: 15.456
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paddenstoel Bekijk bericht
Zalm is verschrikkelijk toxisch. Zou niet geconsumeerd mogen worden. Blijf er ver vandaan tenzij het wilde is, maar die is onbetaalbaar en schaars.

Die wilde zalm weet instinctief waar ie moet zwemmen?
Wapper is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juni 2015, 13:17   #199
Libro
Secretaris-Generaal VN
 
Libro's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 mei 2007
Berichten: 46.819
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eno2 Bekijk bericht
Mijn verse vijgen uit de eigen vijgengaard


Mijn verse druiven uit de eigen wijngaard
Dat is pas luxe!
__________________
Het volk begrijpen plaveit de weg naar leiderschap begrijpen (oude stelregel van het geslacht Atreides)
Disce Quasi Semper Victurus, Vive Quasi Cras Moriturus
I saw that I could put an end to your outrages by pronouncing a single word in my mind. I pronounced it. The word was ‘No.’
Support the country you live in or live in the country you support.
Libro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juni 2015, 14:22   #200
Savatage
Secretaris-Generaal VN
 
Savatage's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 december 2004
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 21.732
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zeus Bekijk bericht
Waar kan je tegenwoordig nog uit eten voor 15 euro?
In Brussel, in vele authentieke Chinese en Thaise (of Vietnmase) restaurants tijdens de middag.
Savatage is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord



Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:58.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be