Politics.be Problemen met registreren? Of een verloren wachtwoord? Gelieve een mail te verzenden naar maarten@politics.be met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Themafora > Partijpolitiek en stromingen
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst Markeer forums als gelezen

Partijpolitiek en stromingen In dit forum kun je discussiëren over (standpunten van) politieke partijen. en (standpunten van) politieke stromingen, al dan niet vertegenwoordigd door een (niet-partijpolitieke) organisatie.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 26 oktober 2017, 08:16   #1
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 30.382
Standaard 20 puntenplan vlaams blok anno 2017

Voorzitter Tommeke Van Grieken probeert zijn partij wat salonfähiger te maken, maar laat wel toe dat de echte sterke man PhDW een opvolger voor zijn 70 puntenplan schrijft. Ditmaal is het niet meer zoals de vorige editie tegen alle vreemdelingen gericht, maar enkel nog tegen de moslims. Hij wil niet meer alle vreemdelingen deporteren, enkel nog de islamieten.
Tommeke zegt dat het boek van PhDW géén officieel partijstandpunt is, maar dat hij het wel eens is met de inhoud.

Versta dus :
Tommeke zegt officieel enkel dat islam geen financiering meer mag krijgen. Redelijk hee ?
PhDW zegt dat alle moskeeën gesloten moeten worden en moslims buiten moeten.
Tommeke zegt dat hij het eens is met Philip. Maar het is géén officieel standpunt hoor, nee nee...
Citaat:

20 puntenplan

1. Intrekking erkenning en subsidiëring islam

2. Geen subsidies voor islamitische organisaties

3. Geen verblijfsrecht voor buitenlandse moslims

4-5 Loyaliteitsverklaring voor moslims in België, wie weigert uitwijzen

6. Geen hoofddoek in openbare instellingen, scholen, ziekenhuizen ...

7-8-9. Halalbelasting, minarettenverbod, bouwstop en sluiting moskeeën

10. Verbod rituele slacht

11-14 Geen islamonderricht noch gebedsruimtes op school

12-15 Verbod organisaties die pleiten voor sharia of kalifaat, verbod shariarechtbanken

13. Bannen islam in gevangenissen

16. Negatie islamitische feestdagen

17. Verbod gebed op openbare plaatsen

18. Nultolerantie gescheiden zwemmen

19. Nultolerantie islamitische symbolen

20. Radicale moslims uitwijzenCitaat:
Tom Van Grieken wil de softere kant van Vlaams Belang belichamen. Toch verdedigt hij het extreme anti-islamstandpunt van Filip Dewinter.
‘Activisme tegen de islam’

Filip Dewinter schreef een ‘handleiding voor de anti-islampartij die Vlaams Belang wil zijn’. Luc Claessen/blgVan onze redacteur Bart Brinckman

Brussel‘Ik wil de vrijheid in ere houden, daarom moeten we de islam aan banden leggen.’ Dat zegt Sam Van Rooy, woordvoerder van Filip Dewinter en tevens eindredacteur en bezieler van zijn jongste boek: Verzet. Verzetsgids tegen de islamisering. ‘De islam laat geen middenweg toe. Wanneer we die godsdienst toelaten, moet er worden gecontroleerd op haatboodschappen. In de praktijk is dat niet haalbaar. De Koran is nu eenmaal niet gematigd. We zouden ook in een politiesamenleving terechtkomen. Daarvoor pas ik.’

Sam Van Rooy is de zoon van islamcriticus Wim Van Rooy. Die beschouwt de islam niet als een religie, wel als een politieke ideologie waarmee het Westen in oorlog is. Begin dit jaar veroorzaakte vader Van Rooy een kleine rel in Nederland. Op het voorstel om het aantal moslims ‘te verminderen’, antwoordde hij: ‘Serieuze oplossingen zijn in het huidige kader van de liberale rechtsstaat en internationale verdragen onmogelijk.’ Ooit verwees hij naar het opsluiten van Japanners in de VS, door de overheid, als voorzorgsmaatregel in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. Hij leek te betreuren dat internationale rechtsregels dit met moslims onmogelijk maken.

Ondertussen is de invloed van de familie Van Rooy op de islamstandpunten van Vlaams Belang onmiskenbaar. Verzet ademt dezelfde filosofie uit. Zeker in Antwerpen voert Dewinter al flink campagne tegen de inplanting van nieuwe moskeeën. In mei organiseerde hij samen met Sam Van Rooy een ‘islamsafari’ doorheen Antwerpse wijken die ‘ten prooi waren gevallen aan de islamisering’. Het boek bevat nu een 20 puntenplan om in ‘het verzet’ te gaan. Net zoals zijn 70 puntenplan 25 jaar geleden de ‘terugkeer’ van niet-Europese vreemdelingen beoogde, wil hij tegenwoordig moslims uit de samenleving draineren.

Daarbij mag de moslim zijn geloof enkel in de privésfeer belijden. Elke geloofsuiting in het openbaar wordt bemoeilijkt of verboden. Moslims mogen ook niet meer het land binnen, tenzij voor een tijdelijk verblijf. De islamisering is het gevolg van de immigratie, meteen moeten de grenzen voor hen potdicht. De al in België wonende moslims moeten een loyaliteitsverklaring afleggen waarbij ze de westerse waarden onderschrijven, zo niet wacht hen een uitzetting. Aan De Standaard verduidelijkte Van Rooy dat alle moskeeën moeten sluiten. ‘Ons streven naar vrijheid komt ook moslims ten goede, zij komen immers steeds meer onder de invloed van salafisten.’

Anarchistisch kookboek

Het 20 puntenplan gaat een stuk verder dan het partijprogramma of het boek van Tom Van Grieken. De voorzitter van Vlaams Belang betoogt in Toekomst in eigen handen dat de erkenning en de subsidiëring van de islam moeten stoppen. Maar hij kadert dat in een breder verhaal waarbij geen enkele godsdienst door de overheid wordt gesubsidieerd (de lekenstaat). En als er een loyaliteitsverklaring moet worden ondertekend, gelden de voorwaarden ook voor niet-moslims die de Belgische nationaliteit willen krijgen.

Van Grieken benadrukt dat Dewinters boek geen officieel standpunt is. Maar hij had het werk – dat in eigen beheer en dus niet bij partij-uitgeverij Egmont wordt uitgegeven – vooraf gelezen. ‘Voor alle duidelijkheid, ik ben het met dat 20 puntenplan volledig eens. Maar Filip voert een theologische strijd, mijn boek was breder van opzet.’ Dat het 20 puntenplan op gespannen voet staat met de rechtsstaat (vrijheid van religie), vindt Van Grieken naast de kwestie. ‘Je kan geen absolute vrijheden in stand houden wanneer moslims die willen afschaffen. We willen de geesten veroveren, ideeën verspreiden, het debat op gang brengen.’

Dewinter spreekt van een ‘handleiding voor de anti-islampartij die Vlaams Belang wil zijn. Het is een activistisch manifest, noem het een anarchistisch kookboek voor rechts.’ Op de vraag of zijn programma verder gaat dan de zienswijze van Van Grieken, antwoordt hij bevestigend.
Bron : http://www.standaard.be/cnt/dmf20171019_03142373
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eno2 Bekijk bericht
Ik ook, als hoerenloper.
Pandareus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2017, 08:43   #2
Skobelev
Eur. Commissievoorzitter
 
Skobelev's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 maart 2013
Locatie: Kinshasa aan de Dender
Berichten: 9.156
Standaard

Goed 20 punten plan !

Dat is een stevig begin.

Heb je nooit geleerd dat je om een reeks problemen aan te pakken, met het grootste probleem eerst moet beginnen? Dat heeft het meeste impact en geeft het snelst resultaat. Islamieten raus dus.

Laatst gewijzigd door Skobelev : 26 oktober 2017 om 08:45.
Skobelev is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2017, 10:50   #3
Zipper
Secretaris-Generaal VN
 
Zipper's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 maart 2009
Berichten: 23.338
Standaard

De islamieten hebben de voorbije vijftig jaar de kans gekregen om zich aan onze Westerse maatschappij aan te passen. Aangezien dat voor de overgrote meerderheid (90%) niet is gebeurd (het tegendeel is waar, wij hebben ons aangepast aan hen), vind ik dat een prima 20-puntenplan.
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Another Jack Bekijk bericht
Voor mijn part wordt Brussel en omstreken voor 90% islamitisch!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door porpo Bekijk bericht
Er is nooit verkrachting binnen het huwelijk, ook al gebeurt het tegen haar wil
[quote=Moslim!;5534959]Ik vind dat een vrouw beter thuis hoort om het huishouden te doen en niet zonder sluier buiten mag en mouwen nooit boven de pols dragen etc.
Zipper is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2017, 11:52   #4
Vlad
Minister
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Berichten: 3.327
Standaard

Dat plan, zelfs al zou het kans maken te worden ingevoerd, zal het omgekeerde resultaat geven als beoogt. Religie krijgt ge alleen kapot door de mensen welvaart en een gevoel van zekerheid aan te bieden, door te zorgen dat de ongelijkheid niet te groot is. En door te wijzen op hypocriet gedrag, economische gevolgen, idiotie, ... . Geloof, filosofie en spiritualiteit zal een mens echter altijd bezig houden. De scherpe kanten moeten er af, het verdelende, het onderwerpende.
Het plan drijft de moslims gewoon de catacomben in waar het zal etteren als nooit tevoren. De Winter zou dat moeten weten, zijn collega De Man heeft daar boeken over geschreven.
__________________
Confiteor Deo omnipotenti, quia peccavi, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Zet de grenzen open. Jos Geysels = Adolf Hitler. Eddy Hermy = Lubumba.

Ongelijkheid en multiculturaliteit groeien samen. Weg de goesting voor solidariteit. D.K.

Illegalen zijn mensen die inbreken. Stop de Afrikaanse kolonisatie van Europa! Vrijheidsstrijders ontwaakt! Z.G.

Laatst gewijzigd door Vlad : 26 oktober 2017 om 11:53.
Vlad is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2017, 12:00   #5
dpg
Europees Commissaris
 
dpg's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 oktober 2010
Berichten: 7.094
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vlad Bekijk bericht
Dat plan, zelfs al zou het kans maken te worden ingevoerd, zal het omgekeerde resultaat geven als beoogt. Religie krijgt ge alleen kapot door de mensen welvaart en een gevoel van zekerheid aan te bieden, door te zorgen dat de ongelijkheid niet te groot is. En door te wijzen op hypocriet gedrag, economische gevolgen, idiotie, ... . Geloof, filosofie en spiritualiteit zal een mens echter altijd bezig houden. De scherpe kanten moeten er af, het verdelende, het onderwerpende.
Het plan drijft de moslims gewoon de catacomben in waar het zal etteren als nooit tevoren. De Winter zou dat moeten weten, zijn collega De Man heeft daar boeken over geschreven.
Zijn domme kiezers lezen geen boeken.
__________________
Tegen idiote, compleet losgeslagen complottheorieën heb je geen argumenten nodig. De blanke genocide in beeld

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de vuile muilekoek Bekijk bericht
je mag nu denken wat je wilt van het vb uitschot maar ze kunnen wel schrijb-ven zondder foouten
dpg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2017, 18:22   #6
daiwa
Secretaris-Generaal VN
 
daiwa's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 augustus 2004
Berichten: 31.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zipper Bekijk bericht
De islamieten hebben de voorbije vijftig jaar de kans gekregen om zich aan onze Westerse maatschappij aan te passen. Aangezien dat voor de overgrote meerderheid (90%) niet is gebeurd (het tegendeel is waar, wij hebben ons aangepast aan hen), vind ik dat een prima 20-puntenplan.
2!
daiwa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 oktober 2017, 19:16   #7
daiwa
Secretaris-Generaal VN
 
daiwa's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 augustus 2004
Berichten: 31.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dpg Bekijk bericht
Zijn domme kiezers lezen geen boeken.
Aan de rampzalige schoolresultaten van moslims jongens te zien zou ik eerder denken dat zij de domme zijn die geen boeken lezen.
En de meesten van die dommerikken stemmen wss op de rood groene smurrie Samen.
daiwa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 oktober 2017, 19:11   #8
dpg
Europees Commissaris
 
dpg's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 oktober 2010
Berichten: 7.094
Standaard

Two wrongs don't make a right.

Domme vb kiezers dus.
__________________
Tegen idiote, compleet losgeslagen complottheorieën heb je geen argumenten nodig. De blanke genocide in beeld

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de vuile muilekoek Bekijk bericht
je mag nu denken wat je wilt van het vb uitschot maar ze kunnen wel schrijb-ven zondder foouten
dpg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 oktober 2017, 19:25   #9
Vlad
Minister
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Berichten: 3.327
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dpg Bekijk bericht
Zijn domme kiezers lezen geen boeken.
Dom ? De meeste van die kiezers voelen in hun portefeuille en hun omgeving goed genoeg wat de migratie voor hen betekent. Mensen die die mensen die met hun rug tegen de muur staan dom noemen ( omdat ze op De Winter stemmen ) zijn zelf behoorlijk dom.
__________________
Confiteor Deo omnipotenti, quia peccavi, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Zet de grenzen open. Jos Geysels = Adolf Hitler. Eddy Hermy = Lubumba.

Ongelijkheid en multiculturaliteit groeien samen. Weg de goesting voor solidariteit. D.K.

Illegalen zijn mensen die inbreken. Stop de Afrikaanse kolonisatie van Europa! Vrijheidsstrijders ontwaakt! Z.G.
Vlad is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 oktober 2017, 20:25   #10
Libro
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Libro's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 mei 2007
Berichten: 19.618
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zipper Bekijk bericht
De islamieten hebben de voorbije vijftig jaar de kans gekregen om zich aan onze Westerse maatschappij aan te passen. Aangezien dat voor de overgrote meerderheid (90%) niet is gebeurd (het tegendeel is waar, wij hebben ons aangepast aan hen), vind ik dat een prima 20-puntenplan.
50 jaar leuteren en aanmodderen: het is nu tijd om grenzen te stellen aan de aspiraties van de Islam. Dit plan is al een goede aanzet.
__________________
Ons ideaal van gelijkheid en non-discriminatie is echt doorgeslagen wanneer het uitmondt in reactionaire preutsheid die alle aandacht voor de vrouwelijke vorm afstrijdt. Non-discriminatie eindigt dan in een zedenpolitie die op vrouwelijkheid seksisme projecteert. Ziedaar een Westerse samenleving op één lijn met aartsconservatieve Islamitische regimes. Wat begon als juridische bekroning van culturele vrouwenemancipatie keert terug om de emancipatie te vernielen.
Marc De Vos

Libro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 oktober 2017, 20:32   #11
Vlad
Minister
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Berichten: 3.327
Standaard

http://forum.politics.be/showthread.php?t=240952

De werkelijkheid gaat wel de andere richting uit ...
__________________
Confiteor Deo omnipotenti, quia peccavi, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Zet de grenzen open. Jos Geysels = Adolf Hitler. Eddy Hermy = Lubumba.

Ongelijkheid en multiculturaliteit groeien samen. Weg de goesting voor solidariteit. D.K.

Illegalen zijn mensen die inbreken. Stop de Afrikaanse kolonisatie van Europa! Vrijheidsstrijders ontwaakt! Z.G.
Vlad is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 oktober 2017, 20:38   #12
Libro
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Libro's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 mei 2007
Berichten: 19.618
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vlad Bekijk bericht
http://forum.politics.be/showthread.php?t=240952

De werkelijkheid gaat wel de andere richting uit ...
Absoluut niet de goede richting.
__________________
Ons ideaal van gelijkheid en non-discriminatie is echt doorgeslagen wanneer het uitmondt in reactionaire preutsheid die alle aandacht voor de vrouwelijke vorm afstrijdt. Non-discriminatie eindigt dan in een zedenpolitie die op vrouwelijkheid seksisme projecteert. Ziedaar een Westerse samenleving op één lijn met aartsconservatieve Islamitische regimes. Wat begon als juridische bekroning van culturele vrouwenemancipatie keert terug om de emancipatie te vernielen.
Marc De Vos

Libro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 oktober 2017, 20:41   #13
dpg
Europees Commissaris
 
dpg's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 oktober 2010
Berichten: 7.094
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vlad Bekijk bericht
Dom ? De meeste van die kiezers voelen in hun portefeuille en hun omgeving goed genoeg wat de migratie voor hen betekent. Mensen die die mensen die met hun rug tegen de muur staan dom noemen ( omdat ze op De Winter stemmen ) zijn zelf behoorlijk dom.
Auch jemand mit einen Gesicht wie einem Engel, kann ein Arsch mit Ohren sein !!

Domme kiezers dus.
__________________
Tegen idiote, compleet losgeslagen complottheorieën heb je geen argumenten nodig. De blanke genocide in beeld

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de vuile muilekoek Bekijk bericht
je mag nu denken wat je wilt van het vb uitschot maar ze kunnen wel schrijb-ven zondder foouten
dpg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 oktober 2017, 20:51   #14
Vlad
Minister
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Berichten: 3.327
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dpg Bekijk bericht
Auch jemand mit einen Gesicht wie einem Engel, kann ein Arsch mit Ohren sein !!

Domme kiezers dus.
Iedereen heeft een aars langswaar de stront komt.
__________________
Confiteor Deo omnipotenti, quia peccavi, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Zet de grenzen open. Jos Geysels = Adolf Hitler. Eddy Hermy = Lubumba.

Ongelijkheid en multiculturaliteit groeien samen. Weg de goesting voor solidariteit. D.K.

Illegalen zijn mensen die inbreken. Stop de Afrikaanse kolonisatie van Europa! Vrijheidsstrijders ontwaakt! Z.G.
Vlad is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 oktober 2017, 06:33   #15
dpg
Europees Commissaris
 
dpg's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 oktober 2010
Berichten: 7.094
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vlad Bekijk bericht
Iedereen heeft een aars langswaar de stront komt.
Maar niet iedereen kakt tegelijk ook uit zijn mond gelijk de vb kiezers doen.
__________________
Tegen idiote, compleet losgeslagen complottheorieën heb je geen argumenten nodig. De blanke genocide in beeld

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de vuile muilekoek Bekijk bericht
je mag nu denken wat je wilt van het vb uitschot maar ze kunnen wel schrijb-ven zondder foouten
dpg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 oktober 2017, 07:51   #16
Libro
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Libro's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 mei 2007
Berichten: 19.618
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dpg Bekijk bericht
Maar niet iedereen kakt tegelijk ook uit zijn mond gelijk de vb kiezers doen.
Zo scatologisch. Bent u de patiënt van Goedele?
__________________
Ons ideaal van gelijkheid en non-discriminatie is echt doorgeslagen wanneer het uitmondt in reactionaire preutsheid die alle aandacht voor de vrouwelijke vorm afstrijdt. Non-discriminatie eindigt dan in een zedenpolitie die op vrouwelijkheid seksisme projecteert. Ziedaar een Westerse samenleving op één lijn met aartsconservatieve Islamitische regimes. Wat begon als juridische bekroning van culturele vrouwenemancipatie keert terug om de emancipatie te vernielen.
Marc De Vos

Libro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 oktober 2017, 08:56   #17
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 30.382
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vlad Bekijk bericht
Iedereen heeft een aars langswaar de stront komt.
Bij PhDW kun je die vinden onder zijn neus.
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eno2 Bekijk bericht
Ik ook, als hoerenloper.
Pandareus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 oktober 2017, 08:58   #18
Pandareus
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 24 maart 2014
Berichten: 30.382
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dpg Bekijk bericht
Maar niet iedereen kakt tegelijk ook uit zijn mond gelijk de vb kiezers doen.
En dan vragen ze zich af waarom we hen mestkevers noemen...
__________________
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eno2 Bekijk bericht
Ik ook, als hoerenloper.
Pandareus is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 oktober 2017, 12:11   #19
Vlad
Minister
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Berichten: 3.327
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pandareus Bekijk bericht
En dan vragen ze zich af waarom we hen mestkevers noemen...
Omdat ge zo dom zijt u verheven te voelen boven de ander zeker. Net zoals de moslim zich verheven voelt boven u. Ongelovige.
__________________
Confiteor Deo omnipotenti, quia peccavi, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Zet de grenzen open. Jos Geysels = Adolf Hitler. Eddy Hermy = Lubumba.

Ongelijkheid en multiculturaliteit groeien samen. Weg de goesting voor solidariteit. D.K.

Illegalen zijn mensen die inbreken. Stop de Afrikaanse kolonisatie van Europa! Vrijheidsstrijders ontwaakt! Z.G.
Vlad is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 oktober 2017, 12:13   #20
Gamla
Europees Commissaris
 
Gamla's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 november 2012
Berichten: 6.238
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pandareus Bekijk bericht
En dan vragen ze zich af waarom we hen mestkevers noemen...
Schaam jij je niet? Het zijn misnoegde mensen.
En ze hebben gelijk.
__________________
Ex Gladio Libertas
Gamla is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:03.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2016, Politics.be