PDA

View Full Version : Wat eet/drink je nu?


Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102

Derk de Tweede
31 augustus 2008, 17:55
Echte Hollandse kost: Babi Pangang van een Indisch afhaalcentrum.

Jazeker
31 augustus 2008, 17:56
2 kilo jaarebezen gaan halen se ... Sebiet met wat ijs en créme fraiche in een grote coupe zwieren ... :cheer:

(aardbeien voor de niet-Antwerpenaren ...)

Alsof wij niet-antwerpenaren nooit het Carte Blanche uurtje van Luc Wijns hebben gezien op "den brt" ;-)

"Jaarebeize... 't stot eroep. alleswak zeg stot eroep!"

From_Vlaanderen
31 augustus 2008, 18:29
2 kilo jaarebezen gaan halen se ... Sebiet met wat ijs en créme fraiche in een grote coupe zwieren ... :cheer:

(aardbeien voor de niet-Antwerpenaren ...)

Ik heb daar een tijd een handeltje in gehad, tot ik met 60 kg van die rijpe dingen bleef zitten.
Anyway, nu lust ik geen jaarebezen meer. Toen koste dat toch gene kak, en het kwam niet op een kiloke of 5 aan.
Ps, in de Noorderkempen waar ik af en toe wel eens vertoef, maar gelukkig niet woon. Daar noemen ze het "Erbizm'ns of Erbizmes"

From_Vlaanderen
31 augustus 2008, 18:50
Witte nougatten.

From_Vlaanderen
31 augustus 2008, 18:56
De Koninck van GVA

Dronkoers
31 augustus 2008, 21:48
Zondagavond, dus:

Ne grote met loempiasaus, 2 garnaalkroketten, 1 berepoot en een hamburger van de chef :cheer:

Dronkoers
31 augustus 2008, 21:48
De Koninck van GVA

Verstand van bier heb je toch nie ze :twisted:

André de Hollander
31 augustus 2008, 22:54
Pizza kebab van de plaatselijke Kebabzaak.
Mjammie.

Groentje-18
1 september 2008, 00:38
Pizza kebab van de plaatselijke Kebabzaak.
Mjammie.

Wat moet een mens zich daarbij voorstellen? :-)

André de Hollander
1 september 2008, 08:37
Wat moet een mens zich daarbij voorstellen? :-)

http://forum.politics.be/showpost.php?p=3662643&postcount=24 ;-)

Txiki
1 september 2008, 19:41
Vandaag als avondeten: een slaatje van sla, tomaten, olijven, ajuin, gebakken spekjes met geitenkaasjes, begeleid met wat pasta, gebakken spekblokjes en ajuin, in een tomatenpestosausje... Om te drinken: witte wijn.

André de Hollander
1 september 2008, 19:50
Nasi met verse roerbakgroenten en kipsaté.

From_Vlaanderen
1 september 2008, 20:27
Verstand van bier heb je toch nie ze :twisted:

Twas voor niet, wa wilt ge.

Txiki
1 september 2008, 20:58
Twas voor niet, wa wilt ge.

http://www.fortunecity.com/bennyhills/holygrail/399/Crtoon27.jpg

Leve Heinz!

Dronkoers
2 september 2008, 05:13
Twas voor niet, wa wilt ge.

Meer is het ook niet waard ;-)

Havana
2 september 2008, 17:31
De Koninck van GVA

Een bolleke? 8O

From_Vlaanderen
2 september 2008, 18:26
Een bolleke? 8O

Yup

From_Vlaanderen
2 september 2008, 18:27
Meer is het ook niet waard ;-)

Kvind dat ook niet lekker, ik heb het meer voor de vertrouwde, lekkere Jupiler.

Dronkoers
3 september 2008, 06:25
Kvind dat ook niet lekker, ik heb het meer voor de vertrouwde, lekkere Jupiler.

...

Ooit zul je wel beter weten ;-)

From_Vlaanderen
3 september 2008, 14:16
...

Ooit zul je wel beter weten ;-)

Zou ik?

Jaani_Dushman
3 september 2008, 20:58
Frangipane-moes. Eerst zorgvuldig vermassacreerd door mijn nichtje. :-P

Groentje-18
3 september 2008, 21:23
Ik ga me dadelijk overgeven aan de witte poprichocolade met gepofte rijst. :?

Jaani_Dushman
3 september 2008, 21:31
Ik ga me dadelijk overgeven aan de witte poprichocolade met gepofte rijst. :?Mag ik mij daar zoiets bij voorstellen?

Groentje-18
3 september 2008, 21:46
LOL!
Eerder zoiets:
http://homepage1.nifty.com/chocolatier/img37.jpg
En ha jaani, je bent terug?

Jaani_Dushman
3 september 2008, 21:53
En ha jaani, je bent terug?:-P
Yep, terug achter het klavier gekropen. Mij toch niet teveel gemist? ;-)

Jaani_Dushman
3 september 2008, 22:11
On topic: een sjoeke en een Westmalle tripel.

Andro
3 september 2008, 22:15
Water.

André de Hollander
3 september 2008, 22:15
Frangipane-moes. Eerst zorgvuldig vermassacreerd door mijn nichtje. :-P

Maak me wijs, wat is

- Frangipane-moes
en wat is
- vermassacreerd 8O

???

Jaani_Dushman
3 september 2008, 22:32
Frangipane-moesDit is een frangipanneke. Als er een peuter een half uur mee zit te prutsen, ermee zit te spelen, en erop zit te slaan, dan krijg je "frangipane-moes". ;-)

Zie ook:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Frangipane

Groentje-18
3 september 2008, 22:33
En dan eet je dat normaal gezien niet meer op, tenzij je Jaani heet.


;)

Jaani_Dushman
3 september 2008, 22:34
vermassacreerdMassacre, bloedbad. Er zodanig met de botte bijl doorgaan, dat er enkel een puinhoop achterblijft.

Jaani_Dushman
3 september 2008, 22:34
En dan eet je dat normaal gezien niet meer op, tenzij je Jaani heet.


;)Frangipannekes zijn nu eenmaal verschrikkelijk lekker. :-D

André de Hollander
3 september 2008, 22:43
Massacre, bloedbad. Er zodanig met de botte bijl doorgaan, dat er enkel een puinhoop achterblijft.

Zegge JaniDuske, ik kom hier niet om Frans te leren hé.:evil:

;-)


En jij eet dingen die eerst uren door een peuter onderhanden zijn genomen?
:silly:

Heb je al eens gevolgd waar die peutervingertjes zoal in verdwijnen? 8O

Jaani_Dushman
3 september 2008, 23:13
En jij eet dingen die eerst uren door een peuter onderhanden zijn genomen?
:silly:Weg met de wegwerpcultuur!! :mrgreen:

Heb je al eens gevolgd waar die peutervingertjes zoal in verdwijnen? 8OWaarom zou ik in hemelsnaam op de hoogte willen zijn van die wijsheid? En dan mijn eten niet meer smaken! ;-)

moser
3 september 2008, 23:49
On topic: een sjoeke wij noemen dat alier een éclair ! Jummie :-)

Jaani_Dushman
3 september 2008, 23:50
wij noemen dat alier een éclair ! Jummie :-)Dat klinkt nog niet half zo smakelijk als "è sjoeken". ;-)

Groentje-18
3 september 2008, 23:51
:-P
Yep, terug achter het klavier gekropen. Mij toch niet teveel gemist? ;-)

Jawel, zeer veel. :cry:

Dat is toch wederzijds mag ik hopen?

;)

Jaani_Dushman
3 september 2008, 23:53
Jawel, zeer veel. :cry:

Dat is toch wederzijds mag ik hopen?

;)Maar natuurlijk, meiske! :hug:

Dronkoers
4 september 2008, 06:56
Pizza hawaii

André de Hollander
4 september 2008, 09:12
Pizza hawaii

Is die dan intussen niet koud?

Wat doe je tegenwoordig, dat je zo'n afwijkend biologisch ritme volgt?

Dronkoers
4 september 2008, 16:45
Is die dan intussen niet koud?

Wat doe je tegenwoordig, dat je zo'n afwijkend biologisch ritme volgt?

Afwijkend?
Zo haal ik tenminste het einde van de week zonder bekaf te zijn ;-)

manta
4 september 2008, 17:16
Néh ... Net een vegetarische groentenschotel gemaakt , met veel spek in ... :-D

En 't is nog lekker ook ...8-)

Txiki
4 september 2008, 17:25
Het avondeten voor vandaag:

eerst gerookte zalm met fijngesneden ajuin en geraspte ei. daarna tortilla de gambas, begeleid van tortellini. om te drinken: witte wijn van Andere D'Ansa (Irulegi, 2006). Alstublieft.

anubis
4 september 2008, 17:30
KNorr Pizza, aangezien er niemand in staat is om eten te maken. Treurig.

manta
4 september 2008, 17:44
KNorr Pizza, aangezien er niemand in staat is om eten te maken. Treurig.

8O

??? Hoe komt dat , koken is nu toch niet zo moeilijk ???

Txiki
4 september 2008, 18:21
KNorr Pizza, aangezien er niemand in staat is om eten te maken. Treurig.

Alé zeg, een tikkeneike is toch rap klaargemaakt...

André de Hollander
4 september 2008, 19:37
KNorr Pizza, aangezien er niemand in staat is om eten te maken. Treurig.

Waar komt die Pizza dan vandaan? :roll:

Jaani_Dushman
4 september 2008, 19:39
Het avondeten voor vandaag:

eerst gerookte zalm met fijngesneden ajuin en geraspte ei. daarna tortilla de gambas, begeleid van tortellini. om te drinken: witte wijn van Andere D'Ansa (Irulegi, 2006). Alstublieft.KNorr Pizza, aangezien er niemand in staat is om eten te maken. Treurig.Hmm... Ik weet wel bij welk van de twee ik als uitgehongende ziel zou binnenstuiken. :-P

manta
4 september 2008, 19:40
Hmm... Ik weet wel bij welk van de twee ik als uitgehongende ziel zou binnenstuiken. :-P

Alles voor een pizza ??? :-P

Jaani_Dushman
4 september 2008, 19:40
Wat eet/drink je nu?Engels drop.

Jaani_Dushman
4 september 2008, 19:41
Alles voor een pizza ??? :-PEn ik die dacht dat Knorr enkel soep en bouillonblokjes maakte. Maar ik wil hun selder-pizza wel eens proberen. :-D

manta
4 september 2008, 19:47
En ik die dacht dat Knorr enkel soep en bouillonblokjes maakte. Maar ik wil hun selder-pizza wel eens proberen. :-D

Eigenlijk doet die naam me denken aan worst ... Van die rookworst of zo ...
Knorr , klinkt lekker zwijnerig ... :-D


:cheer: zwijnen :cheer:

Jaani_Dushman
4 september 2008, 19:49
Eigenlijk doet die naam me denken aan worst ... Van die rookworst of zo ...
Knorr , klinkt lekker zwijnerig ... :-D


:cheer: zwijnen :cheer::magniet: 't Is Ramadan!

Txiki
4 september 2008, 19:51
:magniet: 't Is Ramadan!

Waar?

Jaani_Dushman
4 september 2008, 19:53
Waar?Net gepasseerd. Maar het is al zonsondergang, dus zwier dat zwijntje maar op de barbecue! :cheer:

Jazeker
4 september 2008, 20:08
Het avondeten voor vandaag:

eerst gerookte zalm met fijngesneden ajuin en geraspte ei. daarna tortilla de gambas, begeleid van tortellini. om te drinken: witte wijn van Andere D'Ansa (Irulegi, 2006). Alstublieft.

Jammer dat ik gerookte zalm en zeker geen gambas lust. Voor de rest lijk je wel eenvoudig en toch lekker te kunnen koken en met smaak ook nog... wit wijntje erbij. Van mijn ex leerde ik wel dat tortilla maken half eenvoudig is maar ook weer half moeilijk. Je moet de juiste moves kunnen maken met het deksel van de pan om het ding deftig om te draaien. Onhandig mag je dan niet zijn.

On-topic: straks de veel te grote pot spaghetti die ik dit weekend maakte weer opwarmen voor een hapje spaghetti met grote brokken gehakt bij een sneetje van het betere onbeboterde brood. Ik hoor u al denken "daar groeit nu toch al stilaan haar op?", maar die pot gaat steeds weer mijn erg strenge koelkast in na gebruik.

Maar toch... volgende keer minder maken, ook al is het de bedoeling dat ik er in het begin van de week een hapje voor bij de boterham aan heb, het is een beetje trop. Met overdag warm eten op het werk, klein zakje chips, wat fruit en zo eet ik 's avonds eigenlijk toch niet echt veel. *zucht* na vandaag gaat de rest van die pot wel de vuilbak in... zonde. Al is het wel zo dat als ik minder maak, de boel sneller gaat uitdrogen, hoewel ik olijfolie a volonte gebruik en er af en toe een kwakje water aan toevoeg om het vocht op peil te houden.

André de Hollander
4 september 2008, 20:12
Jammer dat ik gerookte zalm en zeker geen gambas lust. Voor de rest lijk je wel eenvoudig en toch lekker te kunnen koken en met smaak ook nog... wit wijntje erbij. Van mijn ex leerde ik wel dat tortilla maken half eenvoudig is maar ook weer half moeilijk. Je moet de juiste moves kunnen maken met het deksel van de pan om het ding deftig om te draaien. Onhandig mag je dan niet zijn.

On-topic: straks de veel te grote pot spaghetti die ik dit weekend maakte weer opwarmen voor een hapje spaghetti met grote brokken gehakt bij een sneetje van het betere onbeboterde brood. Ik hoor u al denken "daar groeit nu toch al stilaan haar op?", maar die pot gaat steeds weer mijn erg strenge koelkast in na gebruik.

Maar toch... volgende keer minder maken, ook al is het de bedoeling dat ik er in het begin van de week een hapje voor bij de boterham aan heb, het is een beetje trop. Met overdag warm eten op het werk, klein zakje chips, wat fruit en zo eet ik 's avonds eigenlijk toch niet echt veel. *zucht* na vandaag gaat de rest van die pot wel de vuilbak in... zonde. Al is het wel zo dat als ik minder maak, de boel sneller gaat uitdrogen, hoewel ik olijfolie a volonte gebruik en er af en toe een kwakje water aan toevoeg om het vocht op peil te houden.

# Noot aan mezelf: Sla alles wat Jazeker aanbiedt altijd stellig af #

Groentje-18
4 september 2008, 23:44
Néh ... Net een vegetarische groentenschotel gemaakt , met veel spek in ... :-D

En 't is nog lekker ook ...8-)

:D

Het avondeten voor vandaag:

eerst gerookte zalm met fijngesneden ajuin en geraspte ei. daarna tortilla de gambas, begeleid van tortellini. om te drinken: witte wijn van Andere D'Ansa (Irulegi, 2006). Alstublieft.

*kwijl*

:oops:

Groentje-18
4 september 2008, 23:46
Jammer dat ik gerookte zalm en zeker geen gambas lust. Voor de rest lijk je wel eenvoudig en toch lekker te kunnen koken en met smaak ook nog... wit wijntje erbij. Van mijn ex leerde ik wel dat tortilla maken half eenvoudig is maar ook weer half moeilijk. Je moet de juiste moves kunnen maken met het deksel van de pan om het ding deftig om te draaien. Onhandig mag je dan niet zijn.

On-topic: straks de veel te grote pot spaghetti die ik dit weekend maakte weer opwarmen voor een hapje spaghetti met grote brokken gehakt bij een sneetje van het betere onbeboterde brood. Ik hoor u al denken "daar groeit nu toch al stilaan haar op?", maar die pot gaat steeds weer mijn erg strenge koelkast in na gebruik.

Maar toch... volgende keer minder maken, ook al is het de bedoeling dat ik er in het begin van de week een hapje voor bij de boterham aan heb, het is een beetje trop. Met overdag warm eten op het werk, klein zakje chips, wat fruit en zo eet ik 's avonds eigenlijk toch niet echt veel. *zucht* na vandaag gaat de rest van die pot wel de vuilbak in... zonde. Al is het wel zo dat als ik minder maak, de boel sneller gaat uitdrogen, hoewel ik olijfolie a volonte gebruik en er af en toe een kwakje water aan toevoeg om het vocht op peil te houden.

Ik wil geen open deuren in trappen maar als je een hele week van diezelfde pot wil blijven genieten zonder voor verrassingen te komen staan (ik denk hierbij dat er vlees inzit en dat zeker in hartje zomer niet echt goed is) kan je misschien beter de helft invriezen en dan de avond voordat je eraan wenst te beginnen in de frigo zetten. Dan heb je die avond weer bijna-verse. ;)

Jaani_Dushman
5 september 2008, 00:02
Ik wil geen open deuren in trappen maar als je een hele week van diezelfde pot wil blijven genieten zonder voor verrassingen te komen staan (ik denk hierbij dat er vlees inzit en dat zeker in hartje zomer niet echt goed is) kan je misschien beter de helft invriezen en dan de avond voordat je eraan wenst te beginnen in de frigo zetten. Dan heb je die avond weer bijna-verse. ;)Tut tut! De oude manieren zijn meestal de beste: drogen en pekelen. Zo houdt je spaghetti probleemloos ettelijke maanden.

Groentje-18
5 september 2008, 00:16
:D

Ik ben puree aan't eten met een visschotel waar vanalles vreemd inzit.
Als je zodadelijk een kreet door heel België hoort ben ik het maar die een stukje inktvis ofzo voor ui aanzag. :?

Jaani_Dushman
5 september 2008, 00:25
:D

Ik ben puree aan't eten met een visschotel waar vanalles vreemd inzit.
Als je zodadelijk een kreet door heel België hoort ben ik het maar die een stukje inktvis ofzo voor ui aanzag. :?
Groentje -vs- de visschotel
...........0 - 1

http://users.telenet.be/mr_dushman/Poli/pom.gif

Dronkoers
5 september 2008, 06:40
Hmm... Ik weet wel bij welk van de twee ik als uitgehongende ziel zou binnenstuiken. :-P

anubis uiteraard, bij Txiki krijgt ge wijn bij uw eten :-(

Txiki
5 september 2008, 07:44
anubis uiteraard, bij Txiki krijgt ge wijn bij uw eten :-(

iets mis met wijn?

Dronkoers
5 september 2008, 07:45
iets mis met wijn?

Bweikes :-(


't Zal wel aan mij liggen ;-)

Txiki
5 september 2008, 07:56
Bweikes :-(


't Zal wel aan mij liggen ;-)

of aan de wijn.... er zijn zoveel soorten... Misschien hebt ge gewoon nog niet het geluk gehad "goeie" wijn gedronken te hebben...

Jazeker
5 september 2008, 08:04
of aan de wijn.... er zijn zoveel soorten... Misschien hebt ge gewoon nog niet het geluk gehad "goeie" wijn gedronken te hebben...

Ik dacht dat Dronkoers al alles had gedronken :|

Jazeker
5 september 2008, 08:05
:D

Ik ben puree aan't eten met een visschotel waar vanalles vreemd inzit.
Als je zodadelijk een kreet door heel België hoort ben ik het maar die een stukje inktvis ofzo voor ui aanzag. :?

Je bent bang van ajuintjes? 8O

Txiki
5 september 2008, 08:08
Ik dacht dat Dronkoers al alles had gedronken :|

niet dus

Txiki
5 september 2008, 08:09
:D

Ik ben puree aan't eten met een visschotel waar vanalles vreemd inzit.
Als je zodadelijk een kreet door heel België hoort ben ik het maar die een stukje inktvis ofzo voor ui aanzag. :?

Dat heb je dus niet zelf klaargemaakt....

André de Hollander
5 september 2008, 08:59
Tut tut! De oude manieren zijn meestal de beste: drogen en pekelen. Zo houdt je spaghetti probleemloos ettelijke maanden.

(in de tijd dat de gemiddelde levensverwachting van mensen ongeveer 50 jaar was)

Dronkoers
5 september 2008, 14:52
of aan de wijn.... er zijn zoveel soorten... Misschien hebt ge gewoon nog niet het geluk gehad "goeie" wijn gedronken te hebben...

In mijn ouderlijk huis hebben ze een hele vinotheek vol verschillende wijn, en mijn ouders kennende nemen die gene rommel in huis ;-)

Toch smaakt geen enkele wijn mij :|

Jaani_Dushman
5 september 2008, 19:53
Wat eet/drink je nu?Boterhammen met savooienstoemp, mosterd en een schel kaas. Maar ik zit propvol.

Havana
5 september 2008, 19:54
Boterhammen met savooienstoemp, mosterd en een schel kaas. Maar ik zit propvol.

Waarom eet je dan?

btw, is't lekker?

edit: wat een combinatie trouwens?!? 8O

Duupje
5 september 2008, 19:54
Boterhammen met savooienstoemp, mosterd en een schel kaas. Maar ik zit propvol.

*pakt nen lekkere tiramisu*



:cheer: Jaani zit propvol :cheer:

Dronkoers
5 september 2008, 19:55
Shit! Ben vergeten een smos te gaan halen voor vannacht :-(

Jaani_Dushman
5 september 2008, 19:57
*pakt nen lekkere tiramisu*



:cheer: Jaani zit propvol :cheer:Als het nodig is, wil ik de Romeinse tafeletikette wel hanteren. ;-)

Duupje
5 september 2008, 19:58
Als het nodig is, wil ik de Romeinse tafeletikette wel hanteren. ;-)

Fieserik ! :?

Jaani_Dushman
5 september 2008, 19:59
edit: wat een combinatie trouwens?!? 8O:? Alles wat ik graag eet, wordt hier als een rare combinatie bestempeld.
Als je nog stoemp over hebt, dan is het toch normaal dat je die daags nadien bakt op de pan, en op je boterham smeert? Een schel kaas, die daar lichtjes over smelt, is daar helemaal niet slecht bij.

Ge zijt gij zeker ene van 't stad? 8-)

Groentje-18
5 september 2008, 20:10
Ik twijfel tussen smoutenbollen en kebab (vegetarische met fêta). :?

Dronkoers
5 september 2008, 20:11
Ik twijfel tussen smoutenbollen en kebab (vegetarische met fêta). :?

Neem dan maar smoutebollen ;-)

Jaani_Dushman
5 september 2008, 20:13
smoutenbollen en kebabEen gewaagde combinatie. Zelfs naar mijn normen. :-)

Dronkoers
5 september 2008, 20:14
Een gewaagde combinatie. Zelfs naar mijn normen. :-)

Nu nog mosterd eh Jaani ;-)

Groentje-18
5 september 2008, 20:14
Neem dan maar smoutebollen ;-)

Lekker zoet, njammie en zo vaak kan je ze niet eten.
Maar ik ben bang dat ze te zwaar gaan zijn, zeker op dit uur.

*dilemma's* :oops:

Dronkoers
5 september 2008, 20:15
Lekker zoet, njammie en zo vaak kan je ze niet eten.
Maar ik ben bang dat ze te zwaar gaan zijn, zeker op dit uur.

*dilemma's* :oops:

Ach, als ge dan nog wakker blijft tot een uur of 3 is alles verteert ;-)

Jaani_Dushman
5 september 2008, 20:29
Lekker zoet, njammie en zo vaak kan je ze niet eten.
Maar ik ben bang dat ze te zwaar gaan zijn, zeker op dit uur.

*dilemma's* :oops:Neem dan een zak van 12 ipv een zak van 18. :-P

Groentje-18
5 september 2008, 20:34
:shock:

Zes zou het absolute maximum zijn, tenzij ze pakskes met minder verkopen.
Maar dat is een goede reden om voor de kebab te gaan... Aan grote hoeveelheden eten denken doet mijn maag altijd omkeren. :oops:

Bedankt voor de hulp, Jaani! :P

From_Vlaanderen
5 september 2008, 20:52
Toen ik thuis kwam, 4 creppen spek, tussen 2 boterhammen, kwestie dat ik altijd honger heb als ik hard getravakt heb. Incluis :cheer: SPEKVET :cheer:. Daarachter wat Tönisteiner en daarna een potteke rijstpap.

1 Goei uur later, Patatten en een goei gemarineerd steakske... Sebied wat snoep, zure berrekes of zo.
Nu een Pintje van De Koninck ( het laatste).

Jaani_Dushman
5 september 2008, 20:56
:shock:

Zes zou het absolute maximum zijn, tenzij ze pakskes met minder verkopen.
Maar dat is een goede reden om voor de kebab te gaan... Aan grote hoeveelheden eten denken doet mijn maag altijd omkeren. :oops:

Bedankt voor de hulp, Jaani! :PMisschien kan de forumquiz je op andere ideeën brengen.
http://forum.politics.be/showthread.php?p=3672268&posted=1#post3672268

;-)

Andro
5 september 2008, 20:56
Een boterham met echte Luikse siroop...heerlijk!

Jazeker
5 september 2008, 22:03
Een boterham met echte Luikse siroop...heerlijk!

Ik hou van boterhammetjes met kaas en groene olijven... maar helaas kan mijn maag dat meestal niet aan :-(

Groentje-18
5 september 2008, 23:39
Oei?
Wat voor kaas eet je dan?
Ik heb zelf vrij snel last van zowat vanalles als ik iets verkeerds eet. Maar een boterham met gewone jonge kaas is één van de weinige dingen waar ik nog nooit slecht op heb gereageerd.
Olijven zijn al een beetje tricky-er, maar meestal lukt dat ook.

Tavek
5 september 2008, 23:59
Ben ik abnormaal als ik als "snack" een doosje olijven (met pepers erbij) eet ? :(

Groentje-18
6 september 2008, 00:06
Ik hoop van niet, want ik doe dat ook regelmatig. Wel zonder de pepers.

Gezonde tussendoortjes :cheer:

Havana
6 september 2008, 02:39
te veel bier?

Dronkoers
6 september 2008, 06:40
Een boterham met echte Luikse siroop...heerlijk!

Nu dacht ik echt dat gij dat ook "poepgelei" zou noemen ;-)

Andro
6 september 2008, 06:45
Nu dacht ik echt dat gij dat ook "poepgelei" zou noemen ;-)

Jij denkt teveel. ;-)

Dronkoers
6 september 2008, 06:46
Jij denkt teveel. ;-)

Dat is mijn natuur ;-)

Andro
6 september 2008, 06:47
Ik hou van boterhammetjes met kaas en groene olijven... maar helaas kan mijn maag dat meestal niet aan :-(

Ocharme, wil ik je buikje een beetje masseren ? ;-)

Dronkoers
6 september 2008, 06:47
Ocharme, wil ik je buikje een beetje masseren ? ;-)

Met poepgelei? ;-)

Andro
6 september 2008, 06:47
Dat is mijn natuur ;-)

Puur natuur. ;-)

Andro
6 september 2008, 06:48
Met poepgelei? ;-)
Met olijfolie. :twisted:

Dronkoers
6 september 2008, 06:50
Puur natuur. ;-)
Zo puur is mijn natuur niet meer ze ;-)
Met olijfolie. :twisted:
Maar Jaz kreeg daar toch buikpijn van?
Alhoewel, met tenenkaas, ik heb zoal vernomen dat hij het wel voor footjobs van mannen heeft ;-)

Andro
6 september 2008, 06:53
Zo puur is mijn natuur niet meer ze ;-)

Goedele kan dat voor jou misschien oplossen.

Maar Jaz kreeg daar toch buikpijn van?
Alhoewel, met tenenkaas, ik heb zoal vernomen dat hij het wel voor footjobs van mannen heeft ;-)
Precies daarom. :mrgreen:

Dronkoers
6 september 2008, 06:59
Goedele kan dat voor jou misschien oplossen.

Goedele denkt dat mannen het leuk vinden als je "worsten rolt" met hun penis.
Da mens blijft dus uit mijn buurt ;-)

Precies daarom. :mrgreen:

:-D Gij slecht karakter :lol:

Andro
6 september 2008, 07:05
Goedele denkt dat mannen het leuk vinden als je "worsten rolt" met hun penis.
Da mens blijft dus uit mijn buurt ;-)

ROTFLMAO!!!

Dronkoers
6 september 2008, 07:14
ROTFLMAO!!!

Ge moet haar penisboek eens lezen dan, ge zult niet meer lachen ;-)

Jazeker
6 september 2008, 09:04
Maar Jaz kreeg daar toch buikpijn van?
Alhoewel, met tenenkaas, ik heb zoal vernomen dat hij het wel voor footjobs van mannen heeft ;-)

8O Wat wordt hier 's avonds allemaal over mij verteld? 8O

From_Vlaanderen
6 september 2008, 16:43
Ijswater.

From_Vlaanderen
6 september 2008, 20:23
Bier.

MaGNiFiCaT
6 september 2008, 20:52
Kheb-men-eten-op-gegeten-en-men-drinken-laten-staan.

From_Vlaanderen
6 september 2008, 20:56
Kheb-men-eten-op-gegeten-en-men-drinken-laten-staan.

Urbanus

Dronkoers
7 september 2008, 12:37
2 rijsttaartjes en 2 koffiekoeken

From_Vlaanderen
7 september 2008, 12:41
Deze morgen: Een half literke kofie, spek, bood en spekvet.
Deze middag: Een half literke kofie, krabsalde, brood.

André de Hollander
7 september 2008, 14:08
Deze morgen: Een half literke kofie, spek, bood en spekvet.
Deze middag: Een half literke kofie, krabsalde, brood.

Is kofie kwa smaak vergelijkbaar met koffie? :roll:

LastMohican
7 september 2008, 14:11
jupiler

From_Vlaanderen
7 september 2008, 14:20
koffie

Duupje
7 september 2008, 14:51
Home made smoutebollen.

Havana
7 september 2008, 15:08
Home made smoutebollen.

vettig.:|

From_Vlaanderen
7 september 2008, 17:30
:cheer: Fritten :cheer:
:cheer: Stoofvleessaus :cheer:
:cheer: Tartare :cheer:
:cheer: Stoofvlees :cheer:
:cheer: Ui, Ketchup, Mayonaise, Bieslook (home made saus) :cheer:
:cheer: Tönisteiner :cheer:
:cheer: Jupiler :cheer:

From_Vlaanderen
7 september 2008, 17:31
vettig.:|

Hoe vettiger hoe prettiger.;-)

duveltje382
7 september 2008, 17:45
En tomat

Dronkoers
7 september 2008, 17:52
Straks pepersteak :cheer:

Met bokes, geen zin om veel pannen en potten te gebruiken

duveltje382
7 september 2008, 17:54
Straks pepersteak :cheer:

Met bokes, geen zin om veel pannen en potten te gebruiken

Niet graag afwassen hé :-D

Dronkoers
7 september 2008, 17:55
Niet graag afwassen hé :-D

Hier staat al een afwas van 2 weken :oops:

LastMohican
7 september 2008, 17:56
Ju-burp-pi-braaaps-ler :cheer:

Havana
8 september 2008, 12:35
broodje zalm, mijn all-time favorite.

manta
8 september 2008, 12:48
Hier staat al een afwas van 2 weken :oops:

8O


Met hetgeen er daar waarschijnlijk al in rondkruipt kunt ge al gaan vissen jong ... :-P

manta
8 september 2008, 12:49
broodje zalm, mijn all-time favorite.

Met mayo en gesnipperde ajuin ??? ;-)

Dronkoers
8 september 2008, 17:32
8O


Met hetgeen er daar waarschijnlijk al in rondkruipt kunt ge al gaan vissen jong ... :-P

Er liggen 2 lepels, 1 bord, 2 pannen, 1 pot, 1 mes en 1 vork ;-)

Daar kan nog niks uitkruipen eh :-D

André de Hollander
8 september 2008, 18:37
Er liggen 2 lepels, 1 bord, 2 pannen, 1 pot, 1 mes en 1 vork ;-)

Daar kan nog niks uitkruipen eh :-D

Steek die lepels eens stevig in je mond, goed zuigen. Daarna wil ik een beschrijving van de smaak in je mond. :-P

Dronkoers
8 september 2008, 18:39
Steek die lepels eens stevig in je mond, goed zuigen. Daarna wil ik een beschrijving van de smaak in je mond. :-P

Nu ben ik van weinig dingen vies, maar dat ga ik nu eens niet doen se :-D

duveltje382
8 september 2008, 18:42
Ik drink nu een bruis water Spa :-D

Dronkoers
8 september 2008, 18:45
Ik drink nu een bruis water Spa :-D

Weet je dat bier goedkoper is? :-P

duveltje382
8 september 2008, 18:46
Weet je dat bier goedkoper is? :-P

Ik weet het,maar mijn gezondheid hé :-D

duveltje382
8 september 2008, 18:48
Niet dat ik geen duveltje meer durf drinken hé :lol:

Dronkoers
8 september 2008, 18:48
Ik weet het,maar mijn gezondheid hé :-D

Bruis is ook niet goed... ;-)

Zwartengeel
8 september 2008, 18:49
broodje zalm, mijn all-time favorite.

:cheer: zalm :cheer:

duveltje382
8 september 2008, 18:50
Bruis is ook niet goed... ;-)
Waarom?:roll:

Dronkoers
8 september 2008, 18:59
Waarom?:roll:

Koolzuur :-P

Jazeker
8 september 2008, 19:03
Straks pepersteak :cheer:

Met bokes, geen zin om veel pannen en potten te gebruiken

Meneer eet een boterhammeke met ne steak... meneer is nen echten ;-)

Dronkoers
8 september 2008, 19:04
Meneer eet een boterhammeke met ne steak... meneer is nen echten ;-)

Meneer is er nie ;-)

From_Vlaanderen
8 september 2008, 21:00
Zalm met bloem gebakken in pan met veel Solo boter.
Patatten :cheer:.
Groenten: van die rotzooi onder elkaar. Wokgroenten stond erop geloof ik.

Jaani_Dushman
8 september 2008, 22:17
:cheer: Fritten :cheer:
:cheer: Stoofvleessaus :cheer:
:cheer: Tartare :cheer:
:cheer: Stoofvlees :cheer:
:cheer: Ui, Ketchup, Mayonaise, Bieslook (home made saus) :cheer:
:cheer: Tönisteiner :cheer:
http://users.telenet.be/mr_dushman/Poli/pom.gif Jupiler http://users.telenet.be/mr_dushman/Poli/pom.gifFoutje rechtgezet. ;-)

Jaani_Dushman
8 september 2008, 22:22
Wat eet/drink je nu?Affligem tripel, en daarbij een kommetje met gedroogde tomaten, dito paprika's, salami en kaasblokjes.

André de Hollander
8 september 2008, 22:53
Affligem tripel, en daarbij een kommetje met gedroogde tomaten, dito paprika's, salami en kaasblokjes.


:lol:
Zoals Jaani post, post er niemand.

Kim
8 september 2008, 22:58
http://bacardimojito.valior.ee/wp-content/uploads/2007/08/cuba-libre.gif

Jaani_Dushman
8 september 2008, 23:06
:lol:
Zoals Jaani post, post er niemand.Geef maar toe, dat je er al honger en dorst van krijgt. ;-)

Kim
8 september 2008, 23:10
Geef maar toe, dat je er al honger en dorst van krijgt. ;-)

Honger inderdaad, dorst niet want ik heb hier een groot glas naast me staan! :)

Weet je wat ook heel erg zou smaken nu? Zo'n pizza margaritta van de Da Giovanni of zo... *drool*

André de Hollander
8 september 2008, 23:26
Leffe Dubbel.

Dubbel lekker. Mmmmmhhhh.

(het is mijn laatste, extra hard genieten, MMMMMHHHHHH)

toccata
8 september 2008, 23:45
Zelf gemaakte eclairs
Jamie

Jaani_Dushman
9 september 2008, 00:12
Zelf gemaakte eclairs
Jamie:magniet:
http://forum.politics.be/showpost.php?p=3668100&postcount=5036

Jaani_Dushman
9 september 2008, 00:16
Fruitsla van meloen, goudkiwi's en banaan. Met ruwe suiker.

En speciaal voor André Van Boven De Moerdijk, een visuele opfleuring van mijn bericht. ;-)

André de Hollander
9 september 2008, 00:17
Fruitsla van meloen, goudkiwi's en banaan. Met ruwe suiker.

En speciaal voor André Van Boven De Moerdijk, een visuele opfleuring van mijn bericht. ;-)

Zelfs de ruwe suiker niet vergeten. 8-)

Laat ik nu nog nooit boven de Moerdijk gewoond hebben...

Groentje-18
9 september 2008, 02:47
Affligem tripel, en daarbij een kommetje met gedroogde tomaten, dito paprika's, salami en kaasblokjes.

Oh my ...

Dat is een overheerlijke snack.

Groentje-18
9 september 2008, 02:48
Fruitsla van meloen, goudkiwi's en banaan. Met ruwe suiker.

En speciaal voor André Van Boven De Moerdijk, een visuele opfleuring van mijn bericht. ;-)

Verdorie.
Zorg jij zelf voor al dat eten?
Of doet je mama, een medelijdenhebbende tante of je buurvrouw dat? :?

Dronkoers
9 september 2008, 15:43
Foutje rechtgezet. ;-)

Ge zijt tönissteiner vergeten ;-)

Groentje-18
9 september 2008, 15:57
Gisterenavond smoutebollen.

Nu een Berlijnse bol.

From_Vlaanderen
9 september 2008, 16:04
spek, vet, brood.

Nick_
9 september 2008, 20:04
kraantjeswater

From_Vlaanderen
9 september 2008, 20:14
Lasagne + tönisteiner, en straks nog wat broodpudding.

Havana
9 september 2008, 20:55
Thee. Very hot!

From_Vlaanderen
9 september 2008, 21:00
Thee. Very hot!

Tönisteiner, da literke is binnen.

Jaani_Dushman
9 september 2008, 21:14
Oh my ...

Dat is een overheerlijke snack.Ik zocht iets dat toch wel moet kunnen tippen aan die Affligem tripel. ;-)

Jaani_Dushman
9 september 2008, 21:16
Verdorie.
Zorg jij zelf voor al dat eten?
Of doet je mama, een medelijdenhebbende tante of je buurvrouw dat? :?Meestal flanst chef Dushman dat wel zelf ineen. :-P
En het maagje begint weer te knorren...

Maar de fruitsla was van m'n mama. ;-)

Dronkoers
9 september 2008, 22:15
Palm hergist

Het moet niet altijd een zwaarder bier zijn ;-)

Jaani_Dushman
9 september 2008, 23:47
Wat eet/drink je nu?Een Orvalleke.

Groentje-18
9 september 2008, 23:57
Meestal flanst chef Dushman dat wel zelf ineen. :-P
En het maagje begint weer te knorren...

Maar de fruitsla was van m'n mama. ;-)

:D

Doritos texas paprika met (zelfgemaakte) dipsaus.

André de Hollander
9 september 2008, 23:59
Niks. Bier nog steeds niet voldoende afgekoeld. :cry:

Dronkoers
10 september 2008, 00:00
Niks. Bier nog steeds niet voldoende afgekoeld. :cry:

Diepvries eh, en niet vergeten ;-)

André de Hollander
10 september 2008, 00:02
Diepvries eh, en niet vergeten ;-)

De diepvries is een poosje geleden kapot gegaan (vieze stank, niet normaal) en ik heb geen andere gekocht. Dus helaas, geen optie. Ik ga het ook maar niet aan de buren vragen. ;-)

Dronkoers
10 september 2008, 00:04
De diepvries is een poosje geleden kapot gegaan (vieze stank, niet normaal) en ik heb geen andere gekocht. Dus helaas, geen optie. Ik ga het ook maar niet aan de buren vragen. ;-)

Dan rest er nog maar 1 oplossing: in't vervolg uw bier op tijd in de ijskast steken :twisted:

André de Hollander
10 september 2008, 00:05
Dan rest er nog maar 1 oplossing: in't vervolg uw bier op tijd in de ijskast steken :twisted:

Ik heb mijn straf al. Ge hoeft geen zout in de wonden te strooien ze. :evil:



;-)

Dronkoers
10 september 2008, 00:08
Ik heb mijn straf al. Ge hoeft geen zout in de wonden te strooien ze. :evil:



;-)

Doe ik toch niet?


Schol eh! ;-)

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:09
Niks. Bier nog steeds niet voldoende afgekoeld. :cry:Snel uitdrinken zodat het geen tijd krijgt om op te warmen.

André de Hollander
10 september 2008, 00:12
Snel uitdrinken zodat het geen tijd krijgt om op te warmen.

Zonder te proeven? 8O

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:15
Zonder te proeven? 8OWelk soort bier is het?

Groentje-18
10 september 2008, 00:16
De diepvries is een poosje geleden kapot gegaan (vieze stank, niet normaal) en ik heb geen andere gekocht. Dus helaas, geen optie. Ik ga het ook maar niet aan de buren vragen. ;-)

Lukt dat?
Ik zat een tijdje op kot zonder vriesvakje of diepvries en ik vond dat eerlijk gezegd wel moeilijk.
Je moest echt om de paar dagen naar de supermarkt en moest enorm letten op hoeveelheden.

André de Hollander
10 september 2008, 00:16
Welk soort bier is het?

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:21
Leffe.Neus dichtknijpen, snel binnenkappen en doorspoelen met azijn. Nadien deftig bier kopen, in de frigo van je buren leggen en rustig degusteren.

Dronkoers
10 september 2008, 00:22
Neus dichtknijpen, snel binnenkappen en doorspoelen met azijn. Nadien deftig bier kopen, in de frigo van je buren leggen en rustig degusteren.

Waarom had ik dit nu verwacht van u? ;-)

André de Hollander
10 september 2008, 00:26
Lukt dat?
Ik zat een tijdje op kot zonder vriesvakje of diepvries en ik vond dat eerlijk gezegd wel moeilijk.
Je moest echt om de paar dagen naar de supermarkt en moest enorm letten op hoeveelheden.

Ja, al een paar maanden. Je moet wat vaker naar de supermarkt en je moet wat vaker improviseren. Ik koop nu ook weleens verpakt vlees dat buiten de koelkast houdbaar is. Voor noodgevallen. Maar ijsjes eten is er niet meer bij.

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:28
Waarom had ik dit nu verwacht van u? ;-)Omdat je weet dat ik goeie smaak qua bier heb? :-P

Dronkoers
10 september 2008, 00:30
Omdat je weet dat ik goeie smaak qua bier heb? :-P

Dat ga ik niet betwisten ;-)

Maar alles wat je boycot is daarom niet archislecht eh ;-)

André de Hollander
10 september 2008, 00:37
Neus dichtknijpen, snel binnenkappen en doorspoelen met azijn. Nadien deftig bier kopen, in de frigo van je buren leggen en rustig degusteren.

Ah. Wat is volgens u deftig bier? (minimaal 10 graag)

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:38
Maar alles wat je boycot is daarom niet archislecht eh ;-)Maar alles wat archislecht is, boycot ik wel daarom. :-P

Dronkoers
10 september 2008, 00:39
Ah. Wat is volgens u deftig bier? (minimaal 10 graag)

Ja Jaani, laat u eens horen ;-)

Dronkoers
10 september 2008, 00:39
Maar alles wat archislecht is, boycot ik wel daarom. :-P

Raar dat die allemaal van Inbev zijn... ;-)

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:40
Raar dat die allemaal van Inbev zijn... ;-)Dat is púúúúr toeval. :mrgreen:

Dronkoers
10 september 2008, 00:42
Dat is púúúúr toeval. :mrgreen:

Mja, het zal aan hun water liggen ;-)

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:45
Ah. Wat is volgens u deftig bier? (minimaal 10 graag)Goh...
Hier heb je er al 7.
http://forum.politics.be/showpost.php?p=3678351&postcount=21

En voorts de geuze van Cantillon, Ondinneke, Jan De Lichte, Dikke Mathille, Boerinneken, Duvel, Jan Van Gent, Passendale,...

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:47
Maar ik ga hier weer opgezadeld zitten met het imago van dronkaard. :-(

André de Hollander
10 september 2008, 00:48
Goh...
Hier heb je er al 7.
http://forum.politics.be/showpost.php?p=3678351&postcount=21

En voorts de geuze van Cantillon, Ondinneke, Jan De Lichte, Dikke Mathille, Boerinneken, Duvel, Jan Van Gent, Passendale,...

Hm, toch nog eens inkopen doen en je hele opsomming gaan proeven. :-P

Dronkoers
10 september 2008, 00:48
Maar ik ga hier weer opgezadeld zitten met het imago van dronkaard. :-(

Neem die titel maar eens over, ik zit daar niet mee in :-P

Jaani_Rushman ;-)

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:51
Hm, toch nog eens inkopen doen en je hele opsomming gaan proeven. :-PEn nadien verslag komen uitbrengen, hé! ;-)

Jaani_Dushman
10 september 2008, 00:52
Neem die titel maar eens over, ik zit daar niet mee in :-P

Jaani_Rushman ;-)Alleen als jij intussen de titel van waterjunkie op jou neemt. :-D

André de Hollander
10 september 2008, 00:55
En nadien verslag komen uitbrengen, hé! ;-)

Dan zal ik die proeverij niet in 1 dag moeten doen, anders wordt het verslag wat onsamenhangend. 8-)

Dronkoers
10 september 2008, 00:55
Alleen als jij intussen de titel van waterjunkie op jou neemt. :-D

Op 1 voorwaarde: mijn dubbelnick mag die hebben :mrgreen:

Dronkoers
10 september 2008, 00:56
Dan zal ik die proeverij niet in 1 dag moeten doen, anders wordt het verslag wat onsamenhangend. 8-)

Volgende dag opnieuw dan eh :-P

Jaani_Dushman
10 september 2008, 01:04
Op 1 voorwaarde: mijn dubbelnick mag die hebben :mrgreen:Ik denk dat jij aan het bedelen om zweepslagen bent bij je eigen dubbelnick. ;-)

Dronkoers
10 september 2008, 11:50
Ik denk dat jij aan het bedelen om zweepslagen bent bij je eigen dubbelnick. ;-)

:lol:

Txiki
10 september 2008, 17:54
Avondeten van vandaag: roodbaarsfilet, begeleid van een zeevruchtenschoteltje met rijst (nee, geen paella) in een spinaziesausje, op smaak gebracht met kerrie. Smakelijk!

André de Hollander
10 september 2008, 17:57
Hollandse bonenschotel met spek. Komkommerschijfjes ter garnering, die eet ik natuurlijk ook op.

bentje
10 september 2008, 18:34
http://www.suninterbrew.ua/eng/images/leffe.jpg

Txiki
10 september 2008, 18:34
http://www.suninterbrew.ua/eng/images/leffe.jpg

1, 2 of 3?

Kim
10 september 2008, 18:41
Maar ik ga hier weer opgezadeld zitten met het imago van dronkaard. :-(

Jij bent altijd mijn lichtend voorbeeld geweest Jaani :drinking:

bentje
10 september 2008, 18:43
1, 2 of 3?

Momenteel de 2de ;-)

Txiki
10 september 2008, 18:46
Momenteel de 2de ;-)

Zeg, nu dat je hier toch bent, een vraagje: wat doet dat gebroken cirkeltje in die kaart van Vlaanderen? 8-)

bentje
10 september 2008, 18:48
Tjah, Brussel, weet nog niet wat ik ermee ga doen ;-)

Txiki
10 september 2008, 18:51
Tjah, Brussel, weet nog niet wat ik ermee ga doen ;-)

Wat is me dat nu? Brussel maakt onlosmakelijk deel uit van Vlaanderen. Point final he maat...

Hier heb je een aangepast kaartje.

bentje
10 september 2008, 18:55
dank je !!!! ;-)

Txiki
10 september 2008, 18:57
dank je !!!! ;-)

:thumbsup: graag gedaan

duveltje382
10 september 2008, 19:00
Water MET gas en bubbels,lekker zeg :-D

André de Hollander
10 september 2008, 19:07
Water MET gas en bubbels,lekker zeg :-D

Ruikt je water dan niet naar tetrahydrothiofeen?

duveltje382
10 september 2008, 19:10
Ruikt je water dan niet naar tetrahydrothiofeen?



Dat beest ken ik niet hoor André :lol:

André de Hollander
10 september 2008, 19:24
Dat beest ken ik niet hoor André :lol:

Geurstof die ze toevoegen aan aardgas, omdat aardgas van zichzelf geurvrij is.

bentje
10 september 2008, 19:35
Verdomme, moet van m'n vrouwtje overschaken naar gewoon bier...

"weet je wel wat dat kost die Leffe's om gewoon maar 's avonds voor de pc te drinken? Er staat gewoon bier koud in de frigo"

Zucht... Ok schatje... (Sloef die ik ben... :cry: )

duveltje382
10 september 2008, 19:35
Geurstof die ze toevoegen aan aardgas, omdat aardgas van zichzelf geurvrij is.

Idd nu je het zegt,mijn € valt nu maar pas beste Andre :-D;-)

Jaani_Dushman
10 september 2008, 21:02
Heb mij zonet een lekker eitje gebakken. Met een sjalotje, salami, spekreepjes, aardappelen, champions, tomaten (zowel verse als gedroogde) en wat kaas. Bij gebrek aan lente-uitjes, heb ik er op het einde nog een paar blaadjes verse basilicum onder geroerd, hetgeen nadien een fantastische toevoeging bleek te zijn. :-D

Jaani_Dushman
10 september 2008, 21:03
Jij bent altijd mijn lichtend voorbeeld geweest JaaniAha. Daarom dat ik u altijd tegen kom op Vlaamse manifestaties. :-P

Dronkoers
10 september 2008, 22:54
Speculaas...

beter stoppen, want ik begin buikpijn te krijgen

Pølle
11 september 2008, 00:08
Iets wat moet doorgaan voor een croque monsieur: een dubbel boterham met kaas en schijfkes tomaat ertussen, gebakken in de pan.

Txiki
11 september 2008, 17:54
Avondeten voor vandaag: ribbekes die in witte wijn gaar getrokken zijn in de oven. Begeleid van sla, tomaten en schijfjes patatten: de patatten eerst in water schijnbaar aan de kook brengen. Dat wil zeggen: niet laten koken, wel als het water op temperatuur is eruit halen, in schijfjes snijden en bakken.

Om te drinken: Bru-water

Duupje
11 september 2008, 17:56
Wraps, opgevuld met rijst, kip, paprika, mais, tomaten, kruiden, sauske erbij.

Zwartengeel
11 september 2008, 18:09
Wraps, opgevuld met rijst, kip, paprika, mais, tomaten, kruiden, sauske erbij.

Goed opgevuld precies.

circe
11 september 2008, 18:50
gegrilde courgettekes met drupje olijfolie, en van die genovèse schilfertjes met groene kruiden en verschillende kaassoorten.

Havana
12 september 2008, 11:14
Raad eens? 8-)

André de Hollander
12 september 2008, 11:42
Raad eens? 8-)

Dafalgan icm Paracetamol, met een glas water.

Tip: als je ziek bent: water drinken. Veel water drinken. Helpt altijd.

Havana
12 september 2008, 13:51
Dafalgan icm Paracetamol, met een glas water.

Tip: als je ziek bent: water drinken. Veel water drinken. Helpt altijd.

Het was een broodje zalm! 8-)

BigF zou het wel hebben geweten.. :cry::cry:

En, bedankt voor de tip; al drink ik sowieso al 1,5L per dag (water hé;-))

From_Vlaanderen
12 september 2008, 19:38
spek 17.10
bier 17.11
patatten 17.30
Visrotzooi 17.30

Nu wat Schweppes Tonic. (geen light uiteraard.)

Weezer
12 september 2008, 22:29
Voor het eerst van mijn leven: een Duvel. Uit een heus Duvelglas nog wel! Erg lekker!

Dronkoers
12 september 2008, 22:30
Voor het eerst van mijn leven: een Duvel. Uit een heus Duvelglas nog wel! Erg lekker!

Laat dit niet de laatste keer zijn ;-)

Weezer
12 september 2008, 22:35
Laat dit niet de laatste keer zijn ;-)

Ik beloof niks, maar het zou zomaar kunnen dat ik mezelf er nog eentje in ga schenken :)

Groentje-18
12 september 2008, 23:58
Fierro die er nogal lichtroze uitziet.
Is dat normaal?
In mijn verbeelding was die redelijk knallend rood.

Havana
13 september 2008, 00:51
Fierro die er nogal lichtroze uitziet.
Is dat normaal?
In mijn verbeelding was die redelijk knallend rood.

Zou het niet weten. Fierro is voor meisjes.

lombas
13 september 2008, 00:57
Fiero is vooral niet te drinken.

Drink dan toch beter bloedsinaasappelsap met wat wodka erin.

:?

Wat mij betreft: een colombard-chardonnay uit Californië.

Dronkoers
13 september 2008, 06:55
Fierro die er nogal lichtroze uitziet.
Is dat normaal?
In mijn verbeelding was die redelijk knallend rood.

Volgens mij had ge passoa voor ogen ;-)

Pølle
13 september 2008, 19:17
Gisteren vijf Duvels.
Duidelijk genoeg :?.

Jaani_Dushman
13 september 2008, 19:35
Wat eet/drink je nu?Mij hier net een flink stuk zalm gebakken. Daarbij wat taboulé waarbij ik gebakken pistachenoten, gedroogde tomaat en paprika, wat korianderpoeder en enkel blaadjes basilicum heb gedaan. En dit wordt opgesmuld met een glaasje witte wijn. :-P

duveltje382
13 september 2008, 19:38
Drink nu een lekkere thee,waar mijn ex haar poes zot van werdt,dit is zuivere waarheid hoor (echte poes hé) :lol:

manta
13 september 2008, 19:43
Kokosnoot ... En 'k Heb er nog liggen maar aangezien 'k m'n pollen half in frennen heb gemept met de deze te openen ga ik sebiet aan ne meloen beginnen ... 8-)

Duupje
13 september 2008, 19:44
Daarnet overheerlijke nasi goreng met kip gegeten.
Nu een goei grote mok koffie.

Groentje-18
13 september 2008, 23:31
Daarstraks een verrukkelijk vijf gangen menu. :)

Dronkoers
13 september 2008, 23:50
Ik zie scheel van de palm en den duvel

Jaani_Dushman
14 september 2008, 19:56
Boterhammen met smeerkaas en chocolade.

Jedd
14 september 2008, 20:05
zelfgemaakte pudding :cheer:




in't vervolg wel nen hogeren kom kiezen om alles in te mixen want er hing overal pudding :oops::oops::oops:

Groentje-18
14 september 2008, 20:13
Nu doe je me ergens zin in krijgen ...

Het probleem is dat ik die pudding pas echt lekker vind als hij koud geworden en 'opgesteven' is, en dat duurt zo lang. :(

Jaani_Dushman
14 september 2008, 20:16
Nu doe je me ergens zin in krijgen ...

Het probleem is dat ik die pudding pas echt lekker vind als hij koud geworden en 'opgesteven' is, en dat duurt zo lang. :(Die aan Jedd's muur is al redelijk afgekoeld, hoor. ;-)

Groentje-18
14 september 2008, 20:17
*doet enkele wanhopige pogingen om daar hagelslag op te krijgen* :mrgreen:

;)

Jaani_Dushman
14 september 2008, 20:24
*doet enkele wanhopige pogingen om daar hagelslag op te krijgen* :mrgreen:

;)Verdorie.
Intussen krijg ik ook wel zin in pudding. :-(